Regisztráltál már internetes társkeresőre? Melyikre? Miért döntöttél úgy, hogy interneten ismerkednél? Korod?
Igen.
Goldengate
Egyszer mindent ki kell próbálni.
21.
igen,love.hu,mert nem sok időm van a valósàgban ismerkedni,neten egyszerübb,18vok
az a durva h itt több sikerrel jàrok...
Igen,badoo,twoo,csajokespasik.Azért döntöttem úgy,mert élőben sosem találok meg olyanokat,amilyeneket szeretnék legtöbbször.Bár neten találnék magamnak olyat,aki tetszene és megfelelő lenne számomra,csak ott aztán még jobban elutasítóak a hölgyek,mint a valóságban. :)
22/F
Igen. Meg se tudom számolni hányra:D Bár én jellemzően mindenhova felregisztrálok, hátha találok vmi érdekeset. Még elittárs-os accountom is van, pedig 17 vagyok:D Ellenben, lehet furán hangzik, de én itt gyk-n ismertem meg eddig a legtöbb számomra szimpatikus embert. Bár megjegyzem, nem úgy, hogy kiírtam, kinek van kedve ismerkedni...:D Jellemzően valami válasz kapcsán levélváltásba kezdtünk.
Ezekre emlékszek, ahol van/volt accountom:
Badoo, Elittárs, Tinirandi, Csajok és pasik, Randik.hu, Love.hu
freelove.hu
Ide regisztráltam, aznap este írtam egy értelmesnek tűnőnek. Másnap már telefonáltunk is, egy hét múlva találkoztunk. Aznap nála aludtam, majd szerelem lett bbelőle. Most idilli környezetben élünk az osztrák Alpokban, májusban házasodtunk, feleségem februárban szül. Azt hiszem ennél jobb példa nincs, hogy a netes társkeresés működik. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!