Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ennyire álszentek vagy ennyire...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ennyire álszentek vagy ennyire 0 önismerettel rendelkeznek a nők, akik bullshit fogalmakat keresnek a férfiakban, miközben valójában a pénz a külső a belépőszint?

Figyelt kérdés

Tisztesség, becsület, szeretet, törődés, hűség, stb. Ezek bármilyen embertől ingyen megkaphatók. Egy etióp árvától is.

A belépőszint mindig a külső és a pénz, akik ezen a szűrőn átestek, azok meg lehet, hogy híján vannak a fent felsoroltaknak. De legtöbbször azért, mert rajtatok kívül még sok nő is őket keresi és nincsenek rászorulva, hogy megerőltessék magukat. Hiszen csak egy punci vagytok nekik a sok közül, minden napra akad új jelentkező.

De mindig újra és újra abból a külső és pénz egyvelegéből alkotott halmazból választotok, amiben ezeket tapasztaljátok.

Ha valamelyik szempontot lejjebb adjátok is vagy úgy történik meg, hogy összeszedtek valami szakadt csöves Jeremy Meeks külsejű drogdílert akit ti tarthattok el és ezt a tapasztalatot egy életen át hordozzátok, hogy többet csóró pasival össze nem álltok, mert mind egyforma.

Vagy külső téren választotok egy jóravaló Kedves Ferencet vagy Schmuck Andort és büszkén harsogjátok, hogy nektek nem a külső számít és mégis szemét volt az is.

De egyetlen dolgon sosem gondolkodtok el. Hogy a radarotokkal valami gond van.

2020. máj. 14. 22:52
1 2 3 4 5 6 7 8
 21/76 anonim ***** válasza:
91%

Ha ugyanennyi energiát raknál a személyiséged, külsőd, anyagi helyzeted javításába mint amennyit a nők hibáztatásába, akkor lehet, hogy már lenne párod. ;)

Itt mindenért a nők a hibásak, ha bárki mást választottak a kérdezőn kívül. Csak tudnám mit okoskodnak nulla tapasztalattal.

2020. máj. 15. 08:42
 22/76 Sunshinedoll ***** válasza:
88%
Örülök, hogy kiadtad magadból, remélem a mai nap jobban indult így.
2020. máj. 15. 08:43
 23/76 anonim ***** válasza:
95%
Ha a kérdező jól nézne ki és lenne pénze azon háborogna hogy miért nem számít, és miért nem tudják cserébe elfogadni az okádék személyiségét.
2020. máj. 15. 08:48
 24/76 anonim ***** válasza:
94%

Van egy remek ötletem: legyél homokos.

Úgyis csak a bajod van a nőkkel. Akkor ott a másik kapu, hajrá.

2020. máj. 15. 09:35
 25/76 anonim ***** válasza:
87%

Nekem számít a pénz, de csak annyira hogy egy alap normális életet éljen, nem kell kőgazdagnak lennie.

Nem élek rosszul, ennek ellenére adtam esélyt már szegényesebb körülményekből származó pasinak is.

Eredmény: azt kellett hallgatnom első randin, hogy hány guriga wcpapírt szokott lopni a munkahelyéről, és visz a rokonoknak is. Es persze milyen ügyes, életrevaló, hogy ezt megoldja magának.

Nyilván nem lett belőle több randi.

Sajnos van pár ilyen hasonló sztorim.

Egy ideje már szóba sem állok olyannal aki a szintemet nem tudja hozni.

2020. máj. 15. 09:36
 26/76 anonim ***** válasza:
86%

Kérdező az meg van hogy az alapján amit írtál akkor is a nő a h. ülye ha benne marad egy kapcsolatban és akkor is ha kilép?

Aki kilép pl én az csak azért mert "Azért, mert nem tudtad betörni. Mert amije volt azt természetesnek, alapszintnek vetted és csak a hiányosságokra fókuszáltál." Aki nem lép ki " ha találsz egy ilyet, ahhoz foggal-körömmel ragaszkodsz, akkor is, ha nincs jövője a kapcsolatnak". Ez kicsit van sapka vagy nincs sapka problémának hangzik. Kérdezem én akkor mikor is jogos szakítani?

És bár a "belépőszint mindig a külső és a pénz" mégis hónapokig eltartanak az ismerőseid heréket.

Na most akkor valami nagyon nem kerek ebben a történetben. Vagy az van hogy mégis más más szempontok alapján választanak a nők partnert (amely szempontok úgy fest vannak akiket rendre kizárnak) vagy csak te vagy állandó önellentmondásban. De valami hiba csak van.

Ami a másik felvetésedet illeti : "A csóró a te szótáradban miért jelenti azt, hogy neked kell eltartanod, a külsőre nem jó pasi pedig miért jelenti azt, hogy undorodnod kellene tőle vagy bármilyen olyan torzulása lenne (pl. elhízás), ami szintén az igénytelenség kategóriába sorolható, nem a külső hibákba? "

Nos aki csóró azt minimum segíteni kell ha te anyagilag más szinten állsz és szeretnél valahova menni vagy a közös életet elkezdeni és örökre kolonc marad a nyakadon. Én jelenleg csóró vagyok. Ezt 24 évesen elnézem magamnak már csak azért is mert a pedagógus diplomám mellé további 4 szakmát szeretnék a következő 3 évben megszerezni egyrészt hogy több lábon álljak másrészt hogy olyan szakmában dolgozhassak amit szeretek és még pénzt is hoz. Jelenleg a mester diplomám csinálom.

Nem mindegy hogy ki hol tart mit csinál mik a tervei és mennyi idős.

Ha egy 30as pasi áll elém azzal hogy ő egyetemista és csak mellesleg dolgozat valamit amiből épp csak éhen nem hal valószínűleg nagyon bután nézek rá. Főleg ha valami tök fölösleges diplomát csinál már 8 éve mert folyton bukik vagy ez az 5. egyetem amit megkezdett. Van ilyen ismerősöm.

De az se indít jó ponttal aki 150 ezer forintért gyári betanított munkás egy olyan szakmával amihez valójában nem ért vagy akár szakma nélkül és ő a gyártósoron képzeli el az életét.

Ellenben van olyan ismerősöm aki 200 körül visz haza jelenleg csak érettségi bizonyítványa van mert nem vették fel ahova szerette volna viszont azonnal elkezdett dolgozni idén tett egy emelt érettségit hogy nőjön a pontszáma és jelentkezett egy másik szakra amivel majd szívesen foglalkozik és keresni is lehet vele. Nála semmi gondom nem lenne azzal hogy gyári fogd meg vidd oda jellegű munkás mert láthatóan tesz azért hogy több legyen.

Azért az annyira nem tiszta ügy hogy mikor kinek mennyire és miért számít a pénz mint amennyire te leegyszerűsítetted.

Ami a külsőt illeti ha szerintem nem jó pasi akkor taszít. Ha azt mondom átlagos akkor az olyan nem mozgat meg bennem semmit elsőre de nem is kizáró tényező (mondhatni ez a beugró) akit pedig jóképűnek tartok értelemszerűen ő a teteje mindennek.

Nos valóban ha a srác minimum átlagos szerintem vagy ne adj isten még be is jön akkor jön az anyagi része a dolognak. Meg kell tudnom egy húron pendülünk-e mert nem szeretnék két év múlva azért szakítani mert én mennék nyaralni ennék valamit ami nem parizer meg ne adj isten de szeretnék egy új bútort stb. Ő meg ott szenved mellettem hogy neki erre nem futja.

De még tovább is tudom bonyolítani neked a helyzetet mert ha valaki élből nem szimpatikus akkor kizárólag a viselkedése miatt nem is fog izgatni mennyit miből keres hol él vagy hogy néz ki. Mert eleve láthatóan nem illünk össze. Ráadásul az anyagi helyzet nagyban összefügg a jellemmel. Nem véletlenül elég az egyiknek a gyártósor a másik meg felsővezető ugyanabban a korosztályban.

De még tovább megyek mert a jellem és az anyagi helyzet felmérése egyszerre zajlik és olykor az egyik túlsúlya kevésbé érdekessé teheti a másikban felfedezett hiányosságokat.

Sokszor sokan leírtuk de én akkor ismét megteszem.

Olyan párra van szükségem aki hasonlóan áll anyagilag mert így fogunk tudni programot és közös életet tervezni. Olyan férfira van szükségem aki vonz. Ha a külseje csak átlagos akkor még fontosabbak a jellemvonásai. És olyan férfira van szükségem akivel jó esetben évtizedeket is le tudunk élni együtt úgy hogy szeretjük és tiszteljük egymást. Mert olyan kapcsolatban amiben csak elviseljük a másikat vagy anélkül eléldegélünk hogy egymáshoz szólnánk nem maradok benne.

A jellem a külső és az anyagiak is komoly vita forrás lehetnek. Sőt ezen felül olyan férfit szeretnék akinek hasonló a humora szereti az állatokat a jövőbeli elképzelései a költési szokásai is hasonlóak. Mert én gyereket szeretnék házban háziállatokkal felnevelni táborokban és külön órára járatni hogy sok mindent megtapasztaljon. Utazni kirándulni és élményeket szerezni is szeretnék. Vannak hobbijaim amik visznek el pénzt még most is és azokat még komolyabban űzném ha lenne rá rendesen keret. Ami pár éven belül teljesen reális is lesz.

Hogy tudna ebben társam lenni valaki aki alig él meg a fizetéséből vagy sok pénze van de a kispárnájában őrizgeti? Hogy tudna valaki a társam lenni aki nem akar kimozdulni a lakásból? Akinek elég hogy csak tv-zik? Vagy olyan akinek esze ágában nincs családot alapítani vagy ki nem állhatja az állatokat?

Az "elvárási lista" jellemzően nem egy légből kapott dolog hanem az adott ember párkapcsolati sikerességét hivatott segíteni. Összejöhet bárki bárkivel de az úgy sima orosz rulett semmi több. És lehet háborogni vagy lehet tenni azért hogy te is fejlődj vagy bárki aki a 140 ezres keresetére a külsejére vagy az életére panaszkodik.

Én fejlődök és igyekszem a külsőm is fejleszteni hogy jobban teszek magamnak és elégedett legyek. Mert ha kiegyensúlyozott vagy azt megérzi a környezeted emellett én csak olyasmit várok el amit adni is tudok. Tehát ha nekem tetsző megfelelő egzisztenciával rendelkező kiegyensúlyozott párt szeretnék magamnak is azzá kell válnom. Nekem ez nem teher sőt.

Másnak úgy fest az.

2020. máj. 15. 10:09
 27/76 anonim ***** válasza:
22%

Ennyi kamu baromságot.

A nőknek csak a külső és a (többnyire megjátszott) "magabiztosság" számít. Magyarul legyél egy egoista, beképzelt barom. Ekkor leszel sikeres a csábítás terén. Nyilván hosszú távú, komoly kapcsolathoz ez rohadtul kevés, de valljuk be 50 nőből nagyobb az esély arra, hogy egyel legalább sikerül valami komolyabbat összehozni, mintha vert kellene izzadni ahhoz, hogy egyáltalán szóba álljon veled egy csaj.

Érdekes amikor csóró, lelki nyomorék egyetemista voltam (utáltam az egyetemet, és egy számomra nagyon fontos családtag elvesztése miatt), életem egyik legmélyebb pontján, amikor csak a haverokkal való vedelés tudott valamelyest megnyugvást hozni, életemben először lett barátnőm. Aztán amikor rendbejottem, lettek céljaim, diplomám, normális munkahelyem akkor már nem voltam jó. Akkor simán megcsalt egy kigyúrt, beképzelt gorillafejű hárommal. A tipikus "anyuci apuci pénzes és mindent a seggem alá rakott" "nagymenővel". Csak pár dugásra kellett exem ennek az embernek és ezt ő is tudta, de mégis... Szóval ennyit a nagy női igényektől...

Nyugodtan le lehet pontozni, nem izgat.

2020. máj. 15. 12:17
 28/76 anonim ***** válasza:
87%

Igen, számít a pénz és a külső - minimálisan. A külső annyira, hogy nekem tetsszen - a médiaideál nem minden esetben jött be, tetszett már olyan férfi is, akit sok nő bottal nem piszkálna meg. A pénz meg annyira, hogy 1) ne nekem kelljen eltartanom, 2) azért van az a szint, ami alatt egy korombeli, helybéli férfinél biztos lehetek benne, hogy vagy tudás, vagy hozzáállás szintjén nagyon nem egyezünk (ha vki 50 év alatt Bp-n csak fizikai közmunkás, tartós munkanélküli, alkalmi munkás vagy segílyből él, azzal biztos nem tudnék egy hullámhosszon lenni)

Nekem eddig egy párkapcsolatom volt - ő nálam kevesebbet keresett, beköltöztettem a lakásomba (de nem tartatta el magát mondjuk), és azért külsőre sem volt egy adonisz, kb. egy szinten voltunk. És nem, nem azért lett vége a kapcsolatnak, mert le akartam cserélni egy "jobbra" vagy frusztrált voltam az anyagi különbségek miatt. Hanem mert tök motiválatlan lett minden téren, már nem akart velem minőségi időt együtt tölteni, sokkal kevésbé volt kompromisszumkész, mint én, és tudom, meglepő, de esetünkben ő volt az, akinek elég lett volna havi egy szex, amikor ő akarja, én meg kapartam a falat a kielégítetlenségtől (és nem, nem híztam meg vagy igénytelenedtem el a kapcsolatunk aranykora óta).

Talán nem a látványosan cicababákra kellene menni meg a nálad 2-3 jobb kategóriával jobb csajokat hajkurászni. Van pár ilyen sipogó férfiismerősöm, hát messze magukon felül lőnek mindig, amikor ismerkednek, aztán csodálkoznak, hogy a 8-9-10/10-es nő 8/9/10-es férfit választ, nem egy olyat, akit jóindulattal lehet átlagosnak nevezni, és mellé semmi mást nem tudnak felmutatni (se humort, se intelligenciát, se pénzt, se semmit, ami miatt "megérné" lejjebb választaniuk).

2020. máj. 15. 12:21
 29/76 anonim ***** válasza:
15%
A nőknek miért nemkell mefelelni semminek ?azonkivül hogy kifestik magukat?mert elkell nézni ha főzni nemtud ,elkell nézni hogy nekik sincs semmi egzisztencia, elkell nézni hogy az igényeik a csillagos eget verdesik, elkell nézni hogy csak hisztiznek ha nem azvan amit ők akarnak. Mit tudnak ők felmutatni? Azonkivül hogy napiszinten kikenik vakoló anyaggal a fejüket meg úgy öltöznek mint az útszeliek. Hasonlitsunk van egy 30 éves férfi annak van kocsija pármilla a számláján ingóságai stb esetleg lakása jobb esetbe. Most jön a 30 évs nő mit tud felmutatni hozzá képest? Van egy szemceruza meg egy lyukas cicanadrág egy hamuzó szagú szája meg egy gyereke es azon civódik a volt exével hogy mikor jön a gyerektartás. Ezt tudja felmutatni a legtöbb akkor mire azok a nagy igények ? És akkor mi nőljünk fel? A mi egziaztenciánkhoz se értek fel max ha örököltök, de nem azzal kell vagánykodni ,ami önerőböl van.és most ezek után nemkell idekamuznk hatal.as egzisztenciákat.
2020. máj. 15. 12:42
 30/76 anonim ***** válasza:
88%

"Tisztesség, becsület, szeretet, törődés, hűség, stb. Ezek bármilyen embertől ingyen megkaphatók. Egy etióp árvától is."

Így van, aztán az emberek nagyrészében mégsincsenek meg ezek, pedig ez nem függ sem a pénztől, sem a külsőtől. Tudom, hogy hihetetlennek fog hangzani, de kinézhet akárhogy a fickó, ha a belső értéke nincs rendben vagy primitív, akkor számomra taszító lesz.

Persze, részben igaz, hogy számít a külső, de aki mondjuk nekem tetszik, az lehet, hogy 10-ből 7 nőnek nem. A pénz dologgal sosem tudtam azonosulni: nekem nem voltak soha anyagi gondjaim, nincs szükségem arra, hogy eltartsanak. Nem vagyok kőgazdag, elégedett vagyok azzal, amim van és velem hasonló anyagi szintű emberekkel jöttem eddig össze, akik az adott időben kb. ugyanott tartottak az életben, mint én.

2020. máj. 15. 12:44
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!