Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ti mennyire ítélitek el azt, ha 30 éves koromra ennyit tudok letenni párkapcsolati tapasztalat terén?
23 évesen-egyetemista koromban-volt egy barátnőm rövid ideig (pár hónap), de nem feküdtünk le. Ritkán ismerkedem, egyetemen a rengeteg teendő, később a munka miatt elég kevés időm volt a magánéletemre. Viszont tisztában vagyok a problémával és mostanában próbálok nyitottabb lenni és ismerkedni (túl vagyok 1 tinderes randin, aminek nem lett folytatása). Az életem rendezett, lassan lépkedek a szakmámban a ranglétrán felfelé. Mivel hitelmentes lakást szeretnék, még gyűjtögetek, jelenleg otthon lakom a szülői házban. Nem iszom, nem dohányzom, odafigyelek magamra, mozgok rendszeresen. Kedvenc hobbim a gaming.
Ez nagyon kiábrándító?
Szexelni valóban nem nagy dolog. Jól csinálni már annál inkább és tetszik vagy sem, ahhoz tapasztalat kell. De nem csak a szexről van szó, egy kapcsolatban mindenféle helyzet adódik, amiket egy első kapcsolatos ember nem fogja tudni jól kezelni.
Nálam kizáró ok lenne a tapasztalatlanság, sem kedvem, sem türelmem nincs tanítónéniset játszatni. De valakinek biztos megfelel ez is.
Az, hogy kinek mi a jó szex, szerintem tök szubjektív. Lehet, ami neked jó, az másnak nem és így tovább. Mindenképpen össze kell csiszolódni egy adott partnerrel, ezt nem lehet kikerülni. Sok olyan történetet olvastam, ahol a tapasztalatlanabb partnerrel volt jobb például. Tehát ezt így nem lehet kijelenteni, hogy tapasztalatlanság=rossz szex. Ez butaság.
Szerintem az emberi kapcsolatokban párkapcsolat nélkül is lehet fejlődni. Ha az ember emberek között mozog, a munkahelyén például egy teamben dolgozik, vagy különböző projekteken sok más nemzetiségű embert ismer meg, megtanulja kezelni a súrlódásokat is, mert előbb utóbb úgyis előjönnek.
Persze a párkapcsolatnak vannak bizonyos speciális élethelyzetei, de szerintem ez is összecsiszolódás függvénye. Ahogy a szex is különböző, úgy a partnerek személyiségei is, amihez hozzá kell szokni. Lehet egy partnerrel egy bizonyos élethelyzetet könnyen megoldasz, mert olyan személyiség, míg egy másikkal csak veszekedsz és szakítasz például. Szerintem ez sem ilyen egyszerű.
#22 Oké, tudod mit, hiszek neked. Lehetsz jó az ágyban és lehetsz normális egy kapcsolatban.
De akkor ezek ellenére hol a barátnőd? Bizonygathatod idegeneknek a gyakorin, hogy márpedig nem kell a tapasztalat és jó vagy te így is, de attól még a való életben ugyanúgy nincs semmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!