Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális, ha pár hónap után már házasodni akar?
A barátommal csak pár hónapja járunk. Nagyon szerelmesek vagyunk mindketten, de én korainak tartom, hogy a házasságot fontolgassuk. Ő pedig azt mondja, hogy feleségül szeretne venni. Komolyan tervezgeti, hogy jövő májusban összeházasodhatnánk. Örülök, hogy szeret, de azt is tudom, hogy egy házasság mekkora felelősség. Ami megrémiszt az az, hogy mindkettőnknek voltak már hosszabb kapcsolatai, mindketten voltunk már szerelmesek, tudnia kéne, hogy az első egy év jó esetben mindig ideális, a problémák később jönnek. Hiába mondom neki, hogy korai erről beszélni, szerinte pont, hogy elég idősek vagyunk már ehhez és a családalapításhoz is.
28N és 33F
Nagyon érezhető a kapuzàrasi pànik a párodon.
Ha te nem álsz erre készen, és ő tényleg szeret, akkor elfogadja!
Gondold át te is ezt, mert k**va drága a vàlàs! 😂
Szerintem is eleg idosek vagytok ahhoz, hogy _beszeljetek_ errol. Nyugi, ez meg csak beszelgetes, ne vedd olyan biztosra, hogy jovo honapban mar meg is leszel gyuruzve. ;) Ezt a majusi datumot se vennem annyira komolyan, inkabb a szandek a fontos.
Es azt is teljesen normalisnak tartom, hogy o sajat magatol, toled fuggetlenul kesznek erzi magat a hazassagra. O ezt erzi, ezt akarja es el is mondta. Te meg maximum majd nemet mondasz, ha nem akarod.
Ne foglalkozz a károgókkal. Pont ebben a korban ideális. A korotok alapján pont jókor. Nem túl fiatal, nem túl idős. Családot akar és veled akarja.
Ha úgy érzed ő az, engedj a boldogságnak:)
Ha azért vagy bizonytalan mert jó vele de nem érzed azt hogy vele akarod - akkor hagyd, hadd keressen olyan nőt aki boldogan megy hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!