Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szép vagyok ergo hülye picsa is?
Tudom, hogy a tinder nem egy színvonalas felület, de most innen tudom elmagyarázni a helyzetet.
Nem vagyok öntelt, de van egy egészséges önbizalmam, vékony vagyok, formás, és az arcom is szeretem.
Nincs is problémám a férfiakkal, de mostanában egyre inkább találkozok azzal hogy ők nem nagyon keresnek okos nőt.
Volt pár teljesen normális pasi is, telefonáltunk, nem csak az a tipikus “megdugni akarlak” típusok.
Mikor elmondom hogy egyetemen tanulok, az csak-csak. De mikor feljönnek témára a nyelvek és elmesélem hogy van 3 nyelvvizsgám, meg hogy sok egyetemi ösztöndíjat nyertem stb stb.. elszivárognak, leráznak.
Pedig egyáltalán nem beképzelten mondom, ki sincs írva az oldalamra, nem egyben mondom el ezeket így, csak ha rákérdeznek vagy ilyesmi..
#72 nekem fontos témakör, nem tudsz mit tenni. 🤷🏻♀️ Nem ezen múlik, hogy valaki jó vagy rossz ember, de egy pluszt ad. Nehogy már valaki kevesebb legyen mert több tudás birtokában van.
😂
"Kérdező, ha annyira nagyon okos vagy, akkor mondd már meg, hogy miért egy szexpartnerkereső appon vagy kiakadva arra, hogy nem brcsülik az iskolázottságodat?"
A Tinder magyar szlogenje: "Ismerkedj, csevegj, talalkozz."
Milyen szexpartnerkereso approl beszélsz?
Leveleztem vele... hogy szép-e vagy sem az kérdéses. De az biztos, hogy éretlen. A szövegeit olvasva örülök, hogy szingli vagyok és nincs egy ilyen barátnőm.
Több alázat, kevesebb egocentrikusság. Enélkül értelmes, önmagára igényes társat nem fogsz találni. Több diplomám is van. Fontos dolog persze, de semmi köze az ember alapjelleméhez, sok esetben az intelligenciához
sem.
26f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!