Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon rossz, felszínes ember lennék, mert nem jöhetnek nálam számításba a kövér pasik? 20N
Elnézést a csúnya fogalmazásért, kifejtem mire gondolok.
Szóval kb 16 évesen úgy gondoltam nem számít a külső. Össze is jöttem egy olyan sráccal, aki nem bővelkedett túlzottan a külső értékekben, a 180 centijéhez kb 110 kiló volt (nem izomban), és nem is volt egy adonisz.
Viszont belső értékekben sem... Kihasznált, nagyon rossz szexuális élményeket okozott nekem, az akkor életkori sajátosság miatt eleve instabil önbizalmamat teljesen lenullázta.
És ott eltört bennem valami. Azóta nem bírok (akár csak kicsit is) kövér pasira ránézni, sőt, átestem a ló túloldalára, volt már 190 cm fölötti, 65 kilós barátom. Egyszerűen hiába próbáltam legyőzni ezt a "fóbiát", ha meglátok egy nagyobb sulyú pasit egyből megundorodom, eszembe jutnak a szagok, a latvány, és minden élmeny, ami az exemhez kötődik. Járok pszichológushoz, de egyszerűen ez az ízlésem mintha teljesen berögződött volna, és nagyon rosszul érzem magam miatta, hogy amúgy rendes pasikat el kell utasítanom, mert nem tudnám nekik megadni azt, amit érdemelnek.
Számomra a szexben az a lényeg, hogy őrüljünk meg a másikért, égjünk a vágytól, és imádjuk egymás testét. Viszont ezt az "eset" óta csak az (akár betegesen) vékony pasiknak tudom megadni.
Mi a baj velem? A pszichológus majd segít, vagy örökre ilyen maradok?
(Mielőtt valaki kérdezi, én magam sportos alkat vagyok, kis felesleggel, de csinosnak mondanám magam)
szerintem nem ártana neked egy szakember ezzel kapcsoltban
a fóbia nem jó dolog
"Össze is jöttem egy olyan sráccal, aki nem bővelkedett túlzottan a külső értékekben, a 180 centijéhez kb 110 kiló volt (nem izomban), és nem is volt egy adonisz.
Viszont belső értékekben sem..."
Ööö miért is jöttél vele össze?
A valódi énjét akkor ismertem meg mikor szexszel kapcsolatos dolgokat kezdtünk csinálni. Addig olyan igazi tini kapcsolat volt, elvoltunk, nevetgéltünk, semmi komolyabb/mélyebb.
Mikor elkezdtünk pettingelni, akkor jött ki hogy milyen is volt ő
Nem vagy az.
És nyugi, téged is sok kövér srác offol, mert kicsi a csöcsöd, lapos a popid, alacsony vagy, rosszak a fogaid, ...
Hogy kikkel jössz össze és kik tetszenek, az a te dolgod. Ha 120 kilós emberek, akkor azok, ha kigyúrtak, akkor azok. A te dolgod kivel alakítasz ki kapcsolatot, de ha csak a külsőt figyeled, akkor mondhatjuk hogy felszínes vagy. De nem fekete-fehér a sztori, azért teszed mert menekülsz.
Itt arról van szó hogy megveted a másikat egy alak és a vele való rossz élmények miatt. Úgy tűnik van egy traumád, ami adott alkathoz kapcsolódik és azon vagy hogy a lehető legtávolabbi spektrumra kerülj tőle, csak tudjuk hogy nem ettől függ hogy valaki milyen ember és kifog-e használni. Nem az a baj hogy vékony emberrel akarsz összejönni, hanem hogy nem érdekel milyen emberileg, annyira undorodsz a múltbéli figurától - és valószínűleg magadtól is - hogy futni akarsz tőle minél messzebb. Az iróniája az, hogy lehet nem kövérek, de ugyanolyan sz*rok mint ő volt.
Az már jó hogy dolgozol szakemberrel, de egyértelmű hogy még nem vagy kész párkapcsolatra, hanyagolnám egyelőre ezt a témát. Hogy örökre ilyen maradsz-e, azt nem lehet tudni, a munkátokon múlik. Ha úgy érzed nem haladtok sehova vagy nem vagy elégedett, nyugodtan válthatsz majd pszichológust.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!