Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért akkora baj, ha olyan nő kell nekem, aki rajongva
imád engem?
Figyelt kérdés
Ismerkedtem egy lánnyal, eleinte minden szépen alakult. Aztán oda terelődött a szót, hogy ki mit keres a másikban, számára milyen az ideális partner. Hát nem mondom, volt pár olyan lehetetlen elvárása, amivel egyik szava a másikat ütötte. Pl számára az ideális férfi az erős és domináns, de közben gyengéd és empatikus. Nem tudom ez a két dolog hogy fér össze, de mindegy. Neki meg valószínű az nem tetszett, amikor én szóvá tettem hogy nekem olyan nő kell, aki rajongva imád engem. Másnap reggel már nem jelentkezett többet. Manapság ez tényleg ekkora probléma lenne, hogy egyből ghostingolni kell érte az embert? Ha a nőknek az kell, hogy fel tudjanak nézni a férfi partnerükre, akkor nem értem cserébe mi a baj ezzel az elvárással.
,, számára az ideális férfi az erős és domináns, de közben gyengéd és empatikus. Nem tudom ez a két dolog hogy fér össze, de mindegy." Itt kezdődik a baj, hogy nem látsz az orrodnál tovább. Attól, hogy te nem tudsz egyszerre férfias és gyengéd is lenni egyszerre, még elég sok férfi képes erre. Azt meg nem is kommentálom, hogy te elvárod a rajongást. Nagyon jól tette a csaj, hogy ott hagyott a francba.
tegnapelőtt 15:31
3/16 anonim válasza:
Neked se tetszett a nézete ugyanúgy mint neki a tiéd. Nem egyeztettek volna. Majd találsz mást akivel fogsz.
tegnapelőtt 15:33
4/16 anonim válasza:
Mert ki/mi vagy te, az Atyaúristen? Te mit nyújtasz azért cserébe, hogy téged imád valaki? Vagy csak úgy a semmiért tegye meg? Érdekelnének a válaszok.
tegnapelőtt 15:36
5/16 anonim válasza:
Szerintem nem baj feltétlenül, de valószínűleg én is azt mondtam volna erre a megjegyzésre, hogy bocs, de nem. Nekem ez a rajongva imádás olyan fílingű, hogy "feltétlen nélkül szeressen és csókolja a talpam, tök mindegy, mit csinálok", mint az agyatlan tinicsajok a K-Pop bandákat. Én ennél pl. pragmatikusabban nézem a párkapcsolatokat. Nem kell, hogy rajongjon a másik, elég, ha csendesen, kedvesen szeret, sőt.
tegnapelőtt 15:44
6/16 anonim válasza:
Ő úgy volt vele, hogy egye fene, ad neked egy esélyt, hátha a belső értékeiddel megfogod, a külsőd meg majd megszokja.
Szóval számára egyből tiszta volt, hogy ő ezt a rajongva imádást nem fogja neked megadni. Miért is kellett volna folytatnia veled az ismerkedést, ha egyikőtök sem felel meg a másiknak?
tegnapelőtt 15:49
7/16 anonim válasza:
te mit adsz a másiknak? mi ez üzlet? adok kapok? ha nem ad én sem?
ez itt a probléma, hogy igy közelitik meg az emberek egy kapcsolatot, hogy mit ad egyik a másiknak ebből kifolyólag tutti biztos, hogy egy üzleti alapon lévő valakit fog ki magának, aki biztosan akkora tükröt mutat egyik a másikának, hogy orditani fog a felismeréstől
amikor a másik embert eltudod fogadni olyannak amilyen, úgyhogy önmagát adja, és nem kell megjátszania, hogy neked megfeleljen és forditva, és ha igy is tetszik akkor már jó úton haladsz.
Amint elkezded elemezni, hogy mi az ami nem jó benne, és mindenféle elvárással közeledsz a másik felé, biztosan azt fogod kapni.
És mindaddig amig azon van a fókusz amit nem akarsz, pontosan azt kapod..
tegnapelőtt 15:54
8/16 A kérdező kommentje:
Ez nem olyan eset volt, hogy akkor egye fene esélyt ad nekem, éppen ellenkezőleg. Egy közös lány ismerősünk mutatott be minket egymásnak, aki nekem előtte megsúgta, hogy bejövök ennek a barátnőjének. Ő ugyanis közös képen látott minket, megtetszettem neki, aztán érdeklődött rólam. Sok lánynak megtetszettem már a múltban is, azért nem akkora dolog az sem, hogy rajongva imádjanak engem. Akadt már rá példa bőven :)
tegnapelőtt 16:16
9/16 A kérdező kommentje:
És azt is sajnálom, hogy vele így félre ment az ismerkedés. Mert azért ő is tetszett nekem, megvallom. Én nem mondtam rosszat az ő elvárásaira, az enyémnél viszont láttam hogy nem igazán tetszik neki. Lehetséges hogy ő félt ettől az egésztől? Rossz tapasztalatai voltak a múltban, amikor valakivel nagyon odaadó volt? Vagy inkább mostantól ne mondjam el ezt az elvárásomat senkinek? Én egyre inkább úgy érzem, hogy ő valamiért megijedhetett ettől.
tegnapelőtt 16:20
10/16 anonim válasza:
Sztem ne így fogalmazd meg. A rajongás az tényleg a "min denért becsicskulok, és azért imádlak, aki vagy, a Tóth Pista, nem azért, AMILYEN vagy és ahogy viselkedsz velem". Tényleg ez a buta popzene rajongó 14 éves tiniliba szint. Egy értelmesebb nőt ez elriaszt. Mert ez tényleg az a szint, akit később vernek a kapcsolatban, mert "hát ezt is elfogadom tőle, mert annyira szeretem".
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!