Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi lenne ha már végre valaki csinálna egy normális társkeresőt ?
Komolyan az összes ami a piacon van hulladék. Ingyenes nem ingyenes nem érdekel, egyszerűen az emberek tojnak bele az ismerkedésbe már bocsánat. Valaki csináljon már egy olyat ahol garanciát adnak arra, hogy megtalálod a társad.
Csináljanak egy olyat ahol kiszűrik a kommunikálni képtelen embereket. Ne duci társozzunk meg vegán társozzunk, hanem olyan közösség legyen, ahol a nők és a férfiak is érdeklődőek, intelligensek és szűrve vannak az emberek normálisan. Vannak ilyen személyiség tesztes próbálkozások de ez édes kevés, nekem három feltételem lenne egy ilyen társkeresőn:
1, Helyesírás és fogalmazás teszt (ha már online kommunikálunk írjunk már rendesen)
2, Nyitottság és érdeklődés, bármelyik tag x karaternél kevesebbet ír, bannolásra kerül, azonnal
3, Ha 6 hónap alatt nem találsz társat rajta akkor törlésre kerülsz, de még így is sokat mondtam. Már unom az ilyen tagokat akik fél éve fent vannak és várják a sült galambot randizni nem megy el, hanem csak egót növel.
A másik problémám pedig a nemek és a korok teljes aránytalansága a társkersőkön. Erre még nem találtam megoldást, de nagyon idegesítő amikor egy fiatal beregisztrál és mamákkal van tele, vagy fordítva.
Szeretnék végre egy olyan társkeresőt, ahol az emberek nem azt érzik, hogy gáz az egész, meg idióta pasikkal/nőkkel van tele, hanem ÉLMÉNY lesz a társkeresés.
Aki ezt elkészíti legelőször az gazdag lesz belőle. Nem igaz, hogy 2020-ban a Tinder szintjén van az ismerkedés, láthatólag mind a két fél teljesen analfabéta az ismerkedéshez ezeket a platformokon.
Mindenki írja itt kérdésben, hogy hol ismerkedjen, miért nem lehet ismerkedni normálisan a nőkkel/férfiakkal.
Mi a véleményetek ?

Besz.... egy garanciás társkeresőt. Fizetős 90%ban online 10%ban irodai volt. Onlin3 kellett regisztrálni, de irodában fizetni, tehát csak valós profil volt. Elvileg az iroda vezető segített. Annyit segített,azt mondta ügyes vagyok jó adatlap jó képekkel:)).
Amíg nem fizettem kaptam leveleket...tehát az oldal csinált kamu profilokat:)
Amikor fizettem,5 női profilra azt mondtam (3 minimum kamu profil) hogy randiznék vele -akkor már ugrott a garancia. Mert jó anyag van ,biztos én vagyok béna.

Szerintem,olyan társkereső kellene,ahol tényleg vannak oktatók akik megtanítanak önbizalmat szerezni. Az a baj ahány ember annyi ízlés de,pl bemutatkozó levél/üzenet formáiról oktathatnának. Sok pasi nem tud bemuatkozni. 100 nőnek leírja Szia! Ismi?? , Szia Szimpatikus vagy? -bakker nem lenne az a lány,nem írna rá:).
Nem küldün pöcsös képeket.
Megtanítani milyen tipusu párt hogy lehet megszerezni.

Egy szóban a tisztelet hiánya ami az oka hogy a társkeresők nem működnek. Több ember csak alkalmit keres, szóval nem rendeltetés szerűen használja az oldalt, több ember sportot űz a komoly kapcsolatot keresők között válogatva, akiket csak kihasznál sorra. Volt rá példa, hogy házastársakat dobott egymásnak a gép, így tudták meg egymásról, hogy éppen harmadikat is hülyítenének. De könyörgöm aki harmadik annak mi köze az ő házassági problémájukhoz. Hagyják már ki belőle őket, de a nem komolyak is.
Lyuknak nézni valakit, amit betömhet, csak mert az asszonnyal vannak problémái, szerencsétlen harmadik meg mit sem sejtve komolyat keresve belesétál egy ilyen ember hálójába. Van aki egy napozik, magyarán egy éjszakást keres, aztán miután meg volt az egy napja, mehet is.
Magyarán a szexpartnert kereső független vagy éppen házasságtól függő emberek is ott keresik. Az embereknek a fogalmakkal kéne tisztában lenniük, és nem háborogni hogy miért nem találnak ki normális társkeresőt, lényegtelen hogy ki mit akar ilyen alapon, mert gyakorlatilag az ember az aki ilyenné változtatja az oldalt. Az emberek teszik azzá ami sajnos! Azok az emberek akiknek nem ott kéne keresgélniük, hanem az őket érdeklő célcsoportok oldalai között!
Hiába vannak ötletei a fejlesztőknek, ha az emberek amit alkot félreértik, félreértelmezik, és még csak a fáradtságot se veszik, hogy elolvassák mondjuk, hogy az az oldal mire való. Szinte fogalmuk sincs róla mennyi munka egy ilyen oldal programozása. A többiről nem is beszélve. A társkereső irodák meg szintén nem tudnak az ember helyett járni, magyarán látható ez a valóság show-knál is. Pl. Házasodik a gazda, válogattak nekik társat, de volt olyan gazda aki szerencsétlen már az elején mikor meglátta őket látszódott, hogy menekülne. Természetesen mindegyiket visszautasította. De egyik gazda se jött össze egyik válogatott társsal se ahogy így csekkoltam a pár év statisztikáját, de ha tévedek javítsatok ki.
Látom vannak itt olyanok akiknek fáj, hogy valakinek ötlete is van, nem csak kérdés alá kommentel hülyeségeket :)
Már miért ne szűrhetnék ki bárkit is , milyen személyiségi jogokat sért ez már ne haragudj ? :D Az igaz, hogy trollok mindenhol vannak, de csökkenne a számuk jelentősen, ha komoly feltétele lenne a regisztrációnak, nem ilyen mint a Tinderen hogy még bemutatkozást se kötelező írnod :D
Ez a megtalálhatod a társad a tinderen is csak nagyon akarni kell, meg stb. stb. meg Badoon is ez úgy hülyeség ahogy van. Remélem ezt csak viccnek írtátok :D az, hogy 4000 emberből 1 párkapcsolat összejött véletlenül azt én nem nevezném sikernek. A többi 3999 ember meg frusztrált maradt, vagy szexelt egyet és ennyi.

Volt-van már nem tudom egy olyan vállalkozás-oldal, ahol ellenőrzött tagok vannak s közös programokat szerveznek nekik apróbb létszámmal 10-15 fő, ahol megnézhetik egymást-beszélhetnek s e programokon megismerhetik a másikat.
A tagokat elvárásaik szerint teszik csoportokba, de jelentkezhet ettől bárki, ha létszámilag még van hely.
Egy kicsit csengetni kell gubát a szolgáltatásért, de jobbára megéri, mert látod-hallod az illetőt s szóban dumálsz vele a játékos feladatok megoldása közben ( kirándulás, teke...stb).

Nem sajnos, akiknek ötlete van annak fáj! Ha meg is valósítaná akkor se képes 100 ehhez értő szakember se minden pillanatban érzékelni teljesen mindent, mert emberek vagyunk pl. a tinder sem korlatozodik le egy orszagra. Globális közösségi oldalnál meg egyenesen képtelenség ott 100 ehhez értő szakember is kevés. Mert az ember egyik tulajdonsaga hogy egymas utani hiteltelen dolgokat a kovetkezo utan nem veszi komolyan meg mindig ez a tendencia megy a farkas pelda, pedig mar szerintem lejárt lemez manapság csak legyintenek hogy ugyan és lehet ez a legyintes amire azt hiszi ez komolytalan, lehet komoly problema de az se jó ha túl biztosítja magát az ember szóval arany középutat találni ebbe zseniseg.Itt is egy-egy kérdést olvasva ez a tendencia amin en is kamillazok idonkent. Viszont van egy opció ami talán működne csak ennél a megoldásnál az emberek a tudósoknak szintén bebizonyították hogy mire képesek ha nem úgy van programozva a technológia. Magyarán csak jó kézbe működne.
Szerintem lapozz tovább. Vannak dolgok amiknek a megvalositasa bizonyos kozegben lehetetlen hogy azt tud mondani ra hogy na ez normalis tarskereso es nem veletlen nem osztjak meg ezeket az otleteket ehhez ertok itt is volt aki irta hogy neki vsn otlete de amit utana irt teljesen megertek, pedig biztos jo lenne. Egész egyszerűen több ember éretlen virtuális térben hiába felnőttek.
Kiskozossegnel konnyebb érzékelni, de ott sem garancia semmi se.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!