Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy nő 3 éve szingli akkor miért is zabálja 2 pofára a fogamzásgátlót?
A fogamzásgátlót nemcsak fogamzásgátlásra lehet / kell használni. Sok nőnek pl. a menstruációs ciklusát teszi egy ilyen készítmény rendbe. Nekem nőként pl., amíg szedtem, az volt a legnagyobb előnye, hogy tényleg mindig tudtam előre kb. egy háromnapos intervallumnyi pontossággal, mikor jön meg, mert anélkül össze-vissza jön, most is. Van, amikor hormonproblémákra van felírva, van, amikor pattanásos bőrre írják fel (persze ha meg pattanásos a hölgyike bőre, akkor meg pfeeeeejjjj igénytelen kanca).
Meg nem azért, manapság egyre több erőszakoskodó hülyegyerek van, és jobb az a tudat, hogyha vhol lefognak és belémspermáznak, akkor nem kell még sürgősségi fogamzásgátlóért kuncsorogni (voltam kiszakadt gumi miatt ilyen helyen, úgy bántak velem, mint egy szutyokkal).
A fogamzàsgàtló nem jó a pcos+inzulinrezisztencia kombóra. Arra jó, hogy a tüneteket elfedje. Merckformint, meforalt vagy ilyeneket kell szedni. Nőgyógyàszok viszont előszeretettel írjàk fel a bogyeszt, hogy ne kelljen foglalkozni a pacienssel. Akinek hormonàlis problémàja van, az keressen egy endokrinológust.
Ami pedig a kérdezőt illeti: Jó nagy f@$zfej vagy!!!
Én a kérdező helyett aggódom a hölgy miatt!
Egy fog.gátló attól még, hogy aprócska (az enyém kb 3mm átmérőjű) hatásos.
Nem kell két pofára tömni! Elég egy szem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!