Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nagyon rossz, felszínes ember...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon rossz, felszínes ember lennék, mert nem jöhetnek nálam számításba a kövér pasik? 20N

Figyelt kérdés

Elnézést a csúnya fogalmazásért, kifejtem mire gondolok.

Szóval kb 16 évesen úgy gondoltam nem számít a külső. Össze is jöttem egy olyan sráccal, aki nem bővelkedett túlzottan a külső értékekben, a 180 centijéhez kb 110 kiló volt (nem izomban), és nem is volt egy adonisz.

Viszont belső értékekben sem... Kihasznált, nagyon rossz szexuális élményeket okozott nekem, az akkor életkori sajátosság miatt eleve instabil önbizalmamat teljesen lenullázta.

És ott eltört bennem valami. Azóta nem bírok (akár csak kicsit is) kövér pasira ránézni, sőt, átestem a ló túloldalára, volt már 190 cm fölötti, 65 kilós barátom. Egyszerűen hiába próbáltam legyőzni ezt a "fóbiát", ha meglátok egy nagyobb sulyú pasit egyből megundorodom, eszembe jutnak a szagok, a latvány, és minden élmeny, ami az exemhez kötődik. Járok pszichológushoz, de egyszerűen ez az ízlésem mintha teljesen berögződött volna, és nagyon rosszul érzem magam miatta, hogy amúgy rendes pasikat el kell utasítanom, mert nem tudnám nekik megadni azt, amit érdemelnek.

Számomra a szexben az a lényeg, hogy őrüljünk meg a másikért, égjünk a vágytól, és imádjuk egymás testét. Viszont ezt az "eset" óta csak az (akár betegesen) vékony pasiknak tudom megadni.

Mi a baj velem? A pszichológus majd segít, vagy örökre ilyen maradok?

(Mielőtt valaki kérdezi, én magam sportos alkat vagyok, kis felesleggel, de csinosnak mondanám magam)

2020. máj. 17. 19:25
1 2 3
 21/22 anonim válasza:
100%

Szerintem nem vagy emiatt felszínes.

De sajnállak, hogy ilyen trauma ért és ez még bánt is.

Remélem sikerül feldolgozni és nem fogod magadat ezzel gyötör i.

2020. máj. 28. 00:19
 22/22 anonim ***** válasza:
74%

Alapvetően nem tartom bűnnek, ha valakinek nem esetei az elhízott emberek.

De nálad nem erről van szó.

Te azért nem jönnek számításba, mert az exedre emlékeztetnek.

Az egyik ismerősömmel ugyanez volt, csak neki a kék szemből lett elege. Pszichológus segíthet túllépni ezen.

2020. jún. 23. 13:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!