Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, ez igaz? Tényleg elvárás manapság, hogy az első-második randin meglegyen a szex?
Én még abban a hitben kerestem a párom, hogy lehetséges pár hétig randizgatni, mielőtt lefeküdnél a másikkal. Erre néhány mondatot sem lehet úgy váltani senkivel, hogy ne hozza fel a szex-témát, ma pedig közölte velem egy pasi, hogy ebben a rohanó világban már alap, hogy egy-két találkozó után jön a szex, mert ez fontos egy jó kapcsolathoz.
30 éves nő vagyok, de ennyire régimódi lennék?
Na, akkor nem tartós kapcsolatra utazik az illető, hanem
néhány kellemes együttlétre, aztán annyi.
Előbb az ismerkedés, aztán, idővel bármi lehet.
Akárkivel lefeküdnél, akit még nem is ismersz?
A jó kapcsolathoz alapból az a fontos, hogy megismerjem a másikat.
Aki ezt neked be akarja magyarázni, az nem kíváncsi rád, csak a testedre.
Régen is voltak ilyenek, most is vannak.
Egyeseknek elvárás ez, másoknak nem.
Nincs konkrét válasz, nem volt szerencséd. Vagy azok kaptak tőled esélyt, akiknek nem kellett volna. Egyszer talán majd lesz olyan, aki nem akar a második randin ledönteni.
"Én még abban a hitben kerestem a párom, hogy lehetséges pár hétig randizgatni, mielőtt lefeküdnél a másikkal."
Hát én három hónapig randizgattam. Jöttünk-mentünk, rengeteget beszélgettünk. S aztán jött csak a csók. És még mindig nem az ágy.
És nagyon szép volt ez a fokozatos kibontakozás.
Czeizel Endrének volt anno egy sorozata a párkapcsolatokról.
Megmaradt az a gondolata, hogy:
gyertyafényes vacsora. Feltálalja a pincér az aperitifet. Aztán az előételt. Aztán egy pohár italt. Majd jön a fő étel, a leves, a sültek és a körítés, a saláták, pezsgő, desszert, kávé. És nem habzsol az ember, hanem ízlelgeti, kiélvezi az ízharmóniákat, egymás után. Örömmel tölti el az aperitiftől a kávéig a szertartás, a fokozatosság tartalma és szépsége.
Aki már az elején ágyba akar téged vinni, az ettől a szépségtől, a lépések szépségétől, a tartalomtól fosztja meg önmagát és téged is.
.
Olyan, mintha az összes fogást egy nagy tálba öntené, és kapna egy moslékot.
Aki már az első két alkalommal
Köszönöm a válaszokat. Jó tudni, hogy nem vagyok egyedül ezzel a gondolkodással.
Az ilyen pasik miért nem ott vannak, ahol én keresem? :) Annyira kiborító, hogy nap-mint-nap ezzel találkozom. Gyakorlatilag még senkivel nem tudtam érdemben társalogni, és még engem hordanak le a végén.
Teljesen mindegy, hogy helyes-ronda, sportos-duci, mind ilyen volt... Tegnap pl. teljesen megörültem, mert rám írt egy átlagos srác, gondoltam végre más lesz, erre a második mondata az volt, hogy a komoly kapcsolathoz tudnia kell milyen a szex a partnerrel, és elég durván leoltott, amiért ki mertem fejteni a fenti véleményemet...
Remélem igazatok van és előbb-utóbb megtalálom, aki nekem való. ^^
Ez mindig is így volt. Mármint hogy a férfiak azt szeretnék, hogy első mondat után vihessenek is ágyba. Ők azonnal meg tudnának bárkit dugni, akár egy fotó alapján.
De most őszintén: ezt kit érdekel??? Majd lefekszel vele, ha te is akarod. Tanuljon meg várni. Akinek nem tetszik, annak ott az ajtö.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!