Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Miért akar 2 hónap után...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért akar 2 hónap után eljegyezni?

Figyelt kérdés

Szerintem meghülyült vagy agyára mentek az ünnepek :DD

Első párja vagyok, ő nagyon biztos benne h egyszer kell jól választani :D ez mind szép és jó, de eljegyzés is ?? oh ne már.

Én sokkot amikor csak kérdezgetett és nem érti meg h korai

Ő biztos magában, de akkor is ez baromság :D

Igazából beijjedtem és gyerekesnek tartom a kérdést

Szerintetek mi lehet a mellette szoló érv ?

Az tudom h mi szól ellene, viszont a mellete érveket nem látok

Párom 26F

2017. jan. 1. 12:55
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
72%

Azt megértem,hogy felnőtt ember, nem akar 3-5 évet várni egy eljegyzéssel is.

De azért a 2 hónap az csak 2 hónap. Szerintem legalább egy évet legyetek együtt,mielőtt komolyabbra emelitek a dolgot..Persze ti dolgotok, de én annyira nem kapkodnám el, a házasság életre szóló döntés kéne hogy legyen, amit szerintem nem lehet meghozni 2 hónap után..

Legalábbis én úgy vagyok vele,hogy egyszer szeretnék férjhez menni,de akkor olyanhoz,akiben holt biztos vagyok.

Csak azért mert szeretnétek már gyereket meg ilyenek, nem kell elkapkodni..Semmi nem történik,ha az a gyerek 1-2 évet késik. Max az,hogy a szülei stabil kapcsolatba vállalják, nem egy pár hónapos bizonytalanba

2017. jan. 5. 15:14
 22/22 anonim ***** válasza:
72%

A kérdésben a válasz, első párja vagy. Kortól függetlenül, az első szerelemnél megzavarodhat az ember, én is megzavarodtam 23 évesen. Fél év elteltével már baba projektre is késznek éreztem magam. Hál isten, hogy ő nem akart. Elhagyott, arra hivatkozva fiatal, még élni akar. Neki is mondhatni első voltam, legalábbis ami a komoly kapcsolatot illeti, egyébként nem éltük meg az első évet.

Itt neked kell, hogy az eszed helyén legyen :) Helyén volt, mond meg neki, majd jövő nyáron ha szeretné, akkor meglephet ha még mindig szeretné. Nem kell túlkomplikálni, menni fog :)

2017. jan. 10. 13:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!