Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért akkora baj, ha olyan nő kell nekem, aki rajongva imád engem?
Kedves Kérdező!
Talán ezt így kicsit ijesztően fogalmaztad meg. Ez a rajongva imád erősnek hangzik. Sugallhatja, hogy te az atyaúristen vagy a kapcsolatban, és minden körülötted kell forogjon. Mondom ezt úgy, hogy én pont ilyen nő vagyok. Nagyon tudok szeretni, ami valóban tűnhet rajongásnak, imádatnak, mert ha szerelmes vagyok, imádom ezt kifejezni a Kedvesemnek a létező minden módon.
De azért vigyázni kell a szavakkal...
Nem baj.De ahhoz az kell, hogy tökéletes életet biztosíts neki, tartsd el, kényeztesd el, legyél figyelmes, rendes, jó társ és jó az ágyban.
Ha ezek nincsenek meg, soha, egy nő sem fog rajongva imádni.
A nők mindig azt adják vissza és sokszorozzák meg, amit kapnak.
Az, hogy valaki erős és domináns, egyáltalán nem zárja ki, hogy gyengéd és empatikus legyen, ebben nagyon tévedsz.
Te viszont "rajongva imádást" vársz...Innentől nekem is felejtős lennél. Ha ez a vágyad, akkor ne barátnőt akarj, hanem vegyél egy kiskutyát.
Szerintem a megfogalmazással volt a baj.
Ha nekem ilyet mondana a férfi, akkor én is furán néznék vagy megijednék, hogy jóég ez az egoista majom azt várja tőlem, hogy körülugráljam 0-24 bármit is csinál.
Mindjárt másképpen hangzik, ha valami olyasmit mondasz, hogy szeretnéd kiérdemelni azt, hogy egy nő fel tudjon rád nézni. És te is olyan nőt szeretnél, akit lehet tisztelni.
És nyilván az is volt a baj, hogy nem látod, hogyan tud egy férfi erős és empatikus, gyengéd is lenni egyszerre.
Például a munkában, családépítésben tökös, megoldó, akire lehet számítani. A gyerekekkel, meg szexben pedig gyengéd, figyelmes. Ez jó esetben simán működhet így.
"az ideális férfi az erős és domináns, de közben gyengéd és empatikus. Nem tudom ez a két dolog hogy fér össze, de mindegy"
Pedig tudnék rajongani olyan férfiért, aki érzelmileg nem egy kbszott nulla, és pontosan érti, hogy ezek a dolgok simán összeférnek.
Ez egy irreális elvárás. Nem várhatod el, hogy a másik mit érezzen. Másfelől meg ez a fajta rajongás meg imádás egyáltalán nem egészséges egy felnőtt nőtől. Az persze nem merült fel, hogy kiérdemeld, hogy a párod rajongva imádjon. Mert oda azért nem keveset kell beletenni a kapcsolatba, folyamatosan, hosszú távon. A semmiért cserêbe elvárni?
Röviden: ezt legközelebb meg se említsd! Viszont készülj fel rá, hogy ezzel az irreális elvárással sose lesz hosszú életű párkapcsolatod. Gyerekvállalásra pont ezért jobb nem is gondolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!