Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nagyon rossz, felszínes ember...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon rossz, felszínes ember lennék, mert nem jöhetnek nálam számításba a kövér pasik? 20N

Figyelt kérdés

Elnézést a csúnya fogalmazásért, kifejtem mire gondolok.

Szóval kb 16 évesen úgy gondoltam nem számít a külső. Össze is jöttem egy olyan sráccal, aki nem bővelkedett túlzottan a külső értékekben, a 180 centijéhez kb 110 kiló volt (nem izomban), és nem is volt egy adonisz.

Viszont belső értékekben sem... Kihasznált, nagyon rossz szexuális élményeket okozott nekem, az akkor életkori sajátosság miatt eleve instabil önbizalmamat teljesen lenullázta.

És ott eltört bennem valami. Azóta nem bírok (akár csak kicsit is) kövér pasira ránézni, sőt, átestem a ló túloldalára, volt már 190 cm fölötti, 65 kilós barátom. Egyszerűen hiába próbáltam legyőzni ezt a "fóbiát", ha meglátok egy nagyobb sulyú pasit egyből megundorodom, eszembe jutnak a szagok, a latvány, és minden élmeny, ami az exemhez kötődik. Járok pszichológushoz, de egyszerűen ez az ízlésem mintha teljesen berögződött volna, és nagyon rosszul érzem magam miatta, hogy amúgy rendes pasikat el kell utasítanom, mert nem tudnám nekik megadni azt, amit érdemelnek.

Számomra a szexben az a lényeg, hogy őrüljünk meg a másikért, égjünk a vágytól, és imádjuk egymás testét. Viszont ezt az "eset" óta csak az (akár betegesen) vékony pasiknak tudom megadni.

Mi a baj velem? A pszichológus majd segít, vagy örökre ilyen maradok?

(Mielőtt valaki kérdezi, én magam sportos alkat vagyok, kis felesleggel, de csinosnak mondanám magam)

2020. máj. 17. 19:25
A kérdező szavazást indított:
De, egy felszínes sz#%%@r ember vagy.
Teljesen érthető amit érzel, nincs ezzel semmi baj, majd kigyógyulsz a pszichológussal.
Teljesen megértelek, de tudd hogy ez nem fog változni.
Ezzel akkor se lenne baj ha nem lett volna az a rossz tapasztalatod
Nem vagy sz#$$@r ember, de kicsit magasak az elvárásaid.
92 szavazat
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
62%

szerintem nem ártana neked egy szakember ezzel kapcsoltban

a fóbia nem jó dolog

2020. máj. 17. 19:31
 2/22 anonim ***** válasza:
100%

"Össze is jöttem egy olyan sráccal, aki nem bővelkedett túlzottan a külső értékekben, a 180 centijéhez kb 110 kiló volt (nem izomban), és nem is volt egy adonisz.

Viszont belső értékekben sem..."

Ööö miért is jöttél vele össze?

2020. máj. 17. 19:35
 3/22 A kérdező kommentje:

A valódi énjét akkor ismertem meg mikor szexszel kapcsolatos dolgokat kezdtünk csinálni. Addig olyan igazi tini kapcsolat volt, elvoltunk, nevetgéltünk, semmi komolyabb/mélyebb.

Mikor elkezdtünk pettingelni, akkor jött ki hogy milyen is volt ő

2020. máj. 17. 19:38
 4/22 anonim ***** válasza:
27%

Nem vagy az.

És nyugi, téged is sok kövér srác offol, mert kicsi a csöcsöd, lapos a popid, alacsony vagy, rosszak a fogaid, ...

2020. máj. 17. 19:42
 5/22 anonim ***** válasza:
100%
Nem leszel ettől felszínes bár tényleg talán kicsit ijesztő a dolog, mert nem minden kövér ember olyan mint a barátod, sőt vannak pasik akiknek még jól is áll ha kicsit husibbak, mackósabbak (nyilván nem a bazinagy túlsúlyra gondolok 0 izommal).
2020. máj. 17. 19:43
 6/22 anonim ***** válasza:
91%
Nekem sem tetszenek a zsíros, kövér nők, sőt a nagyon soványak sem, pedig egyikkel sincs semmilyen rossz élményem. Ezért kár pszichológusra költeni a pénzt.
2020. máj. 17. 19:47
 7/22 anonim ***** válasza:
100%

Hogy kikkel jössz össze és kik tetszenek, az a te dolgod. Ha 120 kilós emberek, akkor azok, ha kigyúrtak, akkor azok. A te dolgod kivel alakítasz ki kapcsolatot, de ha csak a külsőt figyeled, akkor mondhatjuk hogy felszínes vagy. De nem fekete-fehér a sztori, azért teszed mert menekülsz.

Itt arról van szó hogy megveted a másikat egy alak és a vele való rossz élmények miatt. Úgy tűnik van egy traumád, ami adott alkathoz kapcsolódik és azon vagy hogy a lehető legtávolabbi spektrumra kerülj tőle, csak tudjuk hogy nem ettől függ hogy valaki milyen ember és kifog-e használni. Nem az a baj hogy vékony emberrel akarsz összejönni, hanem hogy nem érdekel milyen emberileg, annyira undorodsz a múltbéli figurától - és valószínűleg magadtól is - hogy futni akarsz tőle minél messzebb. Az iróniája az, hogy lehet nem kövérek, de ugyanolyan sz*rok mint ő volt.

Az már jó hogy dolgozol szakemberrel, de egyértelmű hogy még nem vagy kész párkapcsolatra, hanyagolnám egyelőre ezt a témát. Hogy örökre ilyen maradsz-e, azt nem lehet tudni, a munkátokon múlik. Ha úgy érzed nem haladtok sehova vagy nem vagy elégedett, nyugodtan válthatsz majd pszichológust.

2020. máj. 17. 19:50
 8/22 anonim ***** válasza:
100%
Nem biztos, hogy ezt ennyire túl kell agyalni, bonyolítani... Szerintem akkor lenne igazán gond, ha csak emiatt (tehát semmilyen más oka nem lenne) nem találnál párt. De ez szinte lehetetlen. Mármint nem az, hogy ne találj, hanem hogy ez legyen az egyetlen oka. Egyébként is a 110 kg, főleg ha nettó zsír, nagyon durva... Nem is kell, hogy ez a kategória számításba jöjjön nálad.
2020. máj. 17. 20:05
 9/22 anonim ***** válasza:
97%
Teljesen normális dolog, akkor is, ha nem lenne ilyen tapasztalatod.
2020. máj. 17. 20:26
 10/22 anonim ***** válasza:
97%
Nem. Nyilván senki nem jön össze olyannal, akihez nem vonzódik.
2020. máj. 17. 20:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!