Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aki nem keres annak nem hiányzom, ergo nem érdeklem?
Én is sokáig gondoltam ezt amikor beszélgettem egy sráccal. Aztán megbeszéltük, és kiderült, hogy csak azért nem keresett, mert rengeteg problémája van mostanság (ezekről tudtam) és nem akarta rám zúdítani őket. Nekem akart jót ezzel.
Nem mindig ez a "biztos nem érdeklem" áll a háttérben.
Én is arra szavazok, hogy igen, jól látod.
Nehezen hiszem el, hogy a mai világban tényleg nincs valakinek napi-kétnapi 5-10 perce egy telefonra, emailre, üzenetre- olyan sok módon lehet kommunikálni.
Tudod én is mostanában sokar dolgozom, hajtós időszak van, de nem tudnám teljesen elhanyagolni a számomra fontos embereket.
Épp ma jutottam szomorúan arra a megállapításra, hogy igen: minden értéke, jósága ellenére- akinek hetekig nem jut ideje válaszolni, keresni, visszahívni stb. annak valóban nem jelent hiányt a személyem vagy a kommunikációnk, kapcsolatunk.
Nem kell erőltetni azt, ami nem megy, ilyen ez :)
vagy vagy vagy talán talán talán
annyira ismerem az illetőt, hogy tudom, ha érdekelném írna nekem...de igazság az, hogy már el is felejtettem :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!