Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, ehhez a Tinder bemutatkozáshoz mit szóltok?
#edzo#taplalkozasitanacsado
Tinder szemétdombján keresem gyémánt félkrajcárom.
Ha ezt olvassátok egy képei alapján tetsző nőnél, akkor jobbra vagy balra húznátok?
Fogalmam sincs mi a jobb meg a bal. Elutasítva lenne.
"#edzo#taplalkozasitanacsado" Nálam már alapból ez tipik semmi szakma lenne ahol a legtöbbeknek semmi eredménye nincs.
"Tinder szemétdombján keresem gyémánt félkrajcárom." Ez meg... nem tudom, hogy mi akarna lenni.
Nem használok semmilyen internetesen ismerkedő appot, de ez alapján biztos nem szeretnélek megismerni. Értem, hogy a Tinder tele van ostoba és öntelt emberekkel, de a "szemétdomb" megnevezéssel többet árulsz el magadról, mint róluk.
Másrészt semmi nem derült ki rólad a foglalkozásodon kívül (jellem, hobbik, érdeklődések, hosszútávú tervek), ahogyan az sem derült ki, hogy milyen partnert szeretnél.
Szerintem meg a leghasznosabb foglalkozások egyike, számtalan embernek segítettem a céljai elérésében.
A mondat azt akarja jelenteni, hogy elég felszínesnek tartom az appot, de adok egy esélyt, hogy ott talájam meg az igazit.
"Szerintem meg a leghasznosabb foglalkozások egyike, számtalan embernek segítettem a céljai elérésében."
Hasznosnak hasznos, csak kb mindenki megkapja ezt a titulust. Edzeni meg a paraszt edző nélkül is tud, így ami megkülönböztetné az embereket azok a versenyeredmények. Viszont férfiaknál a legtöbb aki ilyet elért az kokszol (még apró versenyeknél is) nőknél meg a bikini kategória egy vicc. Ergó nincs kb semmi ami alapján azt lehetne mondani, hogy te jó vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!