Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szép vagyok ergo hülye picsa is?
Tudom, hogy a tinder nem egy színvonalas felület, de most innen tudom elmagyarázni a helyzetet.
Nem vagyok öntelt, de van egy egészséges önbizalmam, vékony vagyok, formás, és az arcom is szeretem.
Nincs is problémám a férfiakkal, de mostanában egyre inkább találkozok azzal hogy ők nem nagyon keresnek okos nőt.
Volt pár teljesen normális pasi is, telefonáltunk, nem csak az a tipikus “megdugni akarlak” típusok.
Mikor elmondom hogy egyetemen tanulok, az csak-csak. De mikor feljönnek témára a nyelvek és elmesélem hogy van 3 nyelvvizsgám, meg hogy sok egyetemi ösztöndíjat nyertem stb stb.. elszivárognak, leráznak.
Pedig egyáltalán nem beképzelten mondom, ki sincs írva az oldalamra, nem egyben mondom el ezeket így, csak ha rákérdeznek vagy ilyesmi..
21-es, januárban lett vége egy 4 éves kapcsolatomnak.
Komolyan ennyire primitív meg szerencsétlen vagy hogy ennyire bele akarsz állni valakibe? Sajnálom de most nem jött be:( engedd el
Az a helyzet, hogy a józan paraszti eszet bizony/ sokszor nem kötelező tartozékként adják a diplomákhoz, meg a nyelvvizsgákhoz...
Az én volt feleségemnek négy diplomája van, és három nyelvvizsgája, de egy idő után olyan pokol volt vele az élet, hogy inkább dögönyöztem volna egy kukorica morzsoló csajt!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!