Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Igaz lehet, hogy a nőknek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Igaz lehet, hogy a nőknek fontosabb a társadalmi státusz, a felszínes "siker", mint a férfiaknak?

Figyelt kérdés

A gyakorit is meg lehet nézni. A férfi trollok alsóbbrendű incelnek afják ki magukat. A nők viszont arról hadoválnak, hogy három felsőfokú nyelvvizsgájuk, tehermentes, belvárosi saját lakásuk van (21 évesen), meg 3800 eurót keresnek havonta.

Annyira fontos nekik a státusz, a pénz és a siker, hogy csak erre bírnak gondolni, erről hazudoznak, és végül el is hiszik, hogy amit magukról kamuztak, az igaz.

Aztán meggyőzik magukat, hogy ez az "alap", és "jár" nekik egy hasonló kaliberű pasika a való életben is.

nov. 13. 07:10
1 2 3 4 5 6 7
 1/63 anonim ***** válasza:
34%

Abszolút igaz, nem kell a gyakori, elég a társkereső rendezvények vagy a netes társkeresők világát megnézni.

Sajnos a női igények elszálltak, és irreálisan. Soha senki se elég jó. Lassan mindegyiknek nyugatra kell házasodni hogy sikerüljön mert nincs ennyi 'top' férfi magyarországon. Azt gondolják hogy aki tökéletes az egyedül van? Ha van is ilyen az soha de soha nem akar megállapodni mert rotációban van nála 10-20 ilyen csatakanca.

nov. 13. 07:22
 2/63 anonim ***** válasza:
83%

A nők alapvetően kicsit jobban igénylik a biztonságot mint a férfiak. Ez biológiai.

Akarni sok mindent lehet de nem biztos hogy össze fog jönni.

A kínált nem találkozik az igényekkel, ez van én ezért adtam fel a pár keresést.

nov. 13. 07:23
 3/63 anonim ***** válasza:
55%
2-es nem azzal van a baj hogy jobban igénylik a biztonságot, de irreálisak az elvárások. Én most ismerkedtem olyan nővel akinek még lakása sincs, nekem volt de nyilván nem luxus csak egy "gagyi" panel bp-en. Ez persze nem volt neki elég jó.
nov. 13. 07:30
 4/63 anonim ***** válasza:
60%

Nem szoktam hazudni. Tényleg van tehermentes saját lakásom, de ez csak abból a szempontból releváns, hogy mivel így könnyebb életem van anyagi szempontból, így én szoktam olyan dolgokra költeni, mint nyaralás, programok, de nem keresek 3800 eurót havonta, hogy sugar mommyskodni tudjak egy férfivel, meg mondjuk nem is akarok.

Nem gondolom, hogy alap meg jár nekem egy normális helyzetben lévő férfi, de olyanra nincs igényem, aki nem tudja a saját részét állni azokban a dolgokban, amikben én tudom. Nyilván nem olyan kapcsolatot szeretnék, ahol majd a barátnőimmel megyek nyaralni amíg a pasi itthon GTA-zik, mert ennyire futja neki.

nov. 13. 07:33
 5/63 anonim ***** válasza:
81%
Először is hiába írtad úgy, hogy a nőknek mint komplett női nemre ez hamis. Az igaz, hogy sok nőnek elszálltak az igényei, vagy anyagiasak, de nem az összesre vonatkozik. Most akkor én is írjam, hogy a férfiaknak csakis a szex fontos? Megintcsak nem az összes létező férfira érvényes. Habár ha a férfiak egy csoportja évezredeken keresztül változott volna jobb irányba nem hinném, hogy a nők egy része váltott volna ilyen módon mint most aktuális. Ugye mindennek megvan az oka és okozata. Gyakorira nem kéne adni mert sok a hazug, sok a troll, sok az olyan aki direkt provokál. Valljuk be, hogy sok nő olyan eszetlen, hogy amihez tartja magát, de mégiscsak jön a férfi az útjába sutba dobja annyira elveszi az eszét. Persze ez a férfiakra is igaz. Mondani sok mindent lehet, de amikor az érzések útba kerülnek nem biztos, hogy tartja is magát ahhoz amit megfogadott.
nov. 13. 07:35
 6/63 anonim ***** válasza:
34%

Ez az internet nem a való élet.

Itt mindenkinek nagy a szája mert nincs következmény.

nov. 13. 07:37
 7/63 A kérdező kommentje:

"de nem keresek 3800 eurót havonta, hogy sugar mommyskodni tudjak egy férfivel, meg mondjuk nem is akarok."

Nem, nem, pont az a lényeg, hogy nem sugar mommyskodni akarnak azok a csajok, hanem 3800+ eurót jereső pasikát.

nov. 13. 07:42
 8/63 anonim ***** válasza:
67%
Miért velük foglalkozol? Arról nem tehetnek, hogy őket akarnád ágyba vinni, de nincs hozzá elég pénzed. Talán nem kéne felszínesnek lenned mint nekik és akkor akadna neked is nő.
nov. 13. 07:49
 9/63 anonim ***** válasza:
71%
Hát, én 3800 EUR,t nem keresek, csakna felét, es lakást is csak 27 évesen vettem szülői segitseggel. (Szülőibsegitseg = otthon lakhattam addig) De, kérdező 😅, mondd már meg nekem, hogy a saját lakást, es nem a letező keresetet, hogyan lehet bekéozelni? 🤣 az azért elobb utobb kiderul, ha nincs ugy! És igen, elvárom a hasonló anyagi szintet.
nov. 13. 07:52
 10/63 anonim ***** válasza:
57%

Neked nagyon beakadt ez a 3800 euró. Bérpapírt, bankszámla kivonatot küldjek?

Nem mindenki dolgozik minimálbérért külföldön sem. Tudod, nyelvvizsga, diploma, stb, stb... Most kamatozik.

Nagyon szeretne randira hívni az egyik kollégám, de kvázi a főnököm főnöke. Le se merem írni, hogy mennyit keres. 🙈 Előbb kicsit le kell törni a szarvát, mert azt hiszi, hogy megvehet kilóra, nem mondok nemet. Ha sikerült helyretenni, még akár az is lehet, hogy elmegyek arra a randira. De amíg nem kezel egyenrangú partnerként, addig nem. Miért? Mert megtehetem. 😎

Az a probléma, hogy sokan azt hiszik, hogy mindenki úgy él, mint ők. Ha ő az anyjánál lakva a mekis fizetésből nem jut egyről a kettőre, akkor kizárt, hogy egy nőnek sikerül. B verzió: biztos, hogy qurva.

Nálam ez ugye nem kerül szóba, hiszen incel mércével már múmia korban vagyok, és dagadt disznó is, aki nem kell senkinek. Csak közben meg ott a való élet. Ezt meg nem sikerült helyretenni a torz kis világotokban, hogy van, aki szép szorgalmasan feljut a munkahelyén és többet elér, mint átlagmagyarpasi. Aki egyébként semmilyen szempontból nem fogja soha megközelíteni az átlagot. Csak szólok.

nov. 13. 07:56
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!