Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehet elkerülni a rossz párválasztást?

Figyelt kérdés

Nekem mindig a nem hozzám illő pasik voltak a párjaim. Amig nem lettünk egy pár addig nem volt semmi gond. Párkapcsolatban pedig teljesen bezárva éreztem magam. Sehova nem jártunk kikapcsolódni. Pedig én imádok menni. Akár csak egy városi séta vagy hasonló. Az utolsó párom ment volna de vele mas gondok voltak. Most egyedül vagyok de kijárási korlátozás van. Hianyzik egy olyan férfi mellém akivel jól kijövök de félek megint olyant választok akivel később megint zátonyra fut a kapcsolatunk. Kicsit szomorú vagyok de ugy érzem jobb egyedül. Akkor szabadnak érzem magam. Szexkapcsolatra még nem tudtam rászánni magam. Valami ötlet? Van még igy valaki?

N

2020. máj. 4. 08:24
 1/8 anonim ***** válasza:
81%
Nem kell elkerülni, de ha nem illik össze két ember, akkor nem kell együtt maradni.
2020. máj. 4. 08:33
 2/8 anonim ***** válasza:
18%
Olyat válassz tinderen akinek utazós képei vannak, kockás a hasa és imád bulizni. Probléma megoldva.
2020. máj. 4. 08:34
 3/8 anonim ***** válasza:
87%
Ezzel nem tudsz sajnos mit tenni, esetleg kicsit nehezebben adod magad. És ha ezt hamar megelegelinaz aktuális akkor csak arra megy. Így sokat ki tudsz szűrni, de a későbbi problémákra nem tudsz felkeszulni. Keresel kutatsz és valogatsz, de ne hagyd hogy ez a félelem úrrá legyen rajtad mert akkor az nagyon meglatszik majd és még rosszabb lesz minden.
2020. máj. 4. 08:38
 4/8 anonim ***** válasza:
90%

En fontosnak tartom a manapsag mar kihalofelben levo udvarlasi fazist, az emberek ugy jutnak el a szexig es emiatt hamis kotodesig hogy nem ismertek meg a masikat. Legjobb az ido most a karanten alatt a netes parkeresore, mert nincs fizikai talalkozas viszont rengeteget lehet levelezni,csetelni,az emberek a folos szabadidejuket is otthon toltik,tehat ha valaki 3 napra eltunik, tudod h nem erdekled, nehez lenne kimagyarazni hogy sok volt a melo es azert nem irt.

A ferjemmel egyebkent kozos barat reven de tavban ismerkedtunk meg, nem volt lehetoseg talalkozni (2kulon orszag), hosszu leveleket valtottunk, okoskodtunk,velemenyt csereltunk, mire randira kerult a sor, millio temank volt eloben, mire lefekudtunk, mar ismertuk egymas csaladjat. 5.5eve vagyunk egyutt, semmi meglepetes nem ert engem az elso level ota, olyan volt (rigolyakat is beleertve) mint amilyennek megismertem ot a leveleibol. Persze ehhez kell hogy mindketten oszinte emberek vagyunk, nem ferditettunk, de az emberi kapcsolatokkal szerintem az a baj hogy minden gyorsan es azonnal tortenik. Ha maszkalos vagy, szelektald ki az otthonuloseket, ha szereted h baratok nyuzsognek korulotted, legyen into jel hogy a jovendobeli parodnak nincsenek baratai stb. Egy ido utan az embernek vannak elkepzelesei h ki passzolna hozza, innentol mar csak annyi a teendo h nem allsz le/randizol/koltozol ossze olyannal aki az ellentettje. Plusz szerintem az is fontos h a parod hogyan viszonyul a csaladjahoz (mar ha egyszer te is szeretnel), milyen a kapcsolatai szuleivel, testvereivel. Es sorolhatnam.

2020. máj. 4. 08:42
 5/8 A kérdező kommentje:

#2 Nem tarskeresőzök. Nem erdekelnek a bulik ahol részegre isszák magukat az emberek és nem feltétel a kockahas. Normális emberre vágyom. Aki nem akar irányítani hagyja hogy szabad legyek és nem korlátoz,parancsol, nem idegeskedik mikor kerek tőle valamit és nem az anyja szoknyáját fogja feszt. Van 2 gyermekem akiket tisztességgel nevelek. Nem apukát keresek. Társat. Már több gyermeket nem szeretnék ezért tudom hogy hátrány a legtöbb férfi szemében. Bár ha nem lesz évekig se gond mert el tudom tartani magunkat. Csak a társaságra vágyom olykor ölelésre, csókra és megértésre.

Többieknek köszönöm szépen a választ!

2020. máj. 4. 10:03
 6/8 anonim ***** válasza:

Önismeret, emberismeret és tanulni a korábbi hibákból alaposan.

Ne ugorj bele csak úgy egy kapcsolatba, ha 2-3 hónapig csak randiztok és beszélgettek elhatározás nélkül, abból senkinek nem lesz hátránya.

Plusz térj ki az ismerkedés alatt a számodra sarkalatos pontokra. Én a szex és a védekezés terén vagyok rohadt válogatós, ami azért sokaknak nem egy elsőrandis téma. Nos, én mihamarabb fel szoktam ezt hozni és kikérdezni a delikvenst erről. Sok kapcsolatomban futottam bele az utalgatásba, kényszerítésbe ezzel kapcsolatban, még egyszer nem akarok emiatt kidobni valakit.

2020. máj. 4. 10:06
 7/8 anonim ***** válasza:
Sajnos én is így vagyok vele, ahogy te. Nekem is 2 gyerekem van, de tavaly augusztusban randiztam utoljára. Ha tudsz, én is hallgatnám a jó ötleteket.
2020. máj. 4. 11:53
 8/8 anonim ***** válasza:

Jókat írsz :) Szerintem teljesen elvárható dolgok

Ha nem lenne gyereked, meg nekem nem lenne kapcsolatom, szívesen megismernélek

Ez a kettő "sajnos" kizáró ok :D

2020. máj. 4. 12:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!