Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Igaz lehet, hogy a nőknek fontosabb a társadalmi státusz, a felszínes "siker", mint a férfiaknak?
A gyakorit is meg lehet nézni. A férfi trollok alsóbbrendű incelnek afják ki magukat. A nők viszont arról hadoválnak, hogy három felsőfokú nyelvvizsgájuk, tehermentes, belvárosi saját lakásuk van (21 évesen), meg 3800 eurót keresnek havonta.
Annyira fontos nekik a státusz, a pénz és a siker, hogy csak erre bírnak gondolni, erről hazudoznak, és végül el is hiszik, hogy amit magukról kamuztak, az igaz.
Aztán meggyőzik magukat, hogy ez az "alap", és "jár" nekik egy hasonló kaliberű pasika a való életben is.
Bírom amikor olyan emberek papolnak és nyilatkoztatnak ki a valóságról hatalmas arccal, akik még csak szöveget értelmezni se tudnak. Már nem megyek bele a fölös vitába veled, maradjunk annyiban tök másról beszélek. Én leírtam te mit értesz félre sokadjára, hogy mit mondtam valójában, te el se olvasod csak fújod tovább a magad hülyeségét azóta is. Galambbal a sakk.
Az incel fórum meg esetemben nagyon félrement. Ezért nincs értelme a magadfélével beszélni. Mondhatok bármit, nem azt látod ami van és oda van írva, hanem ami torz kép a fejedben fut a valóságról. Jelen esetben hogy te itt incelekkel vitázol. Az ilyen embernek ezek után minek kellene bármit is mondani? Úgyse fogja fel.
"Te is simán összejönnél femcellel, riibanccal, az anyáddal, csak valaki szeressen már. Ezek a férfiak."
Szerintem meg a magadféléket ha kivágnák az oldalról, sokkal nyugodtabb, békésebb és normálisabb hely lenne. De fogadok még azt se fogod fel mi a baj ezzel az idézettel, amit te magad írtál ide előbb. Aminek már a töredékéért felháborodnál, megsértődnél, kikérnéd magadnak és hőbörögnél, ha neked írna valaki egy hasonlót, meg ha a nőkre általánosítana.
40-es
Ha már kiforgatod mások kommentjét legyen értelme.
Sehol nem írtam hogy csak a nők végeznek házimunkát viszont sajnos sokan otthonról ezt az elvet hozzák és nagy mértékben ez van.
Lehet nem egyből lesz ilyen egy párkapcsolat viszont sok esetben így van.
Nem véletlen gondolják azt sokan hogy a "nő helye a konyhában" van és a "nő dolga a takarítás" és még sok hasonló. Mert ebben nőnek fel
Ugye ez neked nem új?
A férfi el megy dolgozni. A nő végzi a házimunkát, neveli a gyerekét és ezek mellett ha tud el megy dolgozni is.
Az sem véletlen hogy ha meglátnak egy nőt a gyereke nélkül az az első kérdés hogy "apa vigyáz rá? Vagy "apa segít a házimunkában?"
Ugyanis nagyon ritka ha a férfi is kiveszi a részét. Nem "vigyáz" a gyerekére mivel az övé, ugyan úgy kell vele foglalkozni. Nem "segít" a házimunkában mivel ő is ott lakik. Már azon meglepődnek ha ez így van.
Szerencsére egyre több kivétel van.
Tény hogy vannak befolyásolható emberek, és olyanok is akik rossz mintát hoztak magukkal ezért nem szólnak ha baj van, hanem türnek. Viszont normális esetben mindenki el tudja dönteni neki mi a jó.
Ez a poszt is azért jött létre hogy szidjatok a nőket, más választ el se fogadtok. Na ez az igazi hergelés. Magadon kéne inkább dolozni
Azért sokat elárul az itteni válaszolokról, hogy nem a levegőbe nézik a pasit ha szerintük szegény hanem egyenesen gyülőlik és megalázzák emiatt.
Ha valóban levegőnek néznék őket akkor nem reagálnának a válaszaikra még a hisztikre sem.
53
Tényleg elhiszed hogy itt főleg nők válaszolnak? Tényleg?
Ugyan az a helyzet mint a farok méretes kérdéseknél. Minden nap felteszik a kérdést, minden nap válaszolnak a saját kérdésükre. Eleg feltűnő mert ugyan az a stílus, ugyan azok az "érvek". Beteges.
Ne nevettess, sokkal több a férfi.
"Ez a szemellenzős álszentség ami a legundorítóbb itt, hogy minden ami hibás és rossz az csak férfi lehet, vagy a férfiak miatt van úgy."
Nézz egy kicsit körül a szexualitás kategóriaban, vagy úgy kb bárhol.
Senki nem terjeszti a női tökéletességet, ezt te beszeled bele, sőt! Kb mindenhol a nőket szidják. Alig van kérdés amit ténylegesen nő tesz fel. Ha mégis van aki szélsőségesebb egybol megy a példálózás bele hogy na ilyen az összes.
A te kommented is megint csak a nőket szidja, ahogy a legtöbb itt lévő komment is.
De mi most a felnőtt párkapcsolatokról beszélünk. Nem a szexualitás témakörbe állnak bele az emberbe. Én is láttam hogy vannak ott perverz állatok, akik az alázást élvezik. Meg hogy ott rengeteg választ tényleg férfiak írnak. De most nem ott vagyunk, hanem itt! Amiről pedig az 53-as beszél, az pont hogy itteni reakció szokott lenni. Még ha vannak is közte magukat nőnek kiadó trollok, rengeteg a lenéző, megalázó, beszóló női komment is ugyanitt. Nem kell őket félteni kicsit sem ha gyűlöletről és alázásról van szó, maradjunk annyiban.
De persze megint a kiforgatás, hogy ebben a kategóriában csak nőgyűlölet van :D
"Ne nevettess, sokkal több a férfi."
Ezt mire alapozod? Hasraütésre?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!