Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha társkereséskor egy nő elvárja, hogy a komolyan vehető jelöltnek legyen saját ingatlana és kocsija, akkor a fickó - ugyanebben az esetben- szintén jogosan várhatja el a nőtől ugyanezeket?
Figyelt kérdés
Tudom, hogy csomó nő tesz ezekre a dolgokra, de vannak, akik pont nem.2020. máj. 12. 16:40
11/14 anonim válasza:
Nem, a nő mindent elvárhat, és ha nem kapja meg, keres más férfit, akiktől ezt megkapja. Egy pasi is elvárhatja, csak akkor egyedül marad...Nekem sokszor volt ilyen férfiként, még pár éve nem volt lakásom, otthon éltem. Rosszul esett a nőknek (akiknek szintén nem volt lakásuk, se albérlet, csak mamahotel), hogy édesanyámhoz kell feljárni, vagy az övékhez. Mindig kerestek olyan pasit, akinek volt saját lakása. Egy nő, ha csak egy picivel szebb, mint egy zombi, akkor már talál lakásos férfit. Sok éves tapasztalat sajna
12/14 anonim válasza:
Utolsó, ha tényleg szerettétek volna egymást ezen nők valamelyikével, elmentetek volna közös albérletbe, később közös lakás vásárlás, tudod, ahogy a párok többsége csinálja. Ugyanis a te tévedéseddel ellentétben, nem csak lakásos pasiknak van nőjük.
13/14 anonim válasza:
12# Igen, csakhogy az átlag nő nem tud szeretni ilyen férfit mivel nem tud rá felnézni.
14/14 anonim válasza:
Miről beszélsz? A párok többsége átlagos. Más baj is volt veled, annyit mondhatok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!