Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit gondoltok a barátság extrákkal felállásról, tényleg nagyon rossz ötlet?
Olyan pasival akarod elveszíteni, aki előre megmondja, hogy nem kellesz neki, csak szexuális igényeire akar használni? Ennél már egy prosti is jobb lenne, ott legalább adott az anonimitás.
Ne adjad fel a reményt, hogy találsz igazi udvarlót, aki beléd szeret és hajlandó szépen lassan végigjárni veled a 10 éve elhanyagolt szamárlétrát.
Az igaz, hogy most már jellemző akár az első randin szexelni, de nem mindenki ilyen.
Számomra sosem működött az, hogy valakivel azt csinálom, mint kb a párommal, de mégsem a párom, de nem is barátom, mert akkor nem dugnánk és az egész egy ilyen bizonytalan, gyakran bizalmatlan massza. Mert számítani nem számíthatsz rá, nem csinálhattok akármit, mint a pároddal, ugyanakkor ott a szexualitás meg a romantika, ami meg abban akadályoz, hogy barátilag teljesedj ki neki, közben nem tudsz tisztességesen másokkal ismerkedni, nem tudod elmesélni neki úgy egy randidat, mint egy igazi barátnak, de mégsem kell hűségesnek lenned hozzá, mint a párodhoz... Nem, én ilyet nem szeretek csinálni.
Valaki vagy a párom és a mindenem, de akkor elköteleződünk és hűségben vagyunk egy más támaszai kizárólagosan, vagy élvezem a szexet valakivel, aki szimpatikus egyszer vagy kétszer és nem lelkizünk, nincs közös program, nincs duma, hanem megy mindenki a dolgára és sosem látjuk egymást. Az se baj, ha a nevét sem tudom.
Ahogy #1 mondja.
Nagyon ritka, hogy mindkét fél mindvégig csak szexet akar, általában az egyik előbb utóbb beleszédül a másikba, és akkor kezdődnek a gondok.
Másrészt, biztos nem egy olyan férfire bíznám magam ilyen helyzetben nőként, akinek évek óta nincs senkije... Ennek valószínűleg komoly oka van (nem, nem az, amit bevall), csak te túl tapasztalatlan vagy, hogy meglásd.
"és nem tudom, bárki más várna-e hónapokat arra, hogy lefeküdjek vele"
2 olyan barátnőm is volt, akik 25 felett velem besztetté el. Mindkettőre vártam hónaokat, és utána több éves kapcsolat lett belőle.
Nem lehetetlen ilyen férfit találni, csak keresni kell. A normalitás nem életkor függő, persze, felnőttként már nem mindenki akar ezzel időt tölteni, de akinek igazán számítasz, aki igazán téged akar, az türelmes lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!