Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Már a csillagokat is lehoztam,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Már a csillagokat is lehoztam, mit hozzak még le neki?

Figyelt kérdés

Elegem van. Másodjára követem el ugyanazt a hibát. Lányok, őszintén mire vágytok mire?

Mindig is egy senki voltam, nem volt semmim, célom se semmi. 4évvel ezelőtt mindenen változtattam egy lány miatt, beleszerettem de nem volt semmim, nem volt önálló egzisztenciám. De láttam ,hogy ennek a lánynak fontos a motiváltság a siker és a jólét. Elkezdtem ezen dolgozni, hogy legalább észre vegyen ez a lány és amint sikeres lettem a munkában és egyre több siker ért már ő is érdeklődött irántam. Akkor én is úgy éreztem kezdem megtalálni önmagam. Mindent megadtam neki, valami mégis hiányzott a kapcsolatunkból. Nem sokáig tartott a "szerelem". Hatalmas veszekedésekkel ért véget a kapcsolat, nem passzoltunk én már többet akartam elérni a munkahelyemen és a társadalmi életben mint kiderült ő ezzel nem így volt. Mindegy a lényeg borzasztó volt az egész kapcsolat. Feladtam mindent és elköltöztem jó messzire tőle. Látni sem akarom többé ,bár végülis neki köszönhetem ,hogy elindultam valamerre az életemben. Mindegy. Most megint ugyan ezt a hibát követem el. Pár hónapja kezdtem el új helyen dolgozni szerencsére a munkahelyi sikereimet ide is "elhozhattam" ,nagyon jó beosztásom, pozícióm van és anyagilag sem panaszkodhatok. Egyszóval mindenem megvan és megtetszett egy lány, randizgattunk láttam rajta ,hogy tetszik neki az életem minden jól ment szinte a tenyeremen hordoztam őt és egyszer csak lepattint. Sok új dolog történt az életemben lehet ez is hatással volt arra ,hogy eltaszít magától de nem értem miért mikor mindent megadtam neki. Most kezdtek volna komolyabbra fordulni a dolgok és erre le se sz*r engem, nem is beszél velem. Kerül engem. Mi a fene történt vele? Egyszerűen nem értem. Amikor keresem mindig leráz és szóhoz sem hagy jutni.

Nagyon kellemetlen de fogalmam sincs mi történt vele.

Lányok őszintén mit ronthattam el?

2020. jún. 6. 21:42
1 2 3
 1/28 Noren1989 ***** válasza:
89%
Egy tanàcs: ha diggerekre buksz, akkor te szabd meg a feltételeket.
2020. jún. 6. 21:44
 2/28 anonim ***** válasza:
83%

"szinte a tenyeremen hordoztam őt"

Na ezt nem kell.

2020. jún. 6. 21:46
 3/28 anonim ***** válasza:
96%

A tenyereden hordozni akkor kell a nőt, ha már ő is gondoskodik rólad.

Addig add önmagad, fordíts rá időt, de ne adj meg neki mindent, ne legyen addig a No1 priorod, ameddig nem látod, hogy ő is mindent beletesz ebbe a kezdődő kapcsolatba.

Bókolj, nevettesd meg, hallgasd meg, lassan nyílj meg neki, engedd, hogy ő is hozzátegyen a dolgokhoz. Ha nem akar hozzátenni, hanem már az elejétől elvárná, hogy a segge alá tolj mindent, akkor nincs rá szükséged. Ha társként tekint rád, akkor folyamatosan egymásra fogtok hangolódni és egyre többet beleadni a kapcsolatba :)

2020. jún. 6. 21:52
 4/28 anonim ***** válasza:
87%

A Holdat. (Ha ha hahahaha)

De amúgy ott szúrod el, hogy úgy ugrálsz, ahogy ő vezényel. Hatalmas taktikai hiba, sosem alázkodunk meg senki előtt, kivétel ezalól az életveszélyes szituációk nagyrésze, pl. ha egy katona fegyverrel fenyeget, akkor ne keménykedj.

2020. jún. 6. 21:57
 5/28 Dr.med.habil. Genya ***** válasza:
88%

Mondjuk, ne azzal probald feltetlen megfogni a csajokat, hogy mit tudsz anyagilag letenni az asztalra. Teszed magadrol a szepet, aztan X ido utan kiderul, hogy unalmas vagy, bena az agyban, felszines, stb, barmi.

Rossz kifejezes...de a noknek ennel tobb kell. A kulso es a kulsoseg megfog, a belso megtart.

Ha te ennyit tudsz felmutatni, hogy kabe jol keresel, az meg semmi...egy szo se esik rola hogy kedves vlltal a novel, erdeklodtel utana...csak a hesszeles a maniddal. Ez eleg unalmas.

2020. jún. 6. 22:03
 6/28 anonim ***** válasza:
53%
Túlságosan magasra emeled a nőket és emellett a legrosszabbak után futsz (akik a pénzedért akarnának csak tőled valamit). Realizálni kéne hogy semmivel nem többek csak azért mert más neműek, ettől még ugyanúgy tisztelettel állni hozzájuk. De amit te csinálsz, azzal könyörögsz hogy pincsikutyaként tekintsenek rád és semmizzenek ki. A karriered iránya jó, de belülre is kéne egy erős tartás, és nem a nők, hanem magad miatt.
2020. jún. 6. 22:19
 7/28 A kérdező kommentje:

3. Válaszoló köszi ezt megfogadom!

Köszönöm mindenkinek a válaszokat.

Bókolni rengeteget bókoltam neki és nagyon tetszett neki, ilyenkor nagyon aranyos volt.

A legnagyobb poén ,hogy totál nem gold digger épp az ellenkezője de azt hittem ha látja ,hogy bármit meg tudok adni neki akkor biztonságban érzi magát. Rengeteget kedveskettem neki ,kis romantikus ajándékokat adtam neki (nem anyagias hanem személyes).

Az anyagi rész az nem érdekli őt ami meglepett. De én is örülök ,hogy jól megy nem arról van szó ,hogy villogni akarok a dolgokkal csak büszke vagyok rá ,hogy "feltörtem" de az alázat meg van bennem csak most telnesen kifordultam önmagamból mert már nem értem mi kell még?

Vagy én választok rosszul..

2020. jún. 6. 22:19
 8/28 A kérdező kommentje:
6. Válaszoló köszi ezt megfogadom. Az elején nem is adtam bele mindent mert nem akartam beleélni magam csak később jöttek ezek a dolgok..
2020. jún. 6. 22:23
 9/28 anonim ***** válasza:
91%

#8 Azért is működik az elején és azért is hal be később. Egyszerűen olyan mintha istennőként tekintenél rájuk és ezzel csak tényleg azt éred el, hogy semmibe fognak nézni.

Ezek szerintem leginkább gyerekkorból szoktak jönni, mondjuk az anyukád nem adott kiegyensúlyozott figyelmet és nem tudott kialakulni egészséges kötődés, nem tudtad milyen az. Persze ez csak egy elképzelés a sok közül, lehet érdemes lenne szakemberrel nálad is felkutatni, hogy mik miatt viszonyulsz a nőkhöz ennyire aláfekvően (engedve őket hogy kihasználjanak).

2020. jún. 6. 22:27
 10/28 anonim ***** válasza:
17%

Azt hiszem mindenki érti, hogy milyen hibákat követett el a kérdező.

Viszont a kérdés arról is szólt, hogy ilyenkor mi játszódik le a nő fejében? Miért csinálja ezt? stb

2020. jún. 6. 22:37
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!