Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Már a csillagokat is lehoztam,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Már a csillagokat is lehoztam, mit hozzak még le neki?

Figyelt kérdés

Elegem van. Másodjára követem el ugyanazt a hibát. Lányok, őszintén mire vágytok mire?

Mindig is egy senki voltam, nem volt semmim, célom se semmi. 4évvel ezelőtt mindenen változtattam egy lány miatt, beleszerettem de nem volt semmim, nem volt önálló egzisztenciám. De láttam ,hogy ennek a lánynak fontos a motiváltság a siker és a jólét. Elkezdtem ezen dolgozni, hogy legalább észre vegyen ez a lány és amint sikeres lettem a munkában és egyre több siker ért már ő is érdeklődött irántam. Akkor én is úgy éreztem kezdem megtalálni önmagam. Mindent megadtam neki, valami mégis hiányzott a kapcsolatunkból. Nem sokáig tartott a "szerelem". Hatalmas veszekedésekkel ért véget a kapcsolat, nem passzoltunk én már többet akartam elérni a munkahelyemen és a társadalmi életben mint kiderült ő ezzel nem így volt. Mindegy a lényeg borzasztó volt az egész kapcsolat. Feladtam mindent és elköltöztem jó messzire tőle. Látni sem akarom többé ,bár végülis neki köszönhetem ,hogy elindultam valamerre az életemben. Mindegy. Most megint ugyan ezt a hibát követem el. Pár hónapja kezdtem el új helyen dolgozni szerencsére a munkahelyi sikereimet ide is "elhozhattam" ,nagyon jó beosztásom, pozícióm van és anyagilag sem panaszkodhatok. Egyszóval mindenem megvan és megtetszett egy lány, randizgattunk láttam rajta ,hogy tetszik neki az életem minden jól ment szinte a tenyeremen hordoztam őt és egyszer csak lepattint. Sok új dolog történt az életemben lehet ez is hatással volt arra ,hogy eltaszít magától de nem értem miért mikor mindent megadtam neki. Most kezdtek volna komolyabbra fordulni a dolgok és erre le se sz*r engem, nem is beszél velem. Kerül engem. Mi a fene történt vele? Egyszerűen nem értem. Amikor keresem mindig leráz és szóhoz sem hagy jutni.

Nagyon kellemetlen de fogalmam sincs mi történt vele.

Lányok őszintén mit ronthattam el?

2020. jún. 6. 21:42
1 2 3
 21/28 A kérdező kommentje:

Informatikai főreferens /műszaki menedzser/ vagyok nem egy nagy dolog de én szeretem és ha nem kezdem el megemberelni magam még most se csinálnék semmi értelmeset.

De most nem is ez a lènyeg ,de már mindegy inkább hagyom az egészet mert csak felidegesítem rajta magam.

2020. jún. 7. 13:32
 22/28 anonim ***** válasza:
80%

Fú ezek a mártírpasik minden, csak nem férfiasak! Magad se tartod semmire, akkor más minek tartson bármire is?

Volt egy exem, aki azt hitte, hogy azzal hogy kinyalja a fenekem, meg lesi minden kívánságom, nem tehet rosszat. Totál férfiatlan lett ezáltal a szememben, tisztára kiábrándító ez a viselkedés. Feladta magát, mert csak egy kapcsolaton belül tudja definiálni magát. Te is ezt teszed. Nem magadért változol, hanem egy épp aktuális csajért. Nagy hiba.

31N

2020. jún. 7. 18:35
 23/28 anonim ***** válasza:
100%

22.

Amúgy mi a jó? Mert az tényleg logikus, hogy nem, de az ellenkezőjét se kedvelik, a "Te dolgod, intézd ahogy tudod, felnőtt ember vagy" stílusban.

2020. jún. 7. 18:38
 24/28 anonim ***** válasza:
49%

Én pl szeretem ha társam van önálló személyiséggel. Ha egy kutyust akarok, aki lesi minden kívánságom, akkor örökbefogadok egyet.

Exem is totál feloldotta a személyiségét a kapcsolatban, nem ezt az embert ismettem meg anno! Lement pincsibe, holott nem kértem! Rohadt kiábrándító, ha hirtelen "jajj mindig az lesz, amit te akarsz, nekem nincs önálló véleményem"! Barpmi unalmasak az ilyen emberek, nem csodálom, ha lelépnek a nők egy ilyen helyzetből.

Aki társa akar lenni valakinek, az elsősorban önmagában is hisz és tudja, hogy a személyisége ér annyit, hogy ne adja fel bárkiért és ne alárandeltje legyen a csajnak.

31N

2020. jún. 7. 18:42
 25/28 anonim ***** válasza:
23 az az optimális, ha nyilván segítesz, ha megkér rá. De nem kell tutujgatni a másikat, nem életképtelen csecsemő. Bízni kell abban hogy a másik kinyitja a száját ha támogatás kell neki. De nem szabad túl kiszolgálni a másikat, ebből hamar nem párkapcsolat, hanem alá-fölé rendelt viszony lesz, ahol elveszik a vonzalom is ezzel. Senki se akar szexelni a pincsijével (mindent megteszek férfiak), vagy az anyjával (túlanyáskodó nők).
2020. jún. 7. 18:48
 26/28 anonim ***** válasza:
100%

25.

Teljesen jogos. Ami viszont nehéz, az az, hogy megtalálja az ember az arany középutat. Én amúgy inkább a másik véglethez állok közelebb a lustaságom miatt.

2020. jún. 7. 18:56
 27/28 anonim ***** válasza:
71%
Voltam hasonló férfivel, engem nagyon zavart, hogy úgy éreztem, meg akar vásárolni. De igazából nem rontott el semmit, én másba voltam szerelmes, amiről ő tudott, csak nem vette komolyan. Az ágyban se volt vele jó. Anyagi gondom nem lett volna mellette, kicsit meg is szédített az az élet, amit ígért nekem, de aztán rájöttem, hogy a szívem nem eladó.
2020. jún. 7. 20:51
 28/28 anonim ***** válasza:
25%
Mit jelent az amúgy, hogy lehoztad neki a csillagokat? Valamit csak nem kapott meg tőled, ha már mással van. Szerintem tényleg ez lehet a nyitja, sok pasi nagyon el van tájolva ilyen téren. Például megvesznek drága ékszereket, de egy sima ingyen sétára más lusták elmenni. Beszélgettetek, tőrődtél vele? Főztél neki vacsorát, ha fáradtan ért haza?
2020. jún. 8. 16:17
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!