Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, ez igaz? Tényleg elvárás manapság, hogy az első-második randin meglegyen a szex?
Én még abban a hitben kerestem a párom, hogy lehetséges pár hétig randizgatni, mielőtt lefeküdnél a másikkal. Erre néhány mondatot sem lehet úgy váltani senkivel, hogy ne hozza fel a szex-témát, ma pedig közölte velem egy pasi, hogy ebben a rohanó világban már alap, hogy egy-két találkozó után jön a szex, mert ez fontos egy jó kapcsolathoz.
30 éves nő vagyok, de ennyire régimódi lennék?
Talán azért van ez mert a nők csak az ilyeneknek adnak esélyt, ez lett a menő, a magabiztos, nagydumás srácok mind ilyenek.
Én férfi létemre ha egy csaj a 2. randin le akarna feküdni velem, elköszönék tőle és hagynám a francba. Szerintem az a normális ha az ember ismerkedik először a másikkal, megpróbalja mindél jobban kiismerni "a belsőjét", először finomabb testi közeledés: ölelés, kézfogás, csók majd párkapcsolat/járás. Utána ha jól működik a dolog mehet a szex.
Lehet én vagyok csak ilyen ódivatú, de pl. nekem esélyt nem adnak a nők én amiatt hogy így gondolkodom béna, lúzer stb. vagyok a legtöbb nő szemében...
Nem vagy se béna, se lúzer, én igenis örülnék, ha normális dolgokról lehetne valakivel beszélgetni.
Nekem nem az a bajom, hogy vannak ilyenek is, hanem hogy kezdtem azt érezni, hogy csak ilyen van. Pedig én igazán nem a "jó pasiknak" adtam esélyt, sőt. Meg nem az a baj, hogy ő így áll hozzá, tegye ami jól esik. Az a baj, hogy annyira csőlátásúak, hogy ha az ember az ellenkező véleményen van, akkor már durván lehurrognak. Tehát akárhogy nézzük, nem csak az elképzeléssel, hanem a hozzáállással, stílusukkal is problémám van.
Mindegy, mindenkinek köszönöm. Ezek szerint csak várnom kell, hogy a megfelelő ember az utamba kerüljön. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!