Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők. Egy kis vidéki ház egyszerű vadonatúj Dacia Dusterral, vagy egy használt ötös BMW mamahotellal?
Melyik pasi a vonzóbb szemedben? Egy éjszakás kaland és rendes családi élet férj/feleség gondolkozás szerint is írjátok meg és őszintén!
Most tartok ott választanom kell melyik életre gyúrjak rá egyetem után.
Pasik is írhatnak véleményt.
Átlagos vagy az feletti kinézetű nők az álmaim ezt is vegyétek figyelembe.
A mamahotel nálam kizáró ok komoly kapcsolatra, így a másik sokkal vonzóbb. Az autók egyébként teljesen hidegen hagynak, én is óriási butaságnak tartom erre költeni, ha emellett otthon kell laknia.
Nem vagyok egyéjszakás típus, de ebből a szempontból, amelyik jobban néz ki.
Egy éjszakásra egyik sem, mert nem volt ilyen "kapcsolatom" és nem is lesz, mert nem az én műfajom.
Komoly kapcsolatra meg bármelyik, mert nem ezek alapján keresek párt. Családban egyébként Mercink van, de nem vagyok előítéletes a BMW-sekkel. :))
Mamahotel sem mindegy, hogy milyen. Valahol nagyon durva szinteket ölt, míg máshol akár külön bejárat is van a lakosztályhoz és egész nap nem találkoznak egymással.
Mit jelent nálad a használt ötös bmw? Valami 20 éves romhalmaz vagy egy jól karbantartott, szép kocsi? Ez sem mindegy.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!