Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezen ma kicsit kibuktam, a férjem azt mondta, hogy a velem töltött 19 hónap házasság után rájött, hogy ő a férfiakat szereti, ergo meleg?
Én lennék a hibás? Vajon ennek köze van a velem töltött szexuális együttlétekkel ?
Vagy a külsőmmel, vagy ne lennék nőies?
27 éves férfiről van szó és tudtommal én vagyok a 2. nő az életében.
Ráadásul meg is mutatta a facebookon , hogy ki az a férfi akivel együtt van, és megmutatta a beszélgetéseiket....mert én nem akartam elhinni.
Állítása szerint 26 évig soha nem kívánta a férfiakat csak a nőket, most viszont egyáltalán nem kívánja a nőket visszataszítónak tartja velük a szexet.
létezik ilyen, hogy valakinek a szexuális mivolta megváltozik 1-2 éven belül, vagy valóban én tehetek róla?
27/n
Hagyd el!
És menj szűrésre, mert ezek hazavisznek minden nyavaját!
Ez vígjátékba is beleillene :)
Szerintem teljesen mindegy, hogy miért. A férfiakat szereti rád pedig nem áll fel, be is bizonyított mindent ráadásul.
Szóval jobb ha elváltok.
miért tehetnél róla? Neki ugyanannyi volt mint neked.
engem is zavarna, ha a partnerem bemelegedne mellettem és valszeg jogos a felvetés, hogy a közös kudarcotok változtatta meg, de az is lehet, hogy nem
A férjed egy s eggfej, ha így közölte veled, hogy a férfiakhoz vonzódik. Nem a te "hibád", nyugi,te nem vagy felelős érte.
Ráadásul meleg, vagy hetero nem lesz senki egy pillanat alatt. A biszexeknel szokott lenni ilyen, hogy sokáig csak az egyik nemet kívánják, aztán meg a másikat.
Én nem kicsit bújtam volna ki.
De láttam már ilyet, ott egy hónap múlva le is lépett a férj.
Persze, hogy semmi hibád.
De nem nagyon látok semmi jövőt sem.
Könnyebb a férjednek téged okolni, másra mutogatni, mint beismerni az igazat.
Mielőtt elvett is gondolom volt szexuális életetek, nem hiszem, hogy bármit tehettél volna, amitől a férfiakat kezdi kívánni. Ilyen nincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!