Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jó ötlet az ex baráttal találkozni?
Barátság extrákkal kapcsolatra gondolok
22 lány 25 fiú
Nagyon nem.
Ha esetleg azt szeretnéd,hogy kihasználjon,és k#rjatok addig,míg nem talál potenciális partnert egy kapcsolatra,vagy akár ugyanezen tevékenység lefolytatására. Ezek csak unalomkörök mindig,melyeket addig futkostok míg valaki nem talál mást s végleg ki tud szakadni régi kapcsolatából.
21/L
Ma mindenki jár mindenkivel.
Minden masodik kapcsolat boldogtalan.
Ma kényszerből görcsösen akarnak kapcsolatot az emberek.
Majd véget ér hamar de azért valamire még jó lesz...
Amit észreveszek:
Fogyasztói elvek használata a párkapcsolatokba. Mindegy mi csak legyen majd megszereted ha nem akkor jó lesz dugni vagy pénzel majd
Média agymosás. Amióta volt egy film azóta a fiatalok körében elterjed a "barátság extrákkal " szöveg.
Milyen igaza van az előttem szólónak.
A helyedben tuti nem mennék bele. Max csak akkor, ha már nem érzel iránta semmit és csak szexre kellene. Egyébként meg te döntöd el.
Simán összejárok az egyik exemmel sexelni havonta egyszer kétszer. Jahh csalom a barátomat vele ha úgy vesszük...kahh ribi vagyok ha úgy vesszük de vele volt a legjobb a sex és nekem a sex a prioritás. Mindketten tisztában vagyunk vele, hogy csak a sex miatt járunk össze. Ennyi és rohadtjó és évek óta tart és nulla lelkiismeretfurdalásom sincsen.
25L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!