Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Már a csillagokat is lehoztam, mit hozzak még le neki?
Elegem van. Másodjára követem el ugyanazt a hibát. Lányok, őszintén mire vágytok mire?
Mindig is egy senki voltam, nem volt semmim, célom se semmi. 4évvel ezelőtt mindenen változtattam egy lány miatt, beleszerettem de nem volt semmim, nem volt önálló egzisztenciám. De láttam ,hogy ennek a lánynak fontos a motiváltság a siker és a jólét. Elkezdtem ezen dolgozni, hogy legalább észre vegyen ez a lány és amint sikeres lettem a munkában és egyre több siker ért már ő is érdeklődött irántam. Akkor én is úgy éreztem kezdem megtalálni önmagam. Mindent megadtam neki, valami mégis hiányzott a kapcsolatunkból. Nem sokáig tartott a "szerelem". Hatalmas veszekedésekkel ért véget a kapcsolat, nem passzoltunk én már többet akartam elérni a munkahelyemen és a társadalmi életben mint kiderült ő ezzel nem így volt. Mindegy a lényeg borzasztó volt az egész kapcsolat. Feladtam mindent és elköltöztem jó messzire tőle. Látni sem akarom többé ,bár végülis neki köszönhetem ,hogy elindultam valamerre az életemben. Mindegy. Most megint ugyan ezt a hibát követem el. Pár hónapja kezdtem el új helyen dolgozni szerencsére a munkahelyi sikereimet ide is "elhozhattam" ,nagyon jó beosztásom, pozícióm van és anyagilag sem panaszkodhatok. Egyszóval mindenem megvan és megtetszett egy lány, randizgattunk láttam rajta ,hogy tetszik neki az életem minden jól ment szinte a tenyeremen hordoztam őt és egyszer csak lepattint. Sok új dolog történt az életemben lehet ez is hatással volt arra ,hogy eltaszít magától de nem értem miért mikor mindent megadtam neki. Most kezdtek volna komolyabbra fordulni a dolgok és erre le se sz*r engem, nem is beszél velem. Kerül engem. Mi a fene történt vele? Egyszerűen nem értem. Amikor keresem mindig leráz és szóhoz sem hagy jutni.
Nagyon kellemetlen de fogalmam sincs mi történt vele.
Lányok őszintén mit ronthattam el?
Szerintem így a leírás alapján nincs veled baj, csak nem volt szerencséd, rosszul válaszottál. Mások össze tennék a két kezüket egy ilyen férfiért, biztos találni fogsz olyan lányt, drukkolok, hogy minél előbb. :)
Ha meg kéne fejteni, hogy azok a lányok hogy gondolkodtak, akkor azt mondanám, hogy valakinek ez kell és kész. Valakinek nem az odaadás meg a tisztelet számít, hanem, hogy hűvösen, kissé durván viselkedjenek velük, esetleg uralkodjanak rajtuk, azt találják izgatónak. Azért légyszi, a kedvükért ne változz meg, kár lenne érted.
Egyenloseg ...
Ne hozd le a csillagokat mert azt en is megtudom tenni.
A tul sok nem veletlen tul sok!
Nem szeretnek egy penzugyileg vagy pozicioban sokkal magasabb tarsat. Fusztralna. Zavar h amig a masiknak minden addig nekem szamolnom kell a forintot.
Miért akarod lehozni a csillagokat ?
Senki nem kéri. Szabályok, úgy ahogy akarod, azt kész.
Nem kérte ez igaz, hanem kapta. Az elejétől fogva csak adtam és még mindig nem anyagi dolgokról beszélek. Sok lány azt mondja törődésre és biztonságra vágynak ami teljesen rendben van de amikor mind ezt meg tudom adni lelép. Ezt nem értem. Nyugi van humorérzékem is és testem is rendben sokat kondizok szóval ezért nem értem és becsavarodok ettől.
Olyan nőket meg nem akarok akikkel nem lehet semmiről sem beszélni mert nyomkodja a telefon meg 1 kiló vakolat van rajta. Csak egy egyszerű okos lányt szeretnék de nem egyszerű velük. :/
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!