Sinead kérdése:
Regisztráltál már internetes társkeresőre? Melyikre? Miért döntöttél úgy, hogy interneten ismerkednél? Korod?
Figyelt kérdés
2013. nov. 4. 19:33
11/13 anonim válasza:
csajok és pasik
Randiztam végül egy kiszemelttel, én mondjuk azt tapasztaltam, hogy a pasik válogatósak, mondjuk nagyon kis cuki kép volt fenn rólam, semmi szexi...
Nem jöttünk össze, de nem volt egy rossz tapasztalat. Ha szakítanék, és mondjuk nem lenne pár hónapig semmi, akkor lehet megint regisztrálnék egyre.
12/13 anonim válasza:
Nem.Szerintem elég égő dolog.Nincs a környezetemben szinte egy nő sem,de még így sem visz rá a lélek,hogy társkeresőre adjam a fejem.
13/13 anonim válasza:
Lovebox.hu már két éve lejöttem a "szerről", rengeteg randi volt, de rosszak voltak a tapasztalatok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!