Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mióta vagytok szinglik? Beszélgessünk, gyűljünk itt össze.
Én már másfél éve. Nagyon várom, hogy jöjjön valaki az életembe aki megfog, de egyenlőre nem érkezett meg..
Ti mióta vagytok egyedül? Szeretnétek már kapcsolatban lenni vagy csak nyitottak vagytok és nem számít, ha nem jön még?
13. válaszoló
"Ezzel vannak elfoglalva gondolatban 24 órából 12 órát.
Ezen ábrándoznak álmodoznak a legtöbben akik egyedülállóak, összerakják összeállítanak egy tökéletes gépezetet és remélik egyszer feltűnik..
Hogy jajj istenem mikor fogok találni valakit? Hol? Nem kellek ennek meg annak a nőnek meg férfinak sem...még is mit tudok még csinálni? Jajj már elegem van. Ez csak szexelni akar... Az túl szerencsétlen..jajj jajj jajj"
Annyira leírtad ami néha végig fut nekem is az agyamon. Képes vagyok szóról szóra ezekre gondolni, ami szörnyű hozzáállás.
20. válaszoló!
"Őszintén szólva nem tudom, hogyan lehet ebből kilépni"
Na ez is hatalmas baj szerintem. Az ember, ahogy telnek az évek már teljesen elhiteti magával, hogy ezért vagy azért ez már sose fog működni és bele is ragad ebbe a gondolkozásba. Ilyenkor érdemes kilépni a komfortozónából és teljesen megváltoztatni a hozzáállást.
Mindenki válaszát felpontozom, természetesen :)
1 éve, tavaly váltam el. Jól érzem magam a bőrömben, nyitott vagyok, élem az életem, nem görcsölök rá a társkeresésre.
33N
Nálam most szeptemberben lesz 4 éve, hogy egyedül vagyok. Viszont a hosszú időnak az a hátránya, hogy egy idő után már tényleg hozzászokik az egészhez.
Azzal a kijelentéssel mondjuk vitatkoznék, hogy aki szingli, az azért szingli, mert az akar lenni. Én pl szeretnék kapcsolatot, de az elmúlt időszakban már konkrétan értelmes beszélgetésekig is alig lehetett eljutni, nem hogy találkozni és esetleg abból kialakuljon valami.
Fél éve vagyok egyedülálló, bár még hivatalosan nem váltam el. Lelkileg viszont sokkal többnek érzem, így várom már, hogy új kapcsolatom legyen, bár eddig semmi jelentőset nem találtam. Remélem nem kell túl sokáig várnom.
30N
Három csodálatos, nyugodt, harmonikus éve vagyok egyedül, és remélem, ez már így is marad. Nincsen olyan fokú nemi késztetésem, ami arra kényszerítene, hogy mindenképpen társat kellene kerítenem. Közel 20 éve rendszeresen sportolok, értelmes munkám, lakásom, stb-m van, szóval akadna, de köszönöm szépen, nem kérem. Alkalmi kalandjaim vannak, ennyi elég is. Jó nekem így. :)
F49
És, akik régóta vagytok egyedül, mit tesztek amikor elkap ez a szörnyű magány?
Mivel, milyen gondolatokkal vidítsam fel magam? :/
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!