Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők! Ha lopnám ezt a Tinder bemutatkozást, azt kiszúrnátok?
Nagy csodálója vagyok Magyar Péternek és szerintem azért szerepelt ilyen jól az EP választáson, mert a nők odavannak érte.
Rendelkezel Magyar Péter nőkre gyakorolt vonzerejével? Rendelkezel olyan szintű anyagi helyzettel, amivel alá is tudod támasztani ezt az imidzset?
Persze megpróbálhatsz egy ilyen profilt... de tokásan, sörhassal raksz ki egy ilyen képet, majd a randira beállítasz a 20 éves rozsdakocsiddal, és a nőt maximum a puritán garzonodba tudnád hazavinni, akkor csak az idődet fogod vesztegetni.
Az ilyen profilok mind azt sugallják, hogy: "Gazdag vagyok!" Nyilván, mert ez jön be a csajoknak. Ha te is gazdagságot kezdesz kikommunikálni magadról, akkor annak legyen is egy erős alapja, különben csak kiröhögteted magad.
Ez annyira egyértelműen kamu profil... majd egy interjúhoz készített editorial képet tesz majd fel vki, amiben nem néz a kamerába...
magát a szöveget nem ismerném fel, mert nem találkoztam még eddig ezzel a profillal. De azért azt ugye tudod, hogy egy ilyen szöveghez azért a nagy sikerhez hasonló képek is kellenének. Ha te 170 centihez 120 kiló vagy, kis szobában élsz anyuval és olyan képet tudsz csak feltenni, ahol wowozol...
#5: Nem kamu profil.
Olvasd el figyelmesen az alábbi kérdést:
https://www.gyakorikerdesek.hu/politika__magyar-politika__12..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!