Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Szerintetek milyen egy jó...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek milyen egy jó bemutatkozás társkeresőn ?

Figyelt kérdés
Ahogy néztem sokan kb egy listát írnak. “Szeretek olvasni, szeretek futni, szeretem az állatokat” stb. Milyen az ideális ?
tegnapelőtt 21:31
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Téged kell tükröznie, ezért nehéz egy konkrét választ adni. Azt írj amit gondolsz, és ahogy gondolod. Kitérésnek hangzik, de erre nem lehet jó választ írni. Foglald össze azt, ami téged jellemez.
tegnapelőtt 21:54
 2/10 anonim ***** válasza:

Semmi sablonos, inkább rövid de frappáns.

Valami, amire lehet reagálni nyitásként

tegnapelőtt 22:32
 3/10 anonim ***** válasza:

Én szeretem a tárgyilagosságot, pár szó a lényegesebb dolgokról, milyen vagy, milyet keresel. A többi majd úgyis kiderül. Az ilyen költői bölcsességek nekem nem valók.

F

tegnapelőtt 23:22
 4/10 anonim ***** válasza:
A chat gpt elég jó ötleteket mond
tegnap 05:45
 5/10 anonim ***** válasza:
53%

Az ideális bemutatkozás, ha jól nézel ki. A szöveg senkit nem érdekel, ha nem vagy elég attraktív külsőre.

Ha ez megvan, az is elég ha csak leírod amít írtál, hogy szereted ezt meg azt, milyen elfoglaltságaid vannak.

Tárkeresők 99,99%-ban a külsőről szólnak, egy (jobb esetben pár) kép alapján fognak megítélni és a mp töredéke alatt tovább leszel pörgetve, ha e téren nem vagy elég jó.

tegnap 06:24
 6/10 anonim ***** válasza:
66%
En mindig vegigolvasom az adatlapot ! Nalam szamit mi van ott leirva.
tegnap 06:32
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Mndenki ezt írja. Qva kreatív
tegnap 07:11
 8/10 anonim ***** válasza:
Férfi vagy? Mert akkor ne fáradj bemutatkozással, egy nő sem olvassa el.
tegnap 07:57
 9/10 anonim ***** válasza:
36%
Szerintem extrém röhejes amikor meglett emberek azt tartják magukról fontosnak hogy szeretnek biciklizni, sétálni, szeretik az állatokat meg szeretnek filmeket nézni. Ez kb. 14 éveseknél elmegy. Felnőtt emberek ha ennyire sablonos, semmitmondó hulyeségeket közölnek magukról, az nekem nulla.
tegnap 08:11
 10/10 anonim ***** válasza:

Én társkeresőn ismertem meg a páromat.

Hogy őszinte legyek, nem emlékszem, hogy mi állt a bemutatkozó szövegében. Gondolom sem túl kreatív, sem túl szerencsétlen nem volt - azért húztam jobbra, mert tetszett a külseje.

Szinte mindegy, mit írsz. Nyilván a rémes helyesírás, a butaság, negativitás vagy a szexizmus azonnal off volt számomra, de ha valaki aránylag normális bemutatkozót írt, azt jobbra húztam, HA tetszett.

Ha meg nem, akkor mindegy volt.

tegnap 10:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!