Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért vagyok sikertelen Tinderen?
Haverod jó, és/vagy gazdag pasinak látszik a képei alapján, te meg nem.
Bemutatkozás nem kell, senki sem olvassa el.
"Kinézetre olyan 10/5 vagyok, de esélyem sincs a 10/4-5 lányoknál."
Hát igen te az 5-ös skálán 10-es vagy (szerinted), lehet ez a gond :)
Okoskodsz, de idióta vagy.
Magyarországon először írják azt hogy mennyiből és másodjára hogy mennyi. Amerikában és a világ többi részében szokás fordítva.
Nem csak szerintem, régen volt a badoon pontozás, ott is kaptam ilyen 5.5körüli átlagot. Vicces volt látni a tök átlagos lányokat 7-8körüli átlaggal, mert minden pasi tizest adott nekik, különben megsértődnek és nem adnak esélyt nekik. De attól még objektívan nézve az 5-6 az átlag kinézet. Ide tartozik az emberek nagy része.
Statisztikai bizonyíték is van erre a jelenségre, hogy a nők szebbnek gondolják magukat, mint amilyenek és csúnyábbnak a férfiakat, mint amilyenek(az átlaghoz viszonyítva).
“szerinted”
Éppen ezen van a lényeg. Attól, hogy szerinted rosszak, még tetszhet sok nõnek. Szerintem rémes a despacito zene, mégis népszerū ès annyi ember hallgatja.
Gondolom szerinted a te képeid nagyszerūek, de a lányok szerint nem azok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!