Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, ehhez a Tinder bemutatkozáshoz mit szóltok?

Figyelt kérdés

#edzo#taplalkozasitanacsado

Tinder szemétdombján keresem gyémánt félkrajcárom.

Ha ezt olvassátok egy képei alapján tetsző nőnél, akkor jobbra vagy balra húznátok?

2021. okt. 29. 10:05
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Hát én ez alapján nem likeolnálak. Tömegnek tűnsz. Tinderen mindenki modell, utazó, tanácsadó, life coach. Lehet te tényleg jókat csinálsz, de tinderen inkább mindenki ilyet elkerülök.
2021. okt. 29. 11:13
 12/18 anonim ***** válasza:
#10 Szerintem teljesen jó, hogy így állsz hozzá a munkádhoz, azonban a tinderes bemutatkozásod alapján nem lennél szimpatikus. Találj ki egy másik bemutatkozást.
2021. okt. 29. 12:25
 13/18 anonim ***** válasza:

"Látom nem vagy benne az egészben, de előítéleteid vannak dögivel."

Szépségipari emberekről is megvan az előítéletem:) Nem véletlen kerülöm is ezeket az embereket.

Az meg, hogy te hogy csinálod vagy hogy nem az egy dolog. Ha 9 személyi edzőből olyan ahogy én elmondom és 1 pedig normális akkor inkább elkerülöm őket.

Te is válogathatsz emberek közül és szakmai alapon is szóval nem tudom mi

nem tetszik.

2021. okt. 29. 12:25
 14/18 anonim ***** válasza:

Ez a hashtagelés mindenképpen taszító. Senki nem megy fel egy társkeresőre, és ír be ilyen szavakat keresőbe, hogy ez alapján találjon párt. Meg eleve nem a Twitteren vagy...

Egy felesleges adalék, ami csak arra utal, hogy te is a közösségimédia-függők népes táborát gyarapítod.

2021. okt. 29. 12:50
 15/18 VincentLaw ***** válasza:
94%

"Tinder szemétdombján keresem gyémánt félkrajcárom."

Ez alapján egyből unszimpatikus lennél, olyan érzést keltve, hogy felsőbbrendűnek érzed magad a Tinderen lévőkhöz képest, de leereszkedsz közéjük.

Ezt a mondatot inkább kihagynám a helyedben.

Plusz ami még negatív, amit a #14 is írt, hashtagek nélküli felsorolás számomra sokkal pozitívabb, mert így tényleg ilyen tucatember jellegét kelti a dolog.

Mondjuk a felsorolt dolgok pozitívak, én is odafigyelek magamra.

Összességében a képek döntenének végül, hogy jobbra, vagy balra húználak, de ha jobbra, akkor lennének első körben fenntartásaim, ha match lenne (mondjuk általában ettől nem kell tartanom, szóval ilyen első körös fenntartásoktól sem kell szenvednem :D )

2021. okt. 29. 13:39
 16/18 anonim válasza:
Nekem nincs ezzel bajom, én jobbra húználak. :D De látod a többieknek nem tetszett, úgyhogy ez személyfüggő.
2021. okt. 29. 14:13
 17/18 anonim ***** válasza:
94%

En nagyon orulok ha a lany probal kreativ bemutatkozast irni, a fekete humort is birom de ez unszimpatikus. Kb azt irod ezzel hogy akit nem huzol jobbra az a szemetdomb. En is keves embert huzok jobbra de soha nem mondanam ezt a tobbiekre. Nalam instant balra mert egyreszt arrogans masreszt hipokrita hozzaallas mert te is ezen a szemetdombon vagy eppen.

Peace

2021. okt. 29. 15:45
 18/18 anonim ***** válasza:

Nem használok ilyen appot, de mivel kb semmit nem írtál le magadról így inkább nem is írnék. Hasonló mint mikor itt egy lány (vagy "lány") kiírja hogy ismerkedni akar és csak a korát és a nemét mondja meg

Nem kell regényt írni elég egy felsorolás. Az meg hogy a legtöbb férfi csak a magasságát írja ki szerintem nem egy elfogadható érv te miért ne lehetnél igényesebb

2021. okt. 30. 07:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!