Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valakinek valami ötlet, ami nem a klasszikus kínos lekoptatás?
Szóval jött a munkahelyemre egy új srác, én kis naív gondoltam vele is ki tudok alakítani egy jó haveri viszonyt, mint a többi férfi kollégámmal. Hát nem igazán jött össze, egyre többször keres, megölel stb. Tudja, hogy évek óta van párom, ezért nyilván sosem mondta, hogy többet akar, de csak megérzi az ember. Tudom, hogy én is hibás vagyok a dolgoban, mert az elején én is kezdeményeztem a beszélgetést, de nem gondoltam, hogy ez lesz belőle. Állandóan kínosan érzem magam miatta, és bőven eljött az ideje, hogy ennek vége legyen.
Szóval ha bárkinek van jobb ölete, mint hogy mostantól legyek vele hideg és távolságtartó, akkor nagyon szivesen fogadnám. Meg a "megdöglött a kutyád, de megtarthatod" (=legyünk csak barátok) beszélgetést sem szeretném lefolytatni ha lehet.. :D
Nem az, hogy te "IS", hanem te vagy a hibás.
Mi az, hogy ölelget téged?
Van különbség a jó munkahelyi kapcsolat között és a között is, hogy ölelgetem a másikat. Egy barátot megölel az ember, egy kollégát nem. Főleg nem ilyen szituban.
Nem kell lekoptatni, hanem végre jöjjön meg az eszed és ne mutass felé kétértelmű dolgokat. Amikor megakar ölelni, akkor told el magadtól, hogy ez neked kellemetlen, mert ott a barátod blabla.
Ennyi.
Megmondod, hogy örülsz, hogy sikerült kialakítani egy jó haveri viszonyt, de neked ez az ölelgetés már sok, és a kollégák közt nem fér bele.
Tehát egyértelműen beleszöböd azt is, hogy CSAK haver, más szóba se kerüljön.
Páromnak ez abszolút nem probléma, megbízunk egymásban és teljesen természetes, hogy mindkettőnknek vannak ellentétes nemű barátai. Természetesen tud a dologról, de ő se nagyon tudott mit mondani rá, csak hogy majd lekopik és elfogadja a dolgot.
De köszönöm szépen a tanácsokat, hasznosak voltak. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!