Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mi lenne ha már végre valaki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi lenne ha már végre valaki csinálna egy normális társkeresőt ?

Figyelt kérdés

Komolyan az összes ami a piacon van hulladék. Ingyenes nem ingyenes nem érdekel, egyszerűen az emberek tojnak bele az ismerkedésbe már bocsánat. Valaki csináljon már egy olyat ahol garanciát adnak arra, hogy megtalálod a társad.

Csináljanak egy olyat ahol kiszűrik a kommunikálni képtelen embereket. Ne duci társozzunk meg vegán társozzunk, hanem olyan közösség legyen, ahol a nők és a férfiak is érdeklődőek, intelligensek és szűrve vannak az emberek normálisan. Vannak ilyen személyiség tesztes próbálkozások de ez édes kevés, nekem három feltételem lenne egy ilyen társkeresőn:

1, Helyesírás és fogalmazás teszt (ha már online kommunikálunk írjunk már rendesen)

2, Nyitottság és érdeklődés, bármelyik tag x karaternél kevesebbet ír, bannolásra kerül, azonnal

3, Ha 6 hónap alatt nem találsz társat rajta akkor törlésre kerülsz, de még így is sokat mondtam. Már unom az ilyen tagokat akik fél éve fent vannak és várják a sült galambot randizni nem megy el, hanem csak egót növel.

A másik problémám pedig a nemek és a korok teljes aránytalansága a társkersőkön. Erre még nem találtam megoldást, de nagyon idegesítő amikor egy fiatal beregisztrál és mamákkal van tele, vagy fordítva.

Szeretnék végre egy olyan társkeresőt, ahol az emberek nem azt érzik, hogy gáz az egész, meg idióta pasikkal/nőkkel van tele, hanem ÉLMÉNY lesz a társkeresés.

Aki ezt elkészíti legelőször az gazdag lesz belőle. Nem igaz, hogy 2020-ban a Tinder szintjén van az ismerkedés, láthatólag mind a két fél teljesen analfabéta az ismerkedéshez ezeket a platformokon.

Mindenki írja itt kérdésben, hogy hol ismerkedjen, miért nem lehet ismerkedni normálisan a nőkkel/férfiakkal.

Mi a véleményetek ?

2020. aug. 13. 00:41
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 51/81 anonim ***** válasza:
0%

Szerintem ezek a társkereső irodák hülyeség!

Annak az embernek kell tudnia hogy bejön e neki valaki és abból lesz is szerelem, kapcsolat, és házasság. Amúgy a társközvetítő iroda sem tudja garantálni az érzelmi kémiát!

Ez kb. olyan volt mint twitch-en a kis kinai pasi, aki a közönság szavazata alapján döntötte el ki fog tetszeni neki vagy ki nem.

És ott mentek a szavazások, hogy Jenny-t húzd jobbra, Laurát ne, balra és hogy kivel randizzon.

2020. aug. 13. 08:23
 52/81 anonim ***** válasza:
47%
*közönség szavazata alapján
2020. aug. 13. 08:24
 53/81 anonim ***** válasza:
23%

Te nem a társkereső platformot akarod helyre rakni, hanem az embereket.

A hapsi mindenkire ráír, mert különben választ se fog kapni.

A nő senkinek nem válaszol, mert mindig van jobb, de senki nem lesz jó, csak ideiglenesen amíg nem lesz jobb...

Szóval az emberi mentalitás a probléma, az emberek teszik olyanná amilyen és tök mind1 a platform.

Ha lekorlátozod, hogy nem lehet hazudozni, akkor nem fog regisztrálni rá nő, mert oda megy ahol lehet hazudozni, vagy ahol lehet játszani a "némát". Itt is, ott is hapsik vannak, ilyen alapon mind1 nekik. Mivel a férfi megy a nő után, ezért férfiből nem lesz hiány (a kapcsolatépítés reményében), de nőből igen. Sajnos a feminizmus annyira átrohasztotta ezt az egészet, hogy ha nem olyat csinálsz, amit nőknek is el lehet adni, vagy rábírni őket h használják, akkor halott ügy az egész, max homó társkereső lesz. Ehhez pedig az kell, tudjon hazudozni, némaságba borulni, eltűnni szótlanul, pofátlannak lenni, egyszóval bármit, de ne is lehessen utána számon kérni, hogy mit képzelsz ember? Az alapvető emberi tiszteletet add már meg legalább. Nah ha ilyet akarsz, akkor hátat fordít a nő, és tovább áll, oda ahol nem kell tisztelni a másikat. Ez a társkeresős mizéria ugyanaz mint az élő ismerkedés, csak itt "papíron" történik, nyomon követhető. A nő addig válogat, amíg kiöregszik, azt egyedül fottyad el. A férfi addig húzza ezeket, amíg van akár csak 1 is, aki hajlandó vele.

Kettő között meg orbitális nagy hazugságok, átverések vannak. Idővel meg csak rosszabb lesz, de hát ahogy te sem, én sem tudok atyai pofont osztogatni az embereknek, hogy térj észhez, mert lehetne belőled normális ember is. Szóval tök mind1 a platform szerintem.

2020. aug. 13. 08:30
 54/81 anonim ***** válasza:
Egymásra irkálással nehézkes a társtalálás, a klaviatúra mindent elbír. Személyes találkozásokkal nagyobb az esély, de kinek van rá ideje?? Mármint többszöri találkozásra semleges helyeken, és az ötletelési választék se bőséges. Vajon mennyi férfi áldozna erre pénzt? Jobbára éttermi meghívás, vagy kávézóban találkozás, esetleg múzeum, kirándulás.
2020. aug. 13. 08:53
 55/81 anonim ***** válasza:
83%

Kérdező én megértem a problémádat, de az a helyzet, hogy mindegy hol próbálkozol. Mindegy, hogy online, offline, Tinderen, Badoon, vagy szórakozóhelyen, hobbitársaságban, kávézóban.

Mindegy, mert AZ EMBERI TERMÉSZET MINDEN KÖZEGBEN UGYANOLYAN MARAD.

2020. aug. 13. 09:31
 56/81 anonim ***** válasza:
100%

Én ilyen társkeresőt csak irodaként működve tudnám elképzelni,ahol olyan szakemberek vennék fel az adatokat, beszélgetnének el a hirdetővel akik jó emberismerők,látják,hogy ki milyen személyiség,kivel szeretne ismerkedni és ajánlana is ehhez az adatbázisból. Ezt persze többezres forgalommal nem lehetne, de eredményesebbnek tartanám mint a netes platformot.

A beszélgetést követően a hirdetőirodás szakember megjegyzést is fűzhetne a tapasztaltakról, segítve ezzel az ismerkedést.

Pl. én elmondom magamról,hogy nyitott vagyok, jól kommunikálok stb ezzel szemben mégsem ilyen. Vagy akár fordítva..

Az adatbázis alapján ajánlani is lehetne akit megfelelőnek találnak.

Szerintem ilyen simán működne. "Kicsiben" én már gyakoroltam ezt :)

2020. aug. 13. 09:45
 57/81 anonim ***** válasza:
100%
Lehet csak azért nem mukodik meg kapsz egyszavas valaszokat mert nemjösz be a masiknak. Erre nem gondoltál?
2020. aug. 13. 09:53
 58/81 anonim ***** válasza:
78%

#53 Annyira bírom, hogy ezt a nőkre élezed ki. Én még sohasem ghostingoltam senkit, engem pasik már többször is, itt is. Ha megegyeztünk itt képcserében, én küldtem, nekem volt már pasi aki utána válaszra sem méltatott, képet sem küldött. Vannak pasik, akiknek tetszem, tehát nem vagyok bűnronda, de mégis több is volt aki eltűnt képcsere után.

Én mindig igyekeztem valami kedveset, pozitívat mondai és ha nem tetszett akkor is kulturáltan kilépni, de én ezt akár itt akár más platformon a legritkábban kaptam vissza. Több barátnőm panaszkodik arról, hogy a randi után válnak köddé pasik. Már szállóigévé vált, hogy ha egy pasi így köszön el: Jól érzetem magam, majd hívlak, az azt jelenti, hogy sosem hallasz felőlem többé. Azért mert mi itt nem sírunk ezen és tudjuk kezelni a kudarcokat, még nem jelenti azt hogy a nők szemetek,a férfiak őszinték és az erkölcs mintaképei.

Tudod, miért kavar annyi szingli nő nős pasival? Mert bár függetlennel szeretne ismerkedni, a független pasik ilyenek, amit leírtam. A nős pasik tudnak udvarolni, türelmesek, kivárnak és megmondom őszintén még szakítani is normálisabban tudnak.

Rohadt kemény meló intelligens, normális egyedülálló pasit találni.

2020. aug. 13. 10:34
 59/81 anonim ***** válasza:
60%
Igazi balf... vagy! Növesszél inkább tököt és élj normális életet! A normális emberek nem keseregnek és nem holmi nyomorék-gyűjtő társkeresőben "bíznak"....
2020. aug. 13. 11:05
 60/81 anonim ***** válasza:
25%
Nem olvastam a kommenteket, de akármilyen társkeresőt csinálsz, arra is emberek fognak regisztrálni, szóval tök felesleges ötlet, így is úgy is szar lenne konfigurációtól függetlenül. A társkeresés, mint ÉLMÉNY-en meg felröhögtem, köszi :D
2020. aug. 13. 11:13
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!