Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lányok, ti mennyire ítélitek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, ti mennyire ítélitek el azt, ha 30 éves koromra ennyit tudok letenni párkapcsolati tapasztalat terén?

Figyelt kérdés

23 évesen-egyetemista koromban-volt egy barátnőm rövid ideig (pár hónap), de nem feküdtünk le. Ritkán ismerkedem, egyetemen a rengeteg teendő, később a munka miatt elég kevés időm volt a magánéletemre. Viszont tisztában vagyok a problémával és mostanában próbálok nyitottabb lenni és ismerkedni (túl vagyok 1 tinderes randin, aminek nem lett folytatása). Az életem rendezett, lassan lépkedek a szakmámban a ranglétrán felfelé. Mivel hitelmentes lakást szeretnék, még gyűjtögetek, jelenleg otthon lakom a szülői házban. Nem iszom, nem dohányzom, odafigyelek magamra, mozgok rendszeresen. Kedvenc hobbim a gaming.

Ez nagyon kiábrándító?

2020. máj. 22. 21:40
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:

Te miről beszélsz,nem is írtál a kettesben semmit az anyjáról😂

A személyiséged az neked sem tűnik valami rózsásnak, "kiakaszt" hogy valakinek ellentétes a véleménye

2020. máj. 22. 22:45
 12/25 anonim ***** válasza:
Mert a 3-as. Csak már a billentyűk is ellenem vannak és ráhagytam az egészet.
2020. máj. 22. 22:51
 13/25 anonim ***** válasza:
90%
Engem egyedül az ábrándít ki, hogy még otthon laksz 30 évesen. Ennyi idősen már el kellene költözni, ha lakásra gyűjtesz, ha nem. Én is albérletben lakom, nem egyedül, így egy fokkal olcsóbb. Lehet hogy így plusz pár év, mire lakáshitelt vehetek fel, de 25 évesen nem bírnám a szüleimmel.
2020. máj. 22. 23:08
 14/25 anonim ***** válasza:
0%

Imádom, mikor hetero férfiak mondanak véleményt "ronda cigánygyerekről", ugyanannyira hiteles, mikor a diplomás irodavezető husigolyó mond véleményt hetero nőként a modellalkatú álomcsajról, hogy deszka meg a feje sem szép, közben meg minden férfi meg van halva érte.

A fehértől eltérő bőrszín szexuálisan mindig feljebbvaló volt. SZEXUÁLISAN. Apádnak nem szívesen mutattad be sem Kuntakintét, sem Mohamedet, sem Gazsit. De ettől még csajos estén annyira vágytál rá, mint még senkire soha.

Persze vannak nők, akik soha semmilyen körülmények között nem lennének fehértől eltérő bőrszínű férfival, de ugyanannyi (vagy még több) olyan nő van, aki meg soha semmilyen körülmények között nem lenne mondjuk kopasz vagy kopaszodó férfival. Vagy szőkével. Vagy barnával/feketével. A vörösről nem is beszélve. Ahogy testalkatban is van egy fix ideáljuk és abból nem engednek akkor sem, ha elmúltak 40 és már 2-nél több macskájuk van.

Tehát ilyen téren kiegyenlített a dolog. Viszont ettől még elvitathatatlan, hogy szexre rengeteg nőnek vonzó a fehértől eltérő bőrszín.

Meg sok nő előre gondolkodik. Például milyen ciki lenne, ha Varga Juditról kiderülne, hogy egyetemistaként Varga Mihály legnagyobb haverjával tolta a koliszobában a rimjobot meg a pisiszexet és 3 pasi tömte egyszerre mindhárom lyukát.

Na ugyanez a szitu minimális, ha ugyanez úgy történt meg, hogy a férfiszereplők: Hans, Manuel meg Ahmed. Mert még ha véletlenül a 3 partiarc viszi is magasabb szintre, nem fog annyira emlékezni egy hungarian slut-ra a sok közül, mint amennyire egy magyar emlékszik vissza az egyetemi évekre, főleg, ha még dokumentálják is, hogy melyik aki Pistának jó lesz...

2020. máj. 23. 04:34
 15/25 anonim ***** válasza:
Hé, a kettes én vagyok!!!
2020. máj. 23. 06:08
 16/25 anonim ***** válasza:
100%
14 nah egy álmodozó c kategória
2020. máj. 23. 06:50
 17/25 A kérdező kommentje:
A szexet minden új pár tanulja, míg összecsiszolódnak. Akár tapasztaltak a felek, akár nem. Nem nagy tudomány, ösztönszinten bennünk van. Sosem értettem, ezt miért kell úgy előadni, mintha diplomát igényelne.
2020. máj. 23. 08:35
 18/25 A kérdező kommentje:
Iletve konkrétan harmadmagammal élek együtt a családi házban. Nem gondolom, hogy én vagyok az, akinek az együttélést be kéne mutatni, hogy milyen.
2020. máj. 23. 08:37
 19/25 anonim ***** válasza:
100%
Igen lehet harmadmagaddal élsz, de gondolom anyukád főz mos rád. Nem tudod milyen egy háztartást vezetni. Nekem ilyen életképtelen ember nem kéne. Volt,hogy havi szinten 2 szabadnapom volt csak, de akkor is maradt időm pasizni. Úgyhogy ez a munka mellett nem volt időm a barátnőre elég szar kifogás. Sőt tetézem, levelezőn tanulok és dolgozok is, mégis van időm a barátomra. Nekem semmiképp nem kéne egy ilyen életképtelen,tapasztalatlan pasi.
2020. máj. 23. 08:52
 20/25 A kérdező kommentje:
Megosztjuk a munkát egymás között. Én is takarítok, főzök, jó, mosni nem én szoktam, mert oda sem enged, azt aláírom. De nem nagy tudomány egy multifunkciós mosógépet kezelni. A kerti munkákat, férfimunkákat is elvégzem, hol egymagam, hol segédkezem. Nem tartom magam életképtelennek.
2020. máj. 23. 09:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!