Társkeresőre ez milyen bemutatkozásnak az adatlapra?
Rólam:
Kedves kóbor erre járó!
Pár kis gondolatból nehezen ismerni meg a másikat, így én is elintézhetném egy sorban annyival, hogy: Ismerj meg!
Mégis megpróbálok valami vázlatot készíteni magamról számodra!
Vidám, őszinte, egyenes srácnak tartom magam. Szókimondó vagyok, amit a környezetem vagy szeret bennem (barátok), vagy nem.
Ha minden simán megy, akkor idén júniusban végzek az egyetemen. Közben dolgozok, de hogy mit, azt kiderítheted az adatlapomból.
Szemléletemben és hozzáállásomban inkább realista vagyok egy csipetnyi optimizmussal megspékelve.
Hobbiként szeretem a művészeteket, filmeket, zenét, továbbá mellette szeretek barkácsolni, elektronikával foglalkozni. (Ez nem minden!)
(Internetet azért nem írom, mert már abból kiderül, hogy itt vagyok.)
Ideális jelöltem:
Kit keresek? Talán a legjobb válasz erre a következő kis idézet:
"Egy igazi férfi nem csak szexet akar a nőtől! Viszont csak egy igazi nő képes a szexnél többet adni! "
Mindemellett legyél hasonló hozzám, de ne ugyanolyan. Legyen meg a saját véleményed, és tudd, hogy mit akarsz.
Merd kimutatni az érzéseidet, hidd el, gyávább az, aki nem meri!
Főként lányok véleményére vagyok kíváncsi, de építő jellegű kritikát bárkitől szívesen veszek.
25/F
Szerintem az internetes mondat kicsit bugyuta, mert azt állítod hogy nem írod, pedig ott van :P
Egyébként szimpatikus, én sem tudtam volna jobbat összerakni :)
Szia.
Nekem ez jön le ebből:
Itt egy srác, aki tanult, jó helyesírású, tehát magas eséllyel intelligens. Emellett eléggé kimért, nem spontán, talán egy kicsit muja is. Kapcsolatok terén teljesen tapasztalatlan, ami kérdéseket vehet fel.
Az ideális jelöltem rovatot én egy az egyben kitörölném és helyettesíteném azzal, hogy mik azok a feltételek, amelyek mellett biztos nem tudnál beleszeretni a másikba: 200 kiló, roma, néger, távol lakik, ápolatlan.
Amit te leírsz, szerintem az tök gáz, behatárolod a jelöltjeidet, és ez az amire SZERINTEM a legtöbb ember azt mondja, hogy áhh, rá se írok, minek, úgysem leszek jó neki.
Remélem tudtam segíteni. Hajrá!
Hím vagyok, de a következőt tudom javasolni:
-A bemutatkozás legyen rövid és lényegretörő.
-Hobbi és humor inkább 1-1 kép formájában legyen jelezve, ha van ilyen magadról.
- Idézetet csak oda írj, ahol az adatlap kedvenc idézetet kér.
Nekem meg pontosan az ideális jelölt definiálása szimpatikus! Ugyanis - gondolom - azért határoltad be, mert tényleg olyan nőt szeretnél, aki megfelel az elvárásaidnak. És aki úgy érzi, hogy meg fog ennek felelni, az írni fog - de csak az fog írni! Olyan meg ne is írjon, aki nem felel meg! (Szerintem.)
Úgyhogy azt a részt hagyd mindenképp!!!!!!!! Én csak olyanoknak szoktam írni, akik tudják, hogy kit keresnek, mert akkor nem érzem azt, hogy nekik bárki jó! És ha úgy érzem, megfelelek az elvárásainak, akkor az dob az önbecsülésemen is. (Egyébként én olyan pasiknak is írtam már, akiknek nagyon magasan volt a léc, oldalakon keresztül fogalmazták meg, hogy milyen nőt keresnek, de egyébként a bemutatkozásuk szimpatikus volt. Írtam nekik, hogy bár nem felelek meg az elvárásoknak, de azért szívesen megismerném, minden "hátsó szándék nélkül" - na ezekkel a pasikkal (2 ilyen volt) összejöttem.)
# 3: "a legtöbb ember azt mondja, hogy áhh, rá se írok, minek, úgysem leszek jó neki"
Szerintem a kérdező nem a "legtöbb embert" keresi, hanem EGYET, aki maximálisan megfelel az elvárásainak. Úgyhogy szerintem teljesen jogosan írja meg, hogy mik ezek az elvárások.
Update:
Az internetes mondat módosítva lett:
"Internetet azért nem írom, mert már abból kiderül, hogy itt vagyo... Basszus!"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!