Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez jó bemutatkozásnak internetes társkeresőnél?
Bemutatkozás
Sziasztok.
Szeretnék ismerkedni, mert barátnőt akarok
Rólam:
-35 éves vagyok,
-Tamás vagyok,
-Jász-Nagykun-Szolnok vármegyében élek anyukámmal,
-kedves, aranyos, jószívű, barátságos ember vagyok,
-Megváltozott munkaképességű vagyok,
-Közfoglalkoztatottként dolgozom,
-Enyhe értelmi és hallási sérült vagyok,
-Anime (Naruto és Inuyasha), Harry Potter, Wednesday, Rock, Metál és K-pop fan vagyok,
Rólad:
-Légy lány,
-18-30 év közötti legyél,
-légy elfogadóbb és kedves,
-legyen témád amiről tudunk beszélgetni,
-Ne csak én keresselek mindig.
- legyèl nagyon szép vékony
Ha felkeltette az érdeklődésedet, akkor nyugodtan írj . Aki negatívat ir annak tiltás
80 százalék úgyse olvassa el
Neved es korod felesleges mert amúgy is látja. Ne csak én keresselek kuka. Akinek nem alap az baj. És negatív szóval jellemeznéd a jövendőbelidet. Max olyat írj hogy légy kezdeményező. A legy lány is fura, teljes.törlés.
Az anyukáddal élsz törlés, kiderül ha aktualis lesz
35 évesen 18-30 között keresni red flag
Szeretnék ismerkedni mert barátnőt akarok irtó gáz. Kuka. Sziasztok is kuka, felesleges.
A megvaltozott munkakepesseg se kell, a halalserultes sorbol kiderul pont eleg ahhoz hogy az ember tudja mivel van dolga.
Legyen témád amirol tudunk beszelni igy leirva borzaszto. Egyreszt alap. Masreszt lenezo. Inkabb olyasmi hogy szerteágazo érdeklodesi kor. Eleg kovezelozo az eredeti megfogalmazás
Rólad:
-Légy lány,
-18-30 év közötti legyél,
-légy elfogadóbb és kedves,
-legyen témád amiről tudunk beszélgetni,
-Ne csak én keresselek mindig.
- legyèl nagyon szép vékony
Saját korosztályodban keress, nem gond ha találsz fiatalabbat persze. "legyél nagyon szép vékony", ehhez te mit tudsz hozzáadni? Mert rólad nem esik szó ebben a dologban. Érjék be a sörhassal?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!