Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Igaz lehet, hogy a nőknek fontosabb a társadalmi státusz, a felszínes "siker", mint a férfiaknak?
A gyakorit is meg lehet nézni. A férfi trollok alsóbbrendű incelnek afják ki magukat. A nők viszont arról hadoválnak, hogy három felsőfokú nyelvvizsgájuk, tehermentes, belvárosi saját lakásuk van (21 évesen), meg 3800 eurót keresnek havonta.
Annyira fontos nekik a státusz, a pénz és a siker, hogy csak erre bírnak gondolni, erről hazudoznak, és végül el is hiszik, hogy amit magukról kamuztak, az igaz.
Aztán meggyőzik magukat, hogy ez az "alap", és "jár" nekik egy hasonló kaliberű pasika a való életben is.
38 nincs ebbe semmi ellentmondás. Pont a divat a lényeg, hogy a tróger, nőket lenéző, fűvel fával dugó züllött férfiak a mai napig ugyanúgy el vannak ítélve a többség által. Ellenben a nőknél ez a fajta züllöttség meg jön felfelé, egyre inkább támogatott, sőt kifejezetten menő. És hogy a Jolánokat már nem pc ler*bancozni, holott nagyon is azok. És aki erre rámutat, az lesz betámadva. Holott ugyanannak az érmének a két oldala, csak a férfi oldalé le van nézve, míg a női oldalé egyre népszerűbbé és sajnos elfogadottabbá válik.
Nincs ebbe semmi delulu, menj ki a való életbe, beszélgess el emberekkel őszintén! a kapcsolatukról, és sok esetben pontosan ezt fogod látni. Hogy ilyen Jolánok is problémát okoznak, mert züllesztik az amúgy még normális nőket, ahogy egyre inkább hatnak rájuk. A média szintén. Ettől lesz egyre inkább alap ez a gáz viselkedés. És aki erre rámutat, azt fogják kikezdeni. De itt gyk-n is ugyanez zajlik kb, csak kicsiben. Viszont annál látványosabb, töményebb formában.
“Ez addig igaz is, amíg nem alakulnak ki az echo chamberek, ahol egymást spilázzák és hergelik. Ez az a típus, aki folyamatosan bujtogatja a barátnőit is, hogy "én a helyedbe' elgondolkodnék ezen a kapcsolaton", "neked jobb pasi járna", "hatalmas red flag"...”
Na és? A férfiak ugyanezt teszik.
Ha a pasimat valami idióta meg tudja győzni róla, hogy tulajdonképpen nem is boldog velem, akkor menjen.
42
Miért? A szaréletű pasikákat lenézik a pasik? Annyira azért nem, én úgy vettem észre.
Te annyira képtelen vagy reflektálni a SAJÁT gondolataidra, hogy folyamatosan önellentmondásba botlasz, és észre sem veszed.
"Ne legyél balek, ne legyél csicska, házimunkát ne végezz a férfinak még felesbe se"
Nem a férfimak csinálja hisz nem a főnöke.
Én ezzel nagyon is tisztában vagyok! De sok nő pontosan így adja elő, gyakorlatilag erről az oldalról idéztem a gykról :D Sok pontosan ilyen felháborodott kommentet láttam itt. Szó nem volt házi cselédségről vagy csicskaságról, csak idejött 1-1 elmeháborodott nő és így adta elő a kérdezőnek is szó szerint a rantolását. Hogy ne legyen csicska, ne legyen balek hogy a "férfinak csinálja". Miközben közös munka volt ott is jó esetben, abba már bele se megyek. Ezért ne rám akadj ki, talán az ilyen nőket és kommenteket kéne meglátni, és őket figyelmeztetni hogy ne legyenek ekkora idióták.
37, inkább arra kéne gondolnod újabb összeesküvés elmélet helyett, hogy én több nővel beszéltem/barátkozom életemben, mint te. Tehát tudom, hogy amit írsz, az egy lázálom. Ugye bármi, csak nehogy felelős legyél a saját életedért.
Jolánok léteznek. Léteznek azok a nők, akik a férfiak ellen beszélnek. Ott tévedsz, hogy le akarod őket nézni, ezért képzeletben riibinek kell őket elképzelned - pedig ők ugyanúgy incelek, mint az incel férfiak. Azok a nők fogják a férfigyűlölő szövegeiket mantrázni, akik ugyanúgy nem kellenek a férfiaknak, mint az incelek a nőknek. Kicsit v nagyon elhízott nők, felsőbbrendűnek hiszik magukat, mert nem érintkeznek férfiakkal, pedig ez nem az ő választásuk. Ők lesznek az elsők, akik azt mondják, megcsal a férjed, vagy megalázónak tartják, hogy szexelsz a férjeddel.
Szóval léteznek Jolánok, a baj csak az, hogy a tele faszod könnyűvérűnek hiszi őket, mikor ők pont ezeknek az ellenkezői.
"inkább arra kéne gondolnod újabb összeesküvés elmélet helyett, hogy én több nővel beszéltem/barátkozom életemben, mint te. "
Te beszélsz összeesküvés elméletről, miközben a te érved pusztán annyi hogy te mondod és akkor az úgy is van. Mondd csak, nem vagy te véletlen egy kicsit személyiségzavaros? Miért kéne bármit elhinni csak mert te mondod, és lenézni amit én? Ja tudom, egyenlőség :)
"Jolánok léteznek. Léteznek azok a nők, akik a férfiak ellen beszélnek. Ott tévedsz, hogy le akarod őket nézni, ezért képzeletben riibinek kell őket elképzelned - pedig ők ugyanúgy incelek, mint az incel férfiak. Azok "
Femcelek is ilyenek, de nem csak ők szólják le a férfiakat! Ha megnézed a Józsis példámat, őt se incelnek festettem le, hanem mindenféle züllött figurának, aki ebbe húzza bele a többi férfit is. A nőknél a Jolánt szintén nem ronda femcelnek, hanem züllött r*binek, szerintem ez sokkal gyakoribb mint a klasszikus femcel. És népszerűbbek is mindkét nemnél, szóval rájuk jobban hallgatnak, könnyebben befolyásolnak másokat.
De igen, a femcelek is problémák abban egyet értek veled, ugyanúgy mint az incelek. Azok is gyűlölködő, másik nemet lenéző szövegeket fognak terjeszteni. Csak én inkább itt most a züllött megcsalós kapcsolatrombolós irányból közelítettem meg. Szerintem jóval gyakoribb probléma mostanra az ilyen befolyásolás.
Az én narrativámban Jolán megmarad r*binek, Józsi pedig tróger f*ckboynak. Ha incel és femcel karakterekkel akarok példálózni, arra majd mehet valami másik név. De ezek a karakterek gyakoribban és veszélyesebbek, mint a sima incel és femcel.
"te érved pusztán annyi hogy te mondod és akkor az úgy is van"
Nem mondom, tapasztalom.
"A nőknél a Jolánt szintén nem ronda femcelnek, hanem züllött r*binek, szerintem ez sokkal gyakoribb mint a klasszikus femcel."
Szerinted. Én ott ültem több körben. Szakítottam meg negatív Jolánokkal kapcsolatot. Jolán femcel. A riibik magasról leszarják, mit csinál a többi nő.
Jolán keserű és nem akarja, hogy boldog legyél, ha ő sem az. A riibi boldog. Tudom, nem akarod, hogy az legyen, de az. A riibi bármikor tud kapcsolatra is szerezni pasit. Jolán nem kell senkinek. Emiatt duruzsol.
Amit te állítólag tapasztalsz, még nem lesz univerzális igazság. Bármennyire is sokkoló ez számodra. Kicsit el vagy te szállva magadtól, nem? Az hogy a te zárt kis buborékodban mi lesz az alap (főleg ha még kifelé szemellenzővel is élsz, ha nőkről van szó), még nem bizonyít semmit. Főleg egy ilyen anyagias, és egyre inkább züllő országban. Majd biztos pont a nők lesznek a kivételek. Érdekes hogy sokan pont az ellenkezőjét látjuk amit mondasz, de azt lesöpröd. Az ilyen emberekkel fölös is vitázni.
"Szerinted. Én ott ültem több körben. Szakítottam meg negatív Jolánokkal kapcsolatot. Jolán femcel. A riibik magasról leszarják, mit csinál a többi nő."
Te megszakítod, más nem. Másnak vannak negatív sérelmei a férfiak felé, Jolánnal egyre inkább egymásra hangolódnak, és együtt hibáztatják mindenért a férfiakat egyre többször. Azért is, amiért a nő volt a hibás.
És mondom, Jolán nem femcel, az én narrativámban Jolán ribi volt. De vannak femcel Jolánok is, csak a ribi Jolánoknál jóval kevesebben. Femcelnek lenni még nem akkora divat, ribinek lenni meg már sok sok éve egyre inkább az. Köszönjük meg a trendeknek, és a hasonló szellemiségű nőknek, akik ezt propagálják, csak mert önigazolást nyernek belőle.
Ja és dehogy sz*rják le a ribik a többi nőt. Ugyanúgy ott vannak a barátnőik között, hatással vannak rájuk, züllesztik őket. Csak a népszerű narrativa miatt már ott tartunk, hogy ez a definíció is egyre tágul, ki számít ribinek. Lassan oda jutunk hogy már az olyat is megvédik egyes nők, ha valaki mondjuk kapcsolatban megcsalta a férfi párját. Ilyen olyan kifogásokkal felmentik, a férfit hibáztatják, holott ez mondjuk egy évtizeddel korábban egyértelmű hogy ribiségnek számított volna. Ha nem érted mi ezzel a baj és hova vezet, nem tudok mit mondani.
"Tudom, nem akarod, hogy az legyen, de az. A riibi bármikor tud kapcsolatra is szerezni pasit."
Ezt meg csak te akarod. Pont ez a lényeg, hogy állandó kapcsolatra nem képes normális, vagy épp neki is megfelelő férfiakkal. Csak hasonló problémásakkal, rövid távon. Ezek a nők nem képesek lekötni magukat hosszú távon, nem is alkalmasak rá. Ha érdekből összeállnak egy gazdagabb férfival, őt is jó eséllyel csalni fogják. És bármennyire is divatos feminista narratíva hogy nem számít egy nőnél hány partnere volt, attól még nem lesz igaz. Az összes normálisabb férfi azt szokta nyilatkozni, hogy van az a mérték, amit átlépve egy nő már inkább nem kell neki barátnőként. Maximum laza kapcsolatra, alkalmira, dugásra. És nagyon jó okkal mondják ezt, de ebbe már inkább bele se megyek miért. Nem tudnád és nem is akarnád megérteni, mi a baj ezzel az egésszel.
"Amit te állítólag tapasztalsz, még nem lesz univerzális igazság."
Igaz, de hitelesebb annál, mint amit te elképzelsz, hogy történik.
Mondom, Jolán femcel. Mondogathatod magadnak, hogy ribi, hogy utálhasd a nőket meg a szexet, amit nem "kapsz meg", de Jolán femcel. Ez a valóság. Ne higgy az incel fórumoknak, azok szédülnek a valóságban, annyit vannak online.
Amit leírsz, spekuláció. Fan fiction. Elképzeled, milyen a nők között. Tök cuki. De nem ez a valóság.
"Az összes normálisabb férfi azt szokta nyilatkozni, hogy van az a mérték, amit átlépve egy nő már inkább nem kell neki barátnőként."
Ez teljesen oké, nekem sem kell valami riibanc faszi. De a pasik azok, akik most is sírnak, hogy nem kellenek senkinek. Te is simán összejönnél femcellel, riibanccal, az anyáddal, csak valaki szeressen már. Ezek a férfiak.
De nyugi, lesz csajod. Pont olyan, amilyen te is vagy. 😉
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!