Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ennyire álszentek vagy ennyire...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ennyire álszentek vagy ennyire 0 önismerettel rendelkeznek a nők, akik bullshit fogalmakat keresnek a férfiakban, miközben valójában a pénz a külső a belépőszint?

Figyelt kérdés

Tisztesség, becsület, szeretet, törődés, hűség, stb. Ezek bármilyen embertől ingyen megkaphatók. Egy etióp árvától is.

A belépőszint mindig a külső és a pénz, akik ezen a szűrőn átestek, azok meg lehet, hogy híján vannak a fent felsoroltaknak. De legtöbbször azért, mert rajtatok kívül még sok nő is őket keresi és nincsenek rászorulva, hogy megerőltessék magukat. Hiszen csak egy punci vagytok nekik a sok közül, minden napra akad új jelentkező.

De mindig újra és újra abból a külső és pénz egyvelegéből alkotott halmazból választotok, amiben ezeket tapasztaljátok.

Ha valamelyik szempontot lejjebb adjátok is vagy úgy történik meg, hogy összeszedtek valami szakadt csöves Jeremy Meeks külsejű drogdílert akit ti tarthattok el és ezt a tapasztalatot egy életen át hordozzátok, hogy többet csóró pasival össze nem álltok, mert mind egyforma.

Vagy külső téren választotok egy jóravaló Kedves Ferencet vagy Schmuck Andort és büszkén harsogjátok, hogy nektek nem a külső számít és mégis szemét volt az is.

De egyetlen dolgon sosem gondolkodtok el. Hogy a radarotokkal valami gond van.

2020. máj. 14. 22:52
1 2 3 4 5 6 7 8
 71/76 anonim ***** válasza:
15%
Tökmindegy ... a mai nők a szülők motivációjára csak a pénzt nézik. Másik igénytelen hamarabb összejönnek egy nyeszlet drogos sz**ral meg egy vén sz**ral a pénz miatt vagy nemtudom már mi miatt de a normális rendes palikat bokornak nézik. Csak a rámenős a bulizós iszákos drogos senkiházi igenytelen parasztviselledésű bunkó kell nekik.
2020. máj. 16. 01:39
 72/76 anonim ***** válasza:
80%
A sikertelenségedet köszönd az alsó tagozatos átlagot is csak alulról súroló értelmi szintednek: egy épkézláb mondatot nem vagy képes összehozni. A helyesírást már meg sem említem.
2020. máj. 16. 03:01
 73/76 anonim ***** válasza:
19%
Jolvan nyelvtan csicska
2020. máj. 16. 11:25
 74/76 anonim ***** válasza:
100%

Nos ami a miért legyél boldog kérdést illeti egyrészt mert szomorúnak haragosnak lenni rossz. Másrészt viszont ahogy itt utánam írta valaki a mi életünk két külön élet. Amitől én boldog vagyok azt valószínűleg te lazán félre söpröd.

Én boldog vagyok mert van munkám amit szeretek csinálni bár még keresem az utam mert pedagógusként elég xarul keres az ember.

Boldog vagyok mert van családom és barátaim akik szeretnek.

Boldog vagyok mert akárhova megyek jellemzően megkedvelnek és ez jó érzés.

Boldog vagyok mert bár mindössze két éve dolgozom sokfelől hallom vissza hogy milyen jónak tartanak.

Boldog vagyok mert nem egy iszlám országban vagy harmadik vilagbeli helyen születtem. De még az országon belül is egy relatíve jó helyre születtem ahol sok lehetőség adott nem egy zsákfaluba. Nem cigánynak születtem így nem kell előítéletek ellen küzdenem egész életemben.

Szerencsésnek érzem magam amiért a szüleim taníttattak és így egyetemet végeztem és nyitott értelmes felnőtt lettem.

Örülök hogy vannak lehetőségeim amiket igyekszem ki is használni.

Boldog vagyok mert elégedett vagyok az életemmel.

Boldog vagyok mert pár nélkül is minden napom szép. Szerencsére nem vagyok kapcsolat függő.

Sok szar van a világban a jéghegyek gleccserek olvadása a jegesmedvék és más védett állatok tömeges pusztulása éhező gyerekek gyerek katonák stb. De ezek engem ebben az országban ott ahol élek nem tartanak vissza attól hogy boldog legyek. Itt ahol élek is van rengeteg gond. Betegen született gyermekek éhező gyermekek agresszív szülők gyilkosok tolvajok stb. Bőven van mitől félni van miért rosszul érezni magad ha nagyon arra vágysz. Vagy észre lehet venni azt ami jó. Észre lehet venni a boldog párokat az utcán a gyerekek örömét a működő kapcsolatokat az élet adta lehetőségeket. Nekem nagyon apró dolgoktól is boldogabb lesz egy napom. Pl örülök mikor az udvaron amíg a gyerekekkel játszok kimehetek kicsit a napra boldog vagyok mikor a gyerekek megörülnek nekem az oviban és hiányolnak ha nem vagyok mert fontosnak érzem magam. Boldog vagyok ha látok egy jól működő kapcsolatot mert ez reményt ad hogy nekem is lehet. Boldog vagyok ha a barátaimmal beszélgetek vagy a kolléganőimmel poénkodunk hülyülünk.

Ha valaki pozitív boldog mert majdnem bármilyen apróság jókedvre deriti a rosszakat pedig helyén tudja kezelni. Aki negatív az a rossz dolgokat veszi előbb észre így az egész világot negatívan látja.

Ahogy írtam fentebb én egy egészen másik ember vagyok mint te. Én így boldog vagyok és hálás hogy ilyen vagyok és nem egy szomorú gombóc.

Hogy te hol találod az életben a boldogságot azt én nem tudhatom. Neked kell kideríteni mi tesz boldoggá és igyekezni ezeket a dolgokat túlsúlyba helyezni a világodban.

2020. máj. 16. 11:26
 75/76 anonim ***** válasza:
15%
74 es akkor te a jócsaládban nőlhettél fel mkndenféle nélkülözéa nélkül. Az idegrendszered, lelked megkimélt állapotba van azért vagy ilyen boldog .
2020. máj. 16. 11:36
 76/76 anonim ***** válasza:
100%

"Még mindig várom a választ, hogy mi oka az embernek boldognak lenni ebben a világban."

Csak a magam nevében tudok nyilatkozni, ami az alábbi:

- boldog vagyok, amiért nem olyan országba születtem, ahol a nőket semmibe veszik.

- boldog vagyok, amiért most vagyok fiatal és bármire van lehetőségem.

- boldog vagyok, amiért szerető családban nőttem fel.

- boldog vagyok, amiért sose kellett nélkülöznöm.

- boldog vagyok, amiért minden szempontból egészséges vagyok.

- boldog vagyok, amiért vannak barátaim, akikre mindenben számíthatok.

- boldog vagyok, amiért egy csodás párom van.

- boldog vagyok, amiért sikeres vagyok a tanulmányaimban.

- boldog vagyok, amiért több olyan eredményem is van, amire büszke vagyok.

- boldog vagyok, amiért sikeres vagyok a hobbijaimban.

- boldog vagyok, amiért olyan munkám van, amit szeretek.

- boldog vagyok, amiért abba az országba költözhettem, ahova mindig is vágytam.

- boldog vagyok, amiért nincsen semmilyen probléma az életünkben.

- boldog vagyok, amiért nem kell megfosztanom magam a vágyaimtól (pl utazás, ide-oda eljárás).

- boldog vagyok, amiért elégedett vagyok.

Nekem is volt olyan, hogy órákon át sírtam az ágyamon fekve, mert meghalt valaki, aki fontos volt a számomra.

Nekem is volt olyan, hogy frusztrált és kétségbeesett voltam, mert nem tudtam, hogy mit szeretnék kezdeni az életemmel.

Viszont mindig is tudtam, hogy csak egy, nagyon rövid életünk van, ezért megtettem mindent, hogy olyat alakítsak ki, amibe a lehető legtöbb álmom, tervem sikerül és tettem a saját boldogságomért.

Tisztában vagyok azzal, hogy sokan nálam sokkal szerencsétlenebb körülmények közül indulnak, de láttam számomra megdöbbentő életutakat (nem, nem a motivációs előadókra gondolok), és mivel mindenki számára más okoz boldogságot, ezért szerintem nem szabad elcsüggedni. Pláne olyan embernek, akinek kapásból van lehetősége internet hozzáféréshez, szóval valószínűleg nem egy afrikai falucskából ír, ahol az életben maradás a tét minden nap.

Sok rossz dolog van a világban, de mindenki előtt ott a lehetőség, hogy megtalálja a boldogságát, valamint, hogy ilyen vagy olyan módon, de jobbá tegye a világot.

2020. máj. 16. 11:41
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!