Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért akar 2 hónap után eljegyezni?
Szerintem meghülyült vagy agyára mentek az ünnepek :DD
Első párja vagyok, ő nagyon biztos benne h egyszer kell jól választani :D ez mind szép és jó, de eljegyzés is ?? oh ne már.
Én sokkot amikor csak kérdezgetett és nem érti meg h korai
Ő biztos magában, de akkor is ez baromság :D
Igazából beijjedtem és gyerekesnek tartom a kérdést
Szerintetek mi lehet a mellette szoló érv ?
Az tudom h mi szól ellene, viszont a mellete érveket nem látok
Párom 26F
rózsaszín köd = nem tud az ember racionálisan gondolkodni!
szerintem ülj le vele és beszéld meg, hogy ez nevetséges dolog, hogy 2 hónap után, nem is ismeritek egymást még!
Kedves 2. válaszoló!
"akkor kérdéses, jó pár vagytok-e."
Te eljegyeznél valakit 2 hónap után?
Én a képébe röhögnék, hogy ugye, csak viccel az illető? Hisz még nem is ismer engem, mi alapján gondolja ezt a tettét..stb..
Az ilyen gyermeteg viselkedésűek miatt válik lassan értéktelenné egy olyan fontos dolog, mint az eljegyzés.
2 hónap után meg ki se derül egyáltalán, hogy egy párnak valók-e vagy sem!
Nemrég hallgattam egy előadást a bántalmazó kapcsolatokról, amit soha nem gondoltam volna, hogy egyik első előjele lehet a túl gyors eljegyzés, lánykérés. Ha belegondolok, érthető is.
Persze nem huszonévesen, első kapcsolatban, hanem idősebb korban. Fiatalon inkább valamiféle infantilitást, éretlenséget, irreális kötődést gondolnék a 2 hónap utáni eljegyzés mögött.
Engem is 2 honap utan jegyzet el a ferjem es meg nem volt szex.
2 ev utan osszehazasodtunk.
Soha nem bantott
"manapság nem divat elköteleződni."
manapság inkább megfontoltabbak az emberek, szeretnék megismerni azt, akivel elkötelezik magukat.
"de az is lehet, hogy régimódi, és szeretne elköteleződni."
elkötelezni magát 2 hónap után? te se vagy eszednél, ha ilyeneket írsz! 2 hónap az semmit, egy nagy nulla! elköteleződni? mi iránt?
régimódi? akkor hónapokat kéne együtt járniuk miután egy ilyet felmerne tenni az ember a párjának!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!