Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ti mennyire ítélitek el azt, ha 30 éves koromra ennyit tudok letenni párkapcsolati tapasztalat terén?
23 évesen-egyetemista koromban-volt egy barátnőm rövid ideig (pár hónap), de nem feküdtünk le. Ritkán ismerkedem, egyetemen a rengeteg teendő, később a munka miatt elég kevés időm volt a magánéletemre. Viszont tisztában vagyok a problémával és mostanában próbálok nyitottabb lenni és ismerkedni (túl vagyok 1 tinderes randin, aminek nem lett folytatása). Az életem rendezett, lassan lépkedek a szakmámban a ranglétrán felfelé. Mivel hitelmentes lakást szeretnék, még gyűjtögetek, jelenleg otthon lakom a szülői házban. Nem iszom, nem dohányzom, odafigyelek magamra, mozgok rendszeresen. Kedvenc hobbim a gaming.
Ez nagyon kiábrándító?
Azért nem lehet mindent a munkára meg az egyetemre fogni. Kétlem, hogy csak ezek miatt maradtál tapasztalatlan 30 éves korodra. Gondolom közrejátszik a külső meg a személyiség is.
Számomra kizáró ok lenne mindenképpen, de biztosan vannak olyanok, akiket kevésbé zavarná.
21:57
tévhitben vagy, ha azt hiszed, hogy a külső miatt tapasztalatlan valaki, fiúban, lányban is
21:57
ronda cigánygyerek aki 13 éves kora óta szétkúrja a fél falut helyes, tapasztalt, és kéne?
rohadtul nem ettől függ, én láttam már gyönyörű 22 éves szűz lányt is
a szorongás 1000 más forrásból is jöhet, nem csak a külsőből
"viszont tisztában vagyok a problémával és mostanában próbálok nyitottabb lenni és..."
Ezt úgy meséled, mintha az exed és a jelen között pár hónap telt volna el, nem pedig 7 év...
Nem tartom kiábrándítónak, de nincs kedvem olyannal összejönni, akit párkapcsolatra, együttélésre és szexre is tanítanom kell...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!