Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért van az hogy szűz 30...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az hogy szűz 30 éves nő oké, de ugyanilyen férfi inkább ássa el magát?

Figyelt kérdés

Nőket úgy tanítják inkább macskákkal éljen és vibrátorral, minthogy össze jöjjön valami csúnya balekkal és ez így mindenkinek oké, rendben van bármennyi éves nőnél.

Ha viszont egy férfi ugyanezt csinálja csak macskák helyett autómániás és a vibri helyett művaginája van, és amúgy él boldogan csak sajnos még nem találta meg az igazit. Az meg miért egy utolsó lúzer és a nők rá sem néznek? Mert jesszus ez a nyomi 30 évesen szűz biztos 1 perc alatt elmegy vagy pszichopata, tuti "NAGYON NAGY" okja van hogy szűz.

2020. jún. 22. 16:53
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
22%
Egy nő lehet zárkózott, vallásos, stb. A férfi meg simán csak balfsz ha még szűz. A közvéleményt írtam le, de egyetértek.
2020. jún. 22. 16:57
 2/19 anonim ***** válasza:
62%

Ilyen a világ hosszú hosszú idők óta már....

a csaj otthon lakik...semmi probléma / a pasi otthon lakik az probléma

és így tovább...

a munkahely, kereset, a te kérdésed "szűz", stb stb

2020. jún. 22. 16:59
 3/19 anonim ***** válasza:
94%
Noket ezert venlanynak szoktak hivni szerintem az is serto.
2020. jún. 22. 17:06
 4/19 anonim ***** válasza:
62%

Mert egy nő akkor szexel, amikor akar. Ha akar. A férfi meg akkor szexel, amikor tud. Ha tud.

A nők azért nézik le a szűz férfiakat, mert azok nyilván egyetlen nőt sem tudtak rávenni, hogy szexeljenek vele és egyetlen nő sem kér olyan férfiből, amely a többi nőnek sem kell.

2020. jún. 22. 17:08
 5/19 anonim ***** válasza:
80%

3#

vénlány főnév, (ritka) vénleány (rendsz. gúnyos)

Férjhez nem ment, előrehaladott korú nő.

2020. jún. 22. 17:09
 6/19 anonim ***** válasza:
15%
30 év alatt, aki még egy prostihoz sem jut, az tényleg lúzer.
2020. jún. 22. 17:21
 7/19 anonim ***** válasza:
92%
Nőként csak 22 vagyok és szűz, de gyakorin így is csak azt kaptam eddig, hogy prűd fapyna vagyok, bottal sem piszkálnának, nem fognak tanítgatni és ha max két hét ismeretség után sem akarok szexelni, akkor mehetek a p.ba.
2020. jún. 22. 17:24
 8/19 anonim ***** válasza:
100%
Utolsó, itt ne számíts megértésre, többségében nem empatikus emberek látogatják ezt az oldalt.
2020. jún. 22. 17:34
 9/19 anonim ***** válasza:
73%
Ha ezen az oldalon nem vagy 16 évesen nasanál programozó mérnök havi 1 órás munkaidővel 600 millióért, akkor fel is kötheted magad egyesek szerint.
2020. jún. 22. 17:41
 10/19 anonim ***** válasza:
76%
hagyjad már... itt mindenki diplomás, mérnök, programozó. vagyis annak vallják magukat. Ha ez így van, akkor a diplomás, mérnök, programozók a leglúzerebbek, hogy egy ilyen oldalt látogatnak? Minél nagyobb az iskolai végzettséged, annál nagyobb az esélye, hogy egy zsebpunci vagy vibri lesz az élettársad. XD
2020. jún. 22. 18:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!