Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akik 30 éves koruk körül voltak először párkapcsolatban ők hol találtak párt maguknak?
A férjem 30 fölött volt és szüz, amikor találkoztunk egy fórumon, a (speciális) hobbink miatt. Mivel volt közös téma, sokat beszélgettünk, egyre jobban megismertük egymást, egymásba szerettünk, és sok éve élünk együtt.
Soha nem kívánnék mást magam mellé, nekem ö a tökéletes partner.
A 2-es vagyok, és nem volt elötte egy CSOMÓ partnerem, csak egy, tartósabb kapcsolatom!
Ez meg nem zavarta, de egyébként is nem a szex volt a legfontosabb az egészben, mégha az is számít, de föleg olyan értelemben, hogy kettönk közt megtaláltuk a megfelelö összhangot, de a lényeg az emberi közelséget, összhangot, mély szeretet, szerelmet jelentette akkor is meg most is.
Zárt osztályon (bezzeg akkor ki tudtak időben jönni a jagellók, nem úgy, mint mikor az etnikai kisebbségekkel történt attrocitások miatt lettek kihívva). Megvolt a közös téma, mert mind a ketten már többször akartunk öngyilkosok lenni, csak én a szüzességem miatt, ő meg mert minden pasi szemét volt vele és kihasználta.
De csak 2 hónapig tartott, mert utána kétszer is visszakerült mert nem tudta elviselni a lelkileg bántalmazó anyját én meg mire találtam volna albérletet, addigra túl jól sikerült neki az egyik öngyilkossági kísérlete...
Pedig az egyetlen nő volt, aki tényleg őszintén szeretett és elfogadott olyan szánalmas lúzernek, amilyen voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!