Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Aki nem keres annak nem hiányzom, ergo nem érdeklem?

Figyelt kérdés

2016. nov. 3. 15:23
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Lehet ő is ugyanezt gondolja rólad.
2016. nov. 3. 15:32
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Én is sokáig gondoltam ezt amikor beszélgettem egy sráccal. Aztán megbeszéltük, és kiderült, hogy csak azért nem keresett, mert rengeteg problémája van mostanság (ezekről tudtam) és nem akarta rám zúdítani őket. Nekem akart jót ezzel.

Nem mindig ez a "biztos nem érdeklem" áll a háttérben.

2016. nov. 3. 15:40
 3/9 A kérdező kommentje:
Lehet, de mikor beszélünk is egy sablonos beszélgetés alakul ki. Közrejátszhat az is, hogy ő potenciális jelöltnek tekintett a többi jelölt között, de idő közben kiestem a pixisből nála és most súlytalan vagyok a szemében? Igaz ezt tőle kéne megkérdeznem...
2016. nov. 3. 15:42
 4/9 Titusztitusz ***** válasza:
Igen...Ezt a mondást énis tökéletesen így gondolom...
2016. nov. 3. 16:12
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Vagy arra vár esetleg, hogy te keresd, esetleg valami olyan lelki gondja van, amit nem akar kibeszélni, mert fájna róla beszélni is, de most csak ez foglalkoztatja, ezért nem is tudna másról beszélni , panaszkodni meg inkább nem akar, ezért megtartja magában a dolgait, és nem akar beszélni róla, lehet, hogy amúgyis csak annyi dolog kavarog a fejében, annyi minden nyomasztja, hogy ha pl veled beszélgetne, az csak mégegy plusz dolog lenne, amire oda kellene figyeljen, hogy még egy dolog , amire koncentrálhatna, és már eleve fárasztó, annyi minden kavarog a fejében. Szóval hát nemtom, ha régebben folyamatosan beszélőviszonyban voltatok, szerintem megkérdezhetnéd tőle, hogy mi újság, most akkor hogy álltok egymással, keressed -e őt, vagy majd ő keres, vagy felejtsétek el az egészet, szóval hogy most mi legyen. De lehet, hogy jól jönne neki pl egy társ, akit megölelgethet, viszont lehet az is, hogy most magányra van szüksége, annyira maga alá temették a problémák, bármelyik lehet, de igen, még az is, hogy nem érdekled, vagy annyi mindenkivel foglalkozik mostanában, hogy észre se veszi a hiányodat, mert mindig nagy a nyüzsgés körülötte, és ez lehet, hogy neki fárasztó is, és pont mikor eszébe jutnál , már este van, és nem akar zargatni, vagy akkor már, mikor hazaér, tényleg csak magányra vágyik, mert egész nap annyi hatás érte, hogy akkor jól esik neki egy kicsit magában lenni. Te ismered őt, hát próbáld megérezni, kitalálni, mire gondolhat. Hát ez most kicsit ilyen klisésnek tűnhet, de hallgass a szívedre.
2016. nov. 3. 16:22
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Én is arra szavazok, hogy igen, jól látod.

Nehezen hiszem el, hogy a mai világban tényleg nincs valakinek napi-kétnapi 5-10 perce egy telefonra, emailre, üzenetre- olyan sok módon lehet kommunikálni.

Tudod én is mostanában sokar dolgozom, hajtós időszak van, de nem tudnám teljesen elhanyagolni a számomra fontos embereket.

Épp ma jutottam szomorúan arra a megállapításra, hogy igen: minden értéke, jósága ellenére- akinek hetekig nem jut ideje válaszolni, keresni, visszahívni stb. annak valóban nem jelent hiányt a személyem vagy a kommunikációnk, kapcsolatunk.

Nem kell erőltetni azt, ami nem megy, ilyen ez :)

2016. nov. 3. 19:08
 7/9 A kérdező kommentje:
Köszi a megerősítést. Utolsó időszakban mindig én kezdeményeztem a beszélgetéseinket, nem volt már témánk vagy, ha volt is láttam, hogy nem érdekli. 20 perces kihagyásokkal válaszolgatott meg köszönés nélkül lelépett Most az ilyennel minek kommunikálni én meg úgy voltam vele. Aztán az utolsó beszélgetésünk is sablonos volt. Az az illemből megkérdezett érdeklődés. Amikor valakit valójában hidegen hagy a válaszod.
2016. nov. 3. 19:29
 8/9 anonim válasza:
100%
Hadd mondjak most valamit. Vannak emberek, akik nem fognak keresni, sem most, sem a jövőben, hiába vagz nekik fontos, hiába szeretnek titkon, hiába vagy benne minden szívdobbanásukban. Nem fognak, mert nem tehetik, vagy mert félnek, és várnak. Nem minden fehér és fekete. Van, hogy a körülmények akadályozzák meg az embert.:)
2016. nov. 4. 17:14
 9/9 A kérdező kommentje:

vagy vagy vagy talán talán talán

annyira ismerem az illetőt, hogy tudom, ha érdekelném írna nekem...de igazság az, hogy már el is felejtettem :D

2016. nov. 4. 17:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!