Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha társkereséskor egy nő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha társkereséskor egy nő elvárja, hogy a komolyan vehető jelöltnek legyen saját ingatlana és kocsija, akkor a fickó - ugyanebben az esetben- szintén jogosan várhatja el a nőtől ugyanezeket?

Figyelt kérdés
Tudom, hogy csomó nő tesz ezekre a dolgokra, de vannak, akik pont nem.

2020. máj. 12. 16:40
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
66%
Simán elvárható, oda-vissza kéne hogy ez működjön.
2020. máj. 12. 16:41
 2/14 anonim ***** válasza:
83%

Szerintem az a “fair” dolog, ha olyat vár az el az illető a másiktól, ami magának is megvan.

Ha tőled elvárja a csaj a kocsit, házat, akkor nyugodtan mondhatod neki, hogy neki is legyen legalább az egyik.

2020. máj. 12. 16:46
 3/14 anonim ***** válasza:
34%
Minek, ha van neki? Akkor már várja inkább el azt, ami még neki fontos nem?
2020. máj. 12. 16:51
 4/14 anonim ***** válasza:
82%

Ha azonos korúak, szerintem igen.

Ha a lány fiatalabb, akkor nem feltétlenül. Pl. reálisan nézve egy felnőtt ma 30 éves kora körül tud átlagosan lakáshoz jutni. Egy 20-25 éves nem várhatja el egy korabelitől és mások sem tőle, hogy legyen saját lakás. De mikor 40 évesen sem tudtál semmit összehozni, akkor azért az ember megkérdezi, hogy mi a fszt csináltál az elmúlt 10-20 évben... És igen, ha egy 40-es csapja a szelet egy 20-asnak, akkor a 20-as joggal mondhatja, hogy nem akar ott tartani 40 évesen, hogy a csupasz seggén kívül semmije sincs és joggal várhatja el a másiktól, hogy legyen neki, mert vélhetően ő is elég nívós életet fog élni, miután munkába áll és ennyi idős korára lesz neki.

2020. máj. 12. 16:57
 5/14 anonim ***** válasza:
48%
Bármilyen elvárásaid lehetnek, csak a végén azt fogod észrevenni, hogy senki sem elég jó már.
2020. máj. 12. 17:03
 6/14 anonim ***** válasza:
82%
Egyfelől jogos elvárás ez oda vissza - ott, ahol ez elvárás. Nekem pl van saját lakásom, kocsim nincs. Egyiket sem várom el, nyilván jó, ha van, de eszembe sem jutna ezzel nyitni egy randin. De! Én is negyvenes nő vagyok, korombelivel ismerkedem. Azért az most már érdekel, hogy miért nincsenek neki ilyen dolgai. (Pl elvált, nőnél maradt a lakás, oké, ez indok). Fiatalon még nem baj, ha nincs valakinek lakása, kocsija, de valljuk be, 30, pláne 40 felett azért már ez nem vonzó.
2020. máj. 12. 17:05
 7/14 anonim ***** válasza:
100%
Igen, elvárható. Persze nyilván más a helyzet, ha egy éves hajt rá egy fiatal nőre.
2020. máj. 12. 17:14
 8/14 anonim ***** válasza:
100%
... ha egy 40 éves ...
2020. máj. 12. 17:14
 9/14 anonim ***** válasza:
71%

Minden ember más, lehet hogy a nő elvárja a lakást és az autót mert neki családalapításhoz ezekre van szüksége. A férfi viszont lehet hogy csak annyit vár el, hogy a nő az otthoni dolgokkal foglalkozzon és mindig úgy érjen haza munkából, hogy pár kedves szóval üdvözlik őt.

Szóval a lényeg az, hogy mindkét fél azt kapja amire szüksége van, és ez nem feltétlen anyagi dolog.

2020. máj. 12. 17:53
 10/14 anonim ***** válasza:
69%
Vagy ott is lehet hagyni ilyen nőt, ahogy ezeket kimondja. Én legalábbis nőként simán felállnék és elköszönnék, ha a másik azt ecsetelné, nekem mimnek kéne lennie, mit kéne csinálnom, milyennek kéne lennem.
2020. máj. 12. 19:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!