Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon rossz, felszínes ember lennék, mert nem jöhetnek nálam számításba a kövér pasik? 20N
Elnézést a csúnya fogalmazásért, kifejtem mire gondolok.
Szóval kb 16 évesen úgy gondoltam nem számít a külső. Össze is jöttem egy olyan sráccal, aki nem bővelkedett túlzottan a külső értékekben, a 180 centijéhez kb 110 kiló volt (nem izomban), és nem is volt egy adonisz.
Viszont belső értékekben sem... Kihasznált, nagyon rossz szexuális élményeket okozott nekem, az akkor életkori sajátosság miatt eleve instabil önbizalmamat teljesen lenullázta.
És ott eltört bennem valami. Azóta nem bírok (akár csak kicsit is) kövér pasira ránézni, sőt, átestem a ló túloldalára, volt már 190 cm fölötti, 65 kilós barátom. Egyszerűen hiába próbáltam legyőzni ezt a "fóbiát", ha meglátok egy nagyobb sulyú pasit egyből megundorodom, eszembe jutnak a szagok, a latvány, és minden élmeny, ami az exemhez kötődik. Járok pszichológushoz, de egyszerűen ez az ízlésem mintha teljesen berögződött volna, és nagyon rosszul érzem magam miatta, hogy amúgy rendes pasikat el kell utasítanom, mert nem tudnám nekik megadni azt, amit érdemelnek.
Számomra a szexben az a lényeg, hogy őrüljünk meg a másikért, égjünk a vágytól, és imádjuk egymás testét. Viszont ezt az "eset" óta csak az (akár betegesen) vékony pasiknak tudom megadni.
Mi a baj velem? A pszichológus majd segít, vagy örökre ilyen maradok?
(Mielőtt valaki kérdezi, én magam sportos alkat vagyok, kis felesleggel, de csinosnak mondanám magam)
Nem értem emiatt miért kéne pszichológus, ez most valami vicc?
Mindenkinek van olyan amitől undorodik és nyilván nem olyannal akar együtt lenni.
Megmondom őszintén engem a kövér férfiak még a hiányos fogazatnál is jobban taszítanak.
És tiniként ezzel még nem voltam ennyire tisztába ezért összejöttem egy nagydarab (elég izmos) pasival, akinek akkora hasa volt, hogy leírni nem lehet, na ott tudatosult bennem, hogy ezt soha többet.
Olyannal járj aki tetszik, ennyi.
Utolsó, azért nem egyik pillanatról a másikra lesz valaki 110 kiló, hanem általában hosszú évek alatt. Ez egyáltalán össze sem hasonlítható egy pillanatnyi rosszkedvvel. Nyilván arra gondolsz, hogy lehet változtatni rajta, na de ha valaki már eljut odáig hogy 110 kilóra hízik, az nem fog két hónap alatt vékonyra fogyni.
Kérdező, szerintem teljesen rendben van, hogy vannak, akik nem jönnek be. Mindenkinek megvannak a maga preferenciái, miért is lennél olyasvalakivel, akihez nem vonzódsz? Ha a személyisége jó, de nem vonz mint ember, akkor az csak barátság. Viszont a traumáidat tényleg érdemes lenne feldolgozni, nem azért, hogy megbékélj a kövér emberekkel, hanem hogy ne legyen hatással a kapcsolataidra úgy általában.
Az nem baj, ha nem vonzódsz a kövér pasikhoz, de hogy ez ekkora traumát okozott benned, hogy már a szagokról meg mindenről az jut az eszedbe nagyon jó példa arra, hogy miért keres sok férfi inkább szűz nőt.
Miért én legyen a szerencsétlen áldozata annak, ha éppen ugyanolyan parfümöt használok, mint az exed? Vagy van egy ugyanolyan feliratú pólóm? Vagy ugyanoda viszlek randizni, vagy a családomnak is volt gyerekkoromban egy piros autónk, mint neki?
Van már tapasztalatom hasonló lányokkal és nekem pedig ez okozott nem traumát, de sok-sok évnyi elbizonytalanodást biztos, amikor próbáltam rájönni, hogy mi volt a baj velem és mindig magamban kerestem a hibát, közben meg igazából nem is mindig bennem volt a hiba.
Nem vagy felületes, akkor sem, ha azt mondanád, e nélkül a tapasztalat nélkül sem jönnél össze túlsúlyos pasassal.
Egyébként sajnos igen, sokan nem jutnak el odáig, hogy oké, hogy nem egy kigyúrtság, vagy szépség, de legalább legyen akkor jó indulatú, a szexben okozzon örömöt.
Viszont az, hogy ki milyen személyiség, nem csak a testalkat befolyásolja, hanem az is, hogy egyáltalán az alaptermészete milyen, mert valaki próbál kompenzálni humorral, valaki a nála vékonyabbakat ekézi,stb.
Wow, nekem is a legelső barátom ilyen volt. Külsőleg ugyanaz amit leírtál, belsőleg is egy nagy 0 ráadásul pszichopata. Csak kihasznált és bántott, lenézett, pedig jóval az ő szintje felett vagyok. Senki sem értette miért jöttem vele össze, már csak külső tényezők alapján sem. Akkor azt mondtam, hogy ilyen fiatalon nem számított a külseje, de előtte adta nekem a szépet jóideig mire azzal hódított meg. Aztán élőben pár alkalom után kiderült, hogy mind hazugság volt mert nem csak, hogy nem rendes de még nem is normális. Akkor meg benne ragadtam a kapcsolatban de már vége.🙏
Nekem nem okozott nagy törést, már abszolút nem érdekel, az egyetlen ami kicsit megviselt hogy hagytam magam így manipulálni. Cserébe nagyon jó emberismerő lettem és mások már nem tudják velem ezt eljátszani. Próbáld meg magadban feldolgozni (nem elfelejteni) a dolgot, szerintem vannak olyan kivételes dolgok amikben nem tud a szakember segíteni hanem inkább te magad. Írtad, hogy eszedbejutnak a szagok, stb. Ne azonosítsd a kövérséggel, mert nem jár együtt a bűz és a túlsúly, csak rossz embert fogtál ki. A vékony srácok is tudnak igénytelenek lenni vagy szagosak, esetleg ügyetlenek és rossz élményt is tudnak neked adni. Egyébként meg nem vagy felszínes, de ha az is lennél senkinek nem kell elszámolnod vele. Ha nem történtek volna veled rossz dolgok, akkor se lenne kötelező ismerkedned kövér emberekkel. Ha nem betegségről van szó hanem lustaságról és egészségtelen életmódról, amúgysem tudnál fejlődni egy olyan kapcsolatban. Kitartás!😊
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!