Társkeresőre ez milyen bemutatkozásnak az adatlapra?
Rólam:
Kedves kóbor erre járó!
Pár kis gondolatból nehezen ismerni meg a másikat, így én is elintézhetném egy sorban annyival, hogy: Ismerj meg!
Mégis megpróbálok valami vázlatot készíteni magamról számodra!
Vidám, őszinte, egyenes srácnak tartom magam. Szókimondó vagyok, amit a környezetem vagy szeret bennem (barátok), vagy nem.
Ha minden simán megy, akkor idén júniusban végzek az egyetemen. Közben dolgozok, de hogy mit, azt kiderítheted az adatlapomból.
Szemléletemben és hozzáállásomban inkább realista vagyok egy csipetnyi optimizmussal megspékelve.
Hobbiként szeretem a művészeteket, filmeket, zenét, továbbá mellette szeretek barkácsolni, elektronikával foglalkozni. (Ez nem minden!)
(Internetet azért nem írom, mert már abból kiderül, hogy itt vagyok.)
Ideális jelöltem:
Kit keresek? Talán a legjobb válasz erre a következő kis idézet:
"Egy igazi férfi nem csak szexet akar a nőtől! Viszont csak egy igazi nő képes a szexnél többet adni! "
Mindemellett legyél hasonló hozzám, de ne ugyanolyan. Legyen meg a saját véleményed, és tudd, hogy mit akarsz.
Merd kimutatni az érzéseidet, hidd el, gyávább az, aki nem meri!
Főként lányok véleményére vagyok kíváncsi, de építő jellegű kritikát bárkitől szívesen veszek.
25/F
Nyilván nem arra gondoltam, hogy most özönleni fognak a nők levelei, és nem is várom el. Én vagyok a pasi, nekem kell kezdeményezni, nekem kell lépni!
Csak ezen bemutatkozás alapján a nők méltatnának-e egy válaszra?
segíteni fogok neked ezért nem olyat fogok írni amit az emberek többsége, vagy amit várnál.
1. őszinte leszek: a nőket nem érdekli a belsőd. persze érintőlegesen legyél szórakoztató és ne öklözd arcba randin, de túlzottan magas igényeik nincsenek. ha lennének, akkor maguk felé is, és máris másféle világban élnénk.
aki szerint rövid legyen, annak igaza van: senkit sem fog érdekelni hogy tudsz fogalmazni.
2. az a kategória, ami neten kínálja magát csak azt tudja írni, hogy ismerd meg, vagy pár giccses sablon. azaz csak szexre való. te nem azt akarsz ugye? keress máshol barátnőt.
3. aki az utolsó betűt módosítaná annak igaza van. a nők lusták. lehet szépíteni hogy a "férfi dolga" de egy férfinak szerintem illik annyira érettnek lennie hogy átlát a kifogásokon. a fentiekből következik, hogy napi 10 levelet ha írsz, akkor heti 1-2 választ fogsz kapni. csak hogy számíts rá. bár szerintem ott a többségnek írni sem érdemes. bármelyik oldalon, nincs kivétel, a nők azok nők.
4. összességében nem ajánlom a netes társkeresést, időpazarlás. nincs 1 értelmes társkereső oldal sem. egy sem. csak felszínes embereknek valók, akik külső alapján kilóra veszik a következő aktuális örökigazit. a regisztrálók fele kamu vagy üres adatlapja van, a másik fele meg inaktív vagy sablonos ismerjmeg észlény. és ha valami értelmeset akarsz csinálni, máris küldeni kell az smstmeg utalni a pénzt. ráadásul amit kapsz érte, anem éri meg. inkább fizess be 2 sörre és menj le egy kocsmába, kávézóba.
Nekem tetszik a bemutatkozásod, és ez alapján elég szimpi vagy :)
Aki komoly kapcsolatot keres, az örül neki hogy pár mondatot írtál magadról, az elvárásaidról.
Nincs tapasztalatom az ilyen társkeresőkről, de állítólag sokan csak a szex miatt regisztrálnak, és nehéz normális embert találni, én ezért sem regisztrálok... de remélem te sikerrel jársz :)
23/L
Én nem vagyok sem lány, sem nő, viszont az én meglátásom az, hogy bár szépen leírtad magad és mindent, ami fontos lehet, valahogy mégsem emelkedik ki a többi bemutatkozó közül...minél több jellemzőt írsz magadról, annál kevesebb talányt hagysz annak, akinek "célszemély" lehetsz, márpedig a talány az egyik legfontosabb "fegyvered" egy nővel "szemben", hiszen amíg talány vagy, addig érdekes vagy...az elején ez az egyik legfontosabb dolog.
Egyszer az egyik munkahelyemen azzal kellett kezdeni az új kollégáknak, hogy írnak egy bemutatkozó szöveget magukról, amit mindenkinek kiosztottak utána. A kiosztás után az iroda 4 legszebb nője közül 3 jött oda, abból 2 egy telefonszámmal ellátott fecnivel. Ez nem vicc, bár a külsőségeimmel sem volt soha problémám, de az önmagában nem elég a sikerhez...ü
Írok egy példát neked, amiben részben megpróbálom visszaadni azt is, amit akkor írtam magamról (ezt persze magadra kell optimalizálni):
"Ember, ki itt belépsz, hagyj fel minden reménnyel!"
Akinek ez az idézet nem ismerős, az ne is olvasson tovább, nem jönnénk ki jól. Akinek ismerős, az olvasson bátran, de legyen annak tudatában, hogy 2 perc múlva már késő lesz, mert leküzdhetetlen vágyat fog érezni arra, hogy randizzon velem. ;P
Most jön az a rész, amikor magamról kellene írjak, esetleg azt kellene körvonalazzam, kivel ismerkednék szívesen. Ezt természetesen megteszem, igyekszem összeszedni dióhéjban a legfontosabb jellemzőimet, bár jobb ha tudod, mindezt csak a weboldal és úgy általában a társkereső oldalak által általános jelleggel a felhasználók vállára helyezett, sablonos, ámde hosszú távon mégis oly terhes és elviselhetetlen nyomására teszem.
No, csapjunk hát a lecsóba:
Szeretem a friss levegős, a túrós tésztát, nem szeretem viszont a törpeharcsapörköltet...azt nagyon nem szeretem. Nem szeretem az értelmetlen veszekedést, nagyon szeretek viszont tartalmasan eszmecserét folytatni ellenkező véleményekről és a lyukas zoknikról. Szeretek dolgozni, szeretem a munkám (ez a kötelezően ajánlott rész arra az esetre, ha a főnököm is idetévedne), nem szeretem viszont a felszínes embereket és az Erzsébet téren gördeszkázó tiniket. Káros szenvedélyeim nincsenek, vagy ha vannak is, az nekem jó, így már nem sorolható a káros kategóriába. Nem szeretem az esőt, a szeles időt, szeretek viszont néha egész nap papucsban (tudod, az a "SPORT" feliratú, tépőzáras pántú papucs, amiből minden háztartásban van átlagosan 3,25102 pár) és egy szál gatyában flangálni otthon, szeretek másoknak örömet okozni, nagyon szeretem a zsíros kenyeret hagymával és forró teával, de talán még annál is jobban szeretem a gumicukrot...igen, a gumicukrot szeretem talán a legjobban...mit nem adnék most egy pár darab Haribo-ért...na mindegy, ez most mellékes.
Egyelőre ennyit magamról.
Az ideális jelöltem igazából Megan Fox, de ha a fenti tulajdonságaimat el tudod viselni, esetleg néhány Rád is jellemző, ne adj Isten még a gumicukrot is szereted (ez nagyon fontos), vagy szeretsz nyáron a hullámzó víz mosta parton, a kellemes langyos nyári szellőben lassítva futni (mint Pamela Anderson a Baywatchban), vagy lenne kedved a hullámzó víz uralta csónakban együtt ringatózni, akkor ne légy rest, mert pár perc és valaki biztosan lecsap rám...és őszintén szólva, jobban örülnék, ha Te lennél az!
;)
Minden ilyesmi akkor ragad meg igazán egy nőt, ha formabontó, természetesen a pozitív értelemben...nem írsz magadról sokat, de mégis, körvonalazod, hogy humoros vagy, de nem vagy teljesen retardált, továbbá tanúbizonyságot teszel némi romantikáról és műveltségről is...ezzel már nagyjából be is határolod a célközönséget, de mégsem jelented ki kategorikusan, hogy milyen paraméterekkel rendelkező nőket vársz szívesen...
Én az adatlapod alapján rendkívül unalmasnak tartanálak, minden szófordulatod csupa sablon, semmi érdekeset nem látnék benned.
Ha ilyen levelet írnál nekem, megköszönném az érdeklődést, de nem lenne hosszú a "kapcsolat". Az jó, hogy értelmes vagy, tudsz fogalmazni, meg nem ég ki a retinám minden 2. szónál, mert tele van helyesírási hibákkal a bemutatkozó, de ha humoros vagy, akkor tényleg kicsit szellemesebben kell ezt megfogalmazni.
Kihagynám az ilyen "pár kis gondolatból" kezdetű kliséket, mert az borzasztó. Mindenki tudja, hogy nem ismer meg az adatlapodról.
Nem is tudom... Teljesen lényegtelen dolgokról írsz. Hogy szókimondó vagy optimista vagy, az tökmindegy, mert ha szeretnék veled megismerkedni, akkor majd kiderül. Engem mindig az érdeklődési körök foglalkoztattak az ismerkedésben, mert nyilván akarok valamiről beszélgetni a másikkal.
Aztán hogy milyen legyen a lány: mindenki szeretné hinni magáról, hogy olyan, amilyet te vársz. Mindenki hiszi magáról, hogy saját, jól körülhatárolható véleménye van, nem átlagos. Általában nem tudjuk magunkról, hogy nem tűnünk ki a tömegből. Meg magunk is különlegeset keresünk.
Szóval persze, hogy mindenkinek lesz önálló véleménye, akinek írsz. :)
Az majd később derül ki, hogy nincs.
Jah, és idézetek... Nem kellenek. Sablonosak, és azt mutatják, nincsenek saját gondolataid, pedig vannak.
Nagyjából ennyi. Remélem, nem veszed bántásnak.
Szerintem egyértelműen kiderül, hogy egy véleményen vagyunk, egy kivétellel:
Egy jól eltalált idézet nem sablonos, de ha rosszul van megválasztva, az valóban az.
A kérdező idézete sajnos a rosszul eltalált kategória, ráadásul a benne szereplő 2 mondat nem következetes.
"Egy igazi férfi nem csak szexet akar a nőtől! Viszont csak egy igazi nő képes a szexnél többet adni! "
Mivel a "viszont" szó ellentétes értelmű, a "nem csak szexet akar" rész egy ellentétes értelmű rész kellene kövesse, mint pl "viszont egy igazi nő csak szexet akar"...tudom, hogy ez így egy nagy baromság, viszont így lenne következetes...ha a kérdező ragaszkodik a fenti idézethez, akkor 2 külön mondat helyett inkább 1 összetett mondatban írnám, a viszont helyett pedig az és szót használnám kötéshez...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!