Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők. Egy kis vidéki ház egyszerű vadonatúj Dacia Dusterral, vagy egy használt ötös BMW mamahotellal?
Melyik pasi a vonzóbb szemedben? Egy éjszakás kaland és rendes családi élet férj/feleség gondolkozás szerint is írjátok meg és őszintén!
Most tartok ott választanom kell melyik életre gyúrjak rá egyetem után.
Pasik is írhatnak véleményt.
Átlagos vagy az feletti kinézetű nők az álmaim ezt is vegyétek figyelembe.
"hogy miért jobb ha valaki albérletben lakik és veri el a pénzét a főbérlőt gazdagítva, mint aki otthon marad?"
Ha tudnád mit jelent a főbérlő, akkor tudnád mit jelent az önálló élet. Ami nem egyeztethető össze egy bizonyos kor és igényszint felett a "mamahotellel".
A BMW-t utalom.
A ház inkább fontosabb! De nem a nőknek, hanem neked!
Én pl vidékre nem mennék, de attól függ mennyire van a várostól?
Amúgy vicc ez a kérdés...
Mire mennél avval a szutyok BMW - vel? Otthon meg a mama mos rád....
N27
#10: így már értem. Akkor sem BMW sem Duster. Az egyik pénzkidobás lenne, míg a másik nem egy jó bevágódós autó.
Persze nem az autóval csajozunk és azokat a nőket akik ez alapján választanak, jobb kerülni; ugyanakkor jó benyomást kelthet, ha sokadig randin elviszed valahova, amikor mellesleg egy szép 2-3 milliós autóba ülteted be és nem valami lepukkant vacakba.
Az 5-ös BMW limuzin, öregemberes autó inkább. Neked nem ajánlom. Nézzél szépt 10 éves Audik és Volvok között. Én '11-es kiadású S40-el szaladgálok. Ez jól tükrözi a személyiségem.
21-es! Ennyi? 🤨 Elég soványka "ellenérv", szerintem dolgozz még rajta! 😁
Kérdezhetek valamit? Te mit választanál?
Egy év alatt összespórolt másfél millió vs. főbérlő pénzelése és "önálló élet"? Mert nekem ez volt a "dilemmám" nem volt nehéz dönteni! 😃 De ha neked ez gond részvétem! 🙂
Az itteni nők szerint ha veszek Putrisfalván egy kétmillás parasztházat meg beparkolok elég 97es évjáratú 150 ezres Opel Astrát, akkor én vagyok a gazdag tökéletes pasi?
Nagyon nagy bajok vannak itt a fejekben.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!