Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ez így jó ötlet, vagy ha van valakinek más ötlete?
Van egy lány akit nagyon szeretek ő az első nagy ő. Volt köztünk pár dolog de mikor elmondtam érzéseim nemet mondott. Azóta persze még beszéltünk rendszeresen.
NA DE JÖN A LÉNYEG
Már nem láttuk egymást egy ideje mert egy hülyeségen össze veztünk és mivel most nagy a távolság kettönk között (munka miatt) ezért azon gondolkodtam amíg nem jönn vissza a városba addig építgetem a jövőm tovább, szórakozok, haverozok stb és majd ha össze futnánk megpróbálnán randira hívni.
Ha elsőre nemet mondott, nagyon kevés az esélye, hogy majd legközelebb igent mond. Inkább éld az életed, és majd eljön az igazi. Ő nem az volt, ha ő nem érez hasonlóképpen.
És összevesztünk*
"majd ha össze futnánk megpróbálnán randira hívni"
Ha már összefutsz vele, akkor vele vagy. Onnan minek randira hívni? Használd ki a találkozást, és beszélgess vele ott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!